Přejít na výpis diskuzí
Nové video a informace o multiplayerové betě Crysis 3
23.1.2013 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
HW doporucene naroky
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX11 graphics card with 1GB video RAM
Quad core CPU
4GB memory -
Já proti Crysis nic nemám... naopak mohu říct, že se docela těším i na pokračování. Ovšem ten Hunter mód mi přijde jako mučení CELL jednotek v podobě hráčů. :D
Začínají 2 supervojáci proti dejme tomu 10 CELL, tady to ještě funguje, dejme tomu. Jenže během chvíli jeden, dva zemřou a najednou tu máme 4 vs. 8 a to už hraničí s férovostí a bude jen hůř. Nakonci 8 vs. 2 je naprostý gangbang scénář.
Zase to ale na druhou stranu může být velice svižný mód, který bude odsejpat, takže kdo ví. Možná to funguje. -
Nevím proč, ale ani jeden z těhle trailerů a vlastně vůbec nic na Csérii od druhého dílu na mne vůbec nezapůsobilo. Jediné, co ze všech těch videí a článků na crysis wikia cítím, je levné béčkové drama s hitech grafikou sázející na cool skripty. Vlastně pořádně nedokážu pochopit, čím ta hra vlastně náročnější hráče zaujme.
A btw, ten nový huntermode? Jakže to v něm mají mít chudáci vojáčci alespoň minimální šanci...? -
Já fut nevím, to prostředí je divny, vypadá to tak divně a nebaví mě to moc. Engine má potenciál obrovský, proč prostě nemůžou udělat záživnější lokace, nějaký normální, hezký...
tohle je takový černomodrý nepřehledný bordel někde ve špíně... -
-
presne, po technickej stranke je to spickovy engine so spickovymi technologiami, ale po vytvarnej stranke je to nemastne neslane, preplacany color gading tomu skor skodi a z tych lokacii uplne kricia koridory. cital som si od cryteku nejedni technical papers, a si pamatam jak riesili vizual, mali fotky z tropickych ostrovov a tie sa snazili co najvernejsie reprodukovat, farebne aj svetelne. teraz z toho robia michael bay gyc
-
-
* technical papers ku crysis 1 som myslel ofkorz :)
-
-
-
lol uz druhu hru stavat pribeh na nejakom obleku. the suit... THE SUIT, OMG NANOSUIT!
predstavte si ze toto spravi valve a cely HL story toci okolo hazard suitu. -
-
Ty trolle jenže cela hraje postavená na tom suitu... za to HL ne...
-
-
velke gulove :) v prvom diely to bol len gameplay element. nikto tam neriesil posvatny hinduisticky reinkarnacny suit. okolo ktoreho splietali uplne trapny nezmyselny pribeh plny dier
-
-
Přečtěte si knížku Crysis:Legie, tam je popsaná 2ka, hlavně o dost líp než samotná hra. Hodně věcí tam vysvětlí a především proč je takový humbuk kolem toho obleku :)
-
-
su aj zle knihy
-
-
-
Ked uz niekoho nazyvas trolom, pribeh s nanosuitom je naviazany az od druheho dielu, v prvom diely fakticky pribeh ani nebol a bolo to take nemastne neslane a viac sa to motalo okolo mimozemstanov a ich technologie, az v dvojke do toho umelo supli onanosuit, lebo v ney yorku by sa tazko vysvetlovalo to, co sa vlastne presne na ostrovoch stalo, ked si bol pred finalnym bossom a kopu dalsich veci, na ktore sa vykaslali..
-
-
-
Spis me zajima,jak me Beta pojede na mem stroji a jake tam bude nastaveni.Jinak se tesim urcite se pripojim rad.
2500K 3.4Ghz,DDR3 1600-4 GB,580GTX,Z68X-UD3P-B3,1920x1080 107cm Tipuju ze to na ultra asi nedam. *13* -
-
díky grafice ne
-
-
Moj radeon s malym jadrom to potiahne na ultra ultra ultra, alebo nvidia s velkym jadrom nie je sanca proste, proste velke jadro, mala zbernica, len 5ghz ddr5, MOJ RADEON MA AZ 7GHZ A MALE JADRO, poste mam male jadro, tak mi vsetko ide na ultra ultra ultra detaily lebo male jadro a aj vypocty v double precision su dolezite, nezabudaj a hlavne, nejde o znacku cipu, lebo ani jedno amd ci nvidia nevyraba karty ale amd je aj tak najlepsie, lebo male jadro, vysoky vypoctovy vykon a siroka zbernica, aj ked teraz uz maju velke jadro a nizsiu efektivitu ale proste amd je naj, amdd jedde! *14*
-
-
Budu teď citovat jistého Mádla a Kotka aneb "STŘÍKÉÉÉÉJ!!!!" *1*
-
-
-
-
Takze i ten Hunter bude v ty bete? Tak ten vyzkousim, to me nadchlo to video z nej (prozatim jediny)
-
Koukám, že z toho příběhu se stává pěkná slátanina. Zlatá jednička *7*