Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten má moc pěkný kozačky, by byly dobrý na mý mámě
  • je to prznění metal gear solidu *13* *13* Já si počkám na ground zero *5*
  • Corvus
    Chtěl bych jen podotknout, že se ve videu porcuje v čase 3:23 až 6:15 (délka videa 7:06) čili to skutečně není sedm minut sekání... popravdě řečeno je tam toho sekání minimum... *4*
  • No jo Tanbou, máš pravdu a ve všem. Moc opakuju "Fuck You"... je to takový symbol toho, co je špatně s DmC. Ale kdyžtak tady je podrobně vypsaný a vysvětlený výčet proč někteří DmC tak nemají rádi:
    http://i49.tinypic.com/ru3e4i.png
    http://i46.tinypic.com/6ny32p.jpg

S tou pozitivitou taky... takový IGN nebo GameStop jsou příklad atd. Nebo Reddit, ten jen na tom celej postavenej. Games.cz je ještě dobrý proti nim... ale do myslí diskutŕůse to taky vkrádá. Assassin's Creed 3 dostalo 7/10 a cenu Zklamání roku a bylo tady plno lidí, co na to nadávali, protože je přece hra baví a nevidí nic špatného... takže logicky na hře není nic špatného a 7/10 a zklamání roku je mimo.

No, aspoň, že vyjde MGR: Revengerance... o tom je jasný, že nikdy v ČR nebude úspěch, stačí se podívat na pluskovanej komentář Grandhalfa... rychlost akce je asi něco, co se u nás nenosí... ale nevadí, Revengerance zacelí rány po DmC.

A čert vem vynucenou pozitivitu.
  • Och Loote, kamaráde, k recenzi DmC napíšu něco, pokud to uznám za vhodné. Že bych ji jen bezcílně sabotoval, tak to se nestane. No, jeden koment, kterej bude jen "Fuck You" si asi neodpustím. *3*

Jo a proč jsou všechny diskuze na Games.cz takovej hugbox? Člověk napíše něco nepozitivního o nějaké hře a hned je zlej troll/satan/ničitel zábavy. Vlastně mi přijde, že je takovej poslední dobou celej internet... hráči vidí hry rozdělené jen do dvou táborů... otřesně špatné a ty co nejsou otřesně špatné. Tem otřesně špatným se vysmívají všichni společně, ale ty, co nejsou otřesně špatné si nikdo nemůže dovolit kritizovat, nebo je troll/satan/ničitel zábavy. DmC samořejmě není otřesně špatní hra, ale to neznamená, že na ní nejsou věci ke zkritizování vzhledem k tomu, že nese vlajku série Devil May Cry.

No, asi je to tím jak se rozšířilo slovo troll po internetu. Kdysi se kritika dělila na blbý pindy a kritické názory. Dnes je to všechno troll, a búú búú, mě hra baví a tak je mi úplně všechno jedno, ať máš jakoukoliv kritiku, búú búú, mě hra baví.

Nevím no... sám mám rád spoustu her, ale to neznamená, že na nich nenajdu kritiku a že ji o nich nepřijmu od jiných. Ale ne, jakmile někdo kritizuje Devil may Fuck You, tak je zlej troll a chyběl nám tady a jeho příspěvky si pod recenzí užijeme.

Abych svou tirádu pěkně zakončil: Fuck You.
    • Pozor na koncentraci kritických příspěvků, po čase opravdu začnou vyznívat spíše pitomě a už neplní požadovanou funkci.

Nicméně s tebou souhlasím ohledně stavu diskusí a nechutné glorifikace. "Piš pozitivně nebo drž hubu", to je heslo anglofonních diskusních fór. Tedy, pokud se nejedná o již předed označkované vyvrhele, jak jsi správně napsal. Tam je pak povoleno vše, tam to nevadí.

A věř že zde na Games je to ještě dobré. Ale jak radím - uber páru, ať ty příspěvky mají nějaký účinek. Věř že nejsi jediný, komu se nová tvář God of W pardon, DmC nelíbí ^_^
  • Co takhle plynulý souboj?
    Proč se musí při každém zásahu/pohybu hra na zlomek sekundy zapauzovat?
    Tohle mi ve hrách leze na nervy.
    • pravda, efektní by to bylo sem tam, když se ti povede zajímavý úder, kombo nebo něco, ale ne pořád, to po chvíli omrzí a otravuje ... demence lidí co hru dělají, nic víc.
    • Magister_Peditum
      Časy Jedi Outcast a Academy se už asi nevrátí, bohužel. *9*
  • Ked som uvidel ze drzi mec nohou, tak som to radsej vypol...
  • tyjo asi jsem slepej..ale proc je to takove vyblite? teda MGS mam a hraju, ale tohle preskocim.. preci jen cut cut cut... cut cut.. haha.. cut cut.. me minutu pred koncem videa prestalo bavit... :) co teprve ve hre..
  • Vyzera to fajn :) teraz uz len aby to bolo aj na PC. Gamepad je ready.
    • PC verze v plánu byla apak ji zrušili....ale myslím, že to má velké šance na to být propadákem = šance, že to na PC nakonec portnou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit