Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT

    Po hodne dlouhe dobe prvni Assasin's do ktereho pujdu... Asi... Az to samozrejme bude ve sleve a se vsemi DLC, protoze nehodlam za ctrl+c/ctrl+v reskin davat plnou palku, protoze uprimne neverim za nejakou svetaborny refresh. Kazdopadne zima + drsne severni prostredi + vikings = love, tak uvidim. Potom jeste nejakeho "dospeleho" assasina z feudalniho Japonska a budu mit kolekci sinu co se tyce me top kompletni ^

  • triptich

    naposledy som vyskúšal origins a... klasická UBI openworld hra. človek presne vie, čo dostane. ak udržia svoj nastavený štandard, primiešajú pár šikovných vylepšení, tak prečo nie. môže to byť dôstojné uzavretie trilógie

  • Odyssey me bavilo. Asi to neni ten pravy AC jak si ho predstavuji fanousci, ale me tahle serie k srdci neprirostla, takze mi to nevadilo.

  • Everret

    Sakra. To tam nemohli vyškrábnout nějakou Sigrid, Gretu nebo Ingoberg? 

  • Bullseye671

    AC jsou fest zábavné hry, ale podle mě mají problém s "identitou". Odyssey bylo napůl arkádovou mlátičkou, napůl stealth hrou, z jedné strany historickou výpravou, z druhé fantasy svět, dospělá hra v některých úkolech a částech hry, infantilní a dětská v jiných. Dokud bude UBI dělat generickou hru pro všechny, tak z toho bude dobře dívatelná, oddychová zábava, bohužel však taky povrchní a bez jakékoliv hloubky.

  • Lukass

    Normalne bych se tesil,  ale  Ubisoft tu vikingskou tematiku uplne doprasi. 

    Tesme se na cerne vikingy,  homosexualni vikingy  dialogy jak z 9 tridy zs,  obrovsky ale uplne prazdy svet naplneny  furt dokola opakujici se aktivitou. 

    Jeste to pojmenujou tim nejvetsim kycem co muze byt,  uz to hodne napovida. 


    • triptich

      no a? to naozaj niekto čaká od AC série historickú presnosť a literu? veď by hra šla sama proti sebe :)

      ide len o to, či namixujú najprevarenejšie mýty a polopravdy severského sveta s dostatkom noviniek v sérii, alebo dostaneme 3x rovnakú kašu v iných kulisách (osobne ma to neurazí, naopak, očakávam to)

    • maros.goc

      pravda o Vikingoch bola, že nenosili brady a boli vždy normálne slušne oblečení, dbali na svoju vizáž a často sa umývali ....černosi vikingovia tiež boli (hoci samozrejme žiadne svetoborné číslo), boli aj slovanski vikingovia (patrili medzi jomsviking)

      • Cerni vikingove? Zdroj?

    • a co je historicky nepresnyho na teplejch vikingech?

      • Murlock

        Asi že tam na severu byla pěkná kosa.

    • To už tu bylo, teď se zaměří na strong women a stokrát řešený mýtus o vikingském rovnoprávnosti pohlaví a jak každá druhá žena je bojovnice, kde s svými 50 kily rozseká stovky 150 kilových borců. Nezapomněl jsem na něco?

      • triptich

        tak ale zas radšej sa budem pozerať na pekné ženské pozadie valkýry, ako na tlstý koniec chrbta nejakého testosteráka :D

        P.S.: je to hra, trocha nadhľadu

        • Když chci vidět pěknou ženskou, tak se podívám doma (anebo otevřu okno z pokoje, ale pšt) a kdybych to hrál, tak za postavu, která je v rámci své doby nejsvobodnější a tedy uvěřitelná. Navíc jsem chlap, a tak se dokážu vžít pouze do chlapa. Ale jinak souhlasím, nakonec je to jenom hra a co mě týče, tak je mi to docela fuk, hrál jsem naposledy Rogue a zatím mě žádný další díl nepřesvědčil.

      • Everret

        To počítáš nahou podviživenou ženskou vs obrovského tlustého chlapa v plné zbrojí? 

        • No jasně.

    • Corvus

      Kde se to v Assassinech objevilo?

    • Effect

      Homosexuálové tu jsou od prapočátku dějin.

  • uher

    Zasazení super. Škoda jen, že to Ubisoft obalí svoji hrou...

    • spoock

      AC ma tak skvele svety, ale mechaniky AC jsou uz proste ohrana pisnicka ala COD. Bohuzel, serie ma takmasivni zakladnu, ze UBI se tezkou bude chtit neco radikalne menit, takze zase nic pro me.

      • Carnage666

        Naposled když něco radikálně změnili jako např. celý soubojový systém tak hodně lidí nadávalo. Nezavděčíš se všem.

        • Effect

          Tohle není argument. Samozřejmě že se nikdy nezavděčíš všem, ale když  to uděláš kvalitně, zavděčíš se více lidem, než když to uděláš nekvalitně. Nehrál jsem teda Origins a Unity, ale jinak jsou AC hry v posledních  letech už pěknej  výplach, včetně Odyssey (soubojový systém strašný, nemožnost vypnout markery, naprosté vítězství kvantity nad kvalitou). Nedávno jsem si koupil Syndicate jakožto poslední klasickou AC hru a vyhozený peníze. Příběh hloupej, AI neexistující, level design hroznej, všechno špatně prostě, ať se na mě nikdo nezlobí. Hlavně že to taky dostalo tak úžasná hodnocení. Ti herní novináři se v posledních letech úplně  zbláznili, když takovým hrám dávají hodnocení 8 či 9. To by pak hry jako God of War, Red Dead Redemption 2 nebo Witcher 3 museli dostávat aspoň patnáctku.

          • Carnage666


            Hele AC dostává vysoké hodnocení snad už jen ze setrvačnosti 😀. Unity mělo min. na PC brutální bugy nehratelnýho rázu při startu a stejně mam pocit to dostávalo kladný hodnocení. Mě právě přijde že kulisy a open world jim jde ale vyplnit to něčim dobrym už je problém. Jako poslední jsem hrál Origins a tam to sice všechno vypadalo hezky a osobně se mi ten souboják líbil, ale  ty questy a aktivity ve světě byli bída. Na mapě tuna otazníků a všechno bylo udělej, zabij atd. bez většího kontextu, bez nějakýho života, nemohl sem se nikoho zeptat proč to tak chce atd. Tohle to rozvětvení konverzace mam pocit už ale dali do Odyssey. Co se týče příběhu už mi to přijde jako slušnej guláš... klidně bych vymazal celou linku s Animem a prostě jel jen tu historii např. v Origins to stejně bylo úplně o ničem ta současnost. 

            Hra se snažila stát se RPG, měli spoustu zbraní a odemykatelných schopností ale např.
            brnění a oblečení byla tragédie a mít tak 6 kostýmů každý jiný barvy byl
            hnus.

            • Effect

              Origins nemůžu  posoudit, ale jinak souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit