Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovšem tohle vypadá hodně dobře. Něco jako plasmidy z Bishocku nebo aktivní skilly z Borderlands. Akorát se bojím ovládání na PC, ve videu je zase ukázaný kruhový výběr ala analog, což je na PC opruz.
  • Tak si říkám zda mu ta zbraň vlastně nepřekáží?! Proč zůstávat na půli cesty, co takhle rovnou obě ruce volné a do každé jinou schopnost?! *6*
    • Až v příštím díle.
  • VaZqeZ_EU
    Kde já to jen vyděl... https://floatingpointerror.files.wordpress.com/2013/02/vguui.png
  • He7he
    Už za měsíc, očekávání jsou u mě veliká, hlavně co do kampaně. Každopádně o tomhle jsem mluvil a souhlasím s kolegou Smutným. Navzdory standardní kvalitě, kterou si CoD stále jako čistá a zábavná střílečka drží a moc by se od ní neočekávalo, se Treyarch jako obvykle nebojí do své hry zapracovat pár možná neoriginálních, ale pro tuto hru stále zajímavých serepetiček, které může každý jednotlivý hráč s libovůlí použít a zpestřit si tak vlastní boj a hratelnost. Nejde netleskat. Troufám si věřit, že v rámci žánru a značky má BO3 pěkně našlápnuto.
    • Sr_Lobo
      ALe v pripade ze te tema pretechnizovany budoucnosti a strileni do robotu vubec netankuje tak mas smulu. S nadsenim cekam spis na ten novej COD co ma byt zase z WWII.
      • He7he
        Budeš si muset holt počkat.

Ale pokud jsi milovníkem období druhé světové v sérii a máš chuť si trochu zavzpomínat, tak doporučuju pro zajímavost sledovat tenhle projekt pro CoD 2 od našince - http://www.moddb.com/mods/back2fronts-mod Pokud se mu to podadří, tak to vypadá na jeden z nejlepších módů, co se kdy pro CoD 2 objeví/objevil a hře dodá patřičnou šťávu. Sám jsem na to zvědavej, otázkou je kdy to frajer konečně uvolní, už na tom dělá v rámci možnosti nějaký to léto, ale do nedávna pořád updatoval.
        • Sr_Lobo
          Dik za tip, mne uz ale ten CoD2 moc nebere bohuzel. Ja ted pravidelne sjidim Verdun s kamosem a muzu to jenom doporucit. Takova Red Orchestra v prvni svetovy.
    • Naprostej souhlas. jasně, je to furt lineární střílečka ( i když podle toho co jsem slyšel, tak kdo ví?) proti hordám nepřátel, ale pořád je to zábava a zrovna Treyarch, kterej byl zpočátku kritizován, že CoD značku przní, tak paradoxně na díly od nich se od dob BO1 těším nejvíc.
      • He7he
        Po kolapsu původních členů Infinity ward právě Treyarch zcela jasně převzal štafetu. S CoD 3 byl ještě v závěsu za původními díly IW, ale s World at war a právě sérií Black ops dokázal, že rozhodně umí. Ostatně, zatímco IW v původním složení se chvástal hlavně změnou období, Treyarch je ten, kdo přes imidž druhých "podřadných" houslí sérii dodal další a zajímavější blbůstky a byl to on, kdo vesměs zkoušel hratelnost a možnost hráčů inovovat. Pojal hru vážněji, drastičtěji, založil důraz na příběhovou stránku a možnosti voleb, nechal promluvit hlavní postavy, dodal jim profil, přinesl nové módy (zombie) i sekundární mise v rámci kampaně. Narozdíl od IW sice byl nucen stavět na stejných základech, ale nebál se více experimentovat a zkoušet. A dneska je z těch týmů nejzkušenější a jeho hry se retrospektivně v rámci značky ukazují jako velmi kvalitní.
        • Napsal's to zcela výstižně a já souhlasím, ačkoliv vím, že spousta CoD haterů bude nesouhlasit. IW to sice všechno začalo, ale Treyarch to převzal a vylepšil. Sledgehammer se teprve ještě musí prosadit, ale momentálně je na vrcholu Treyarch.
  • Jojo hlavně s gamepadem to musí být zážitek taková hra :D
  • Brutalna hovadina, uz aby tu bol aspon Fallout 4.
  • Marrtor
    *facepalm*
    • Sr_Lobo
      Tady je lepsi a vystiznejsi:
      http://i1138.photobucket.com/albums/n523/ForeverFailynn/MultPPLFacepalm.gif
  • Pěkný, po výborném Advbanced Warfare to vypadá, že i BO3 by mohl být fajn díl. Určitě zahraju.
  • Veskoslav
    Jak pejsek s kočičkou vařili dort....
    • Ovšem makromolekulárně! Ne v "old-school" hrnci.
      *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit