Přejít na výpis diskuzí
Nové video nabízí pohled na vesmírné bitvy ve warhammerovské Battlefleet Gothic: Armada
10.9.2015 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Pri oznameni hry vydali jaky taky teaser ktery vypadal jako plastove omalovanky, musim se tvurcum omluvit, jelikoz ted to vypada o dost lepe a krasne Warhammerovsky.
-
Sice to s touhle hrou nemá nic společného, ale Star Citizen nasadil laťku hodně vysoko pro všechno, co jen vzdáleně připomíná vesmír. Už mě takováhle hra ani nemůže chytnout :(
-
-
Tomu říkám kvalitní výblitek.
-
-
No, už se nemůžu dočkat až tomu bezrukému břídilovi natrhnu půlky! For the Emperor!
-
Tak tohle se mi líbí.
-
"libi" se mi jak tam lode na sebe strileji z jednoho metru, dokonce používaji taranovani, pritom už dnes bežnej tank ma učinny dostrel 3 km. Hlavne že se všechno hezky leskne
-
-
Tak to prostě ve WH40K funguje. Mě se to právě líbí. Tohle není Sci-fi, nemá to s vědou co dělat. Je to "fantasy ve vesmíru"
-
-
opravdu je nutne v strategiích zajebat 1/3 obrazovky zbytečným menu, kde stejne nic není jen obrazek lode a 90% nevyužiteho prostoru?
-
Už teď to vypadá skvěle a věrno stolní předloze. Modely lodí jsou krásně detailní. U chaosu se mi líbí to zastoupení jednotlivých bohů. Doufám, že i na straně impéria budou barevná schémata těch nejznámějších Battlefleets (Gothic, Armageddon, Solar..)
Ale nejvíce si přeju začlenění Space Marines v některém z budoucích DLC nebo datadisků. Rád bych si převedl moje lodě i do hry :)
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/WP_20150904_003_zps8ky6qvrw.jpg -
Je to mnou anebo to hodně připomíná gameplay Nexus: Jupiter Incident
-
-
Taky me to trochu pripomina, coz je skvele.
-
-
Jo to vypadá jako vesmírné bitvy ze Star Wars: Empire at War, tak to si nechám líbit...
Doufám, že do vydání, ale odstraněj ty táborákové plamínky z hořících lodí... :D -
Se stěma 40K hrama roztrhl poslední dobou pytel.Mohli by udělat něco ve stylu novýho X-comu,to by bylo labůžo *14* *11*
-
-
a já zase pořádnou FPS, nebo TPS řežbu
-
Ve stylu xcomu je treba space hulk.
-
-
No,myslim ze by bylo lepsi taktizovat v rozborenych mestech,mezi kobkama nekronu na vyprahli pousti kde se vsude kolem tebe muzou vynorit nez chodit v uzkejch chodbach a čekovat si šachty,ktomu ber managment zakladny,zkoumani veci atd.. :)
-
-
Já bych si zase nechal líbit strategii ve formě prvního Dawn of War a jeho datadisků.
-
-
Souhlasím..je velká škoda, že Dawn of War 2 se vydal jiným směrem :(
A u prvního dílu mě celkem štve, že zrušili funkci LAN, kterou jsme s partou často využívali - teď musíme na LANkách hrát z pirátské verze, protože ta legální je nyní oproti ní osekaná (fakt super :D ) -
Zrovna dneska jsme celou noc bojovali s bratrem v dark crusade,neuveritelny bitvy a uzasna hra :))
-
-
Můj nejoblíbenější Datadisk...kvuli Necronům, se slzou v očku vzpomínám když mé armády decimovali své nepřátelé, s Monolithem v zádech...
-
-
-