Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad tam přihodí na hraní skin starého Danteho:)
    • vyzerá tak, že max. dajú nejaký latexový douche bag kostým
  • Kdo ho dabuje? Připomina mi to Draka z Uncharted ... to by mě sralo, i když jsem nikdy Uncharted nehral
  • Hm... no vypadá to, že DMC je pořád v plné síle, ale ten hlavní hrdina? Dante i Nero byli v pohodě, ale tenhle xicht vážně není podle mýho gusta...
  • Po hratelnostní stránce to ve mně, alespoň z videí, DMC fakt evokuje a myslim, že co se bojů a hratelnosti týče se to v pohodě může vyrovnat předchozím dílům. Přesto opravdu hoooodně slině doufam, že do dalšího dílu (jestli bude) tohle nový (nový nerovná se lepší a tady mi přijde nový = zmrvený, protože starý je nenahraditelný) univerzum nebo jak bych to měl nazývat zakopou někam hodně hluboko a vrátí se nám starej známej a jeden jedine(čne)j Dante s několika vylepšeníma jako tomu bylo doposud. Proč takhle překopávat něco, co doposud všichni zbožňovali asi nikdy nepochopim a jejich důvody, který nám naservírovali opravdu nežeru. A ještě taková připomínka, DMC aspoň pro mě vždycky minimálně z půlky stálo na Danteho charakterovejch vlastnostech a jeho projevu v cutscénách, proč jsme z týhle oblasti skoro nic neviděli?
    • Mas bod.
  • No přijde mi že ksicht prošel trošku faceliftem a už to není taková hrůza.
  • Proč je poslední dobou takovej deb... trend dávat hrdinovi zbraň, kterou pak drží vzhůru v zápěstí za zády.... (star wars:unleashed, dragon age 2, atd)
    Obličejem mi tak ani moc Dante nevadí, vypadá jako americkej floutek z nějakýho dílu O.C.. Spíš mi vadí, že bojuje jak smyslů zbavenej a přitom je hubeňoučkej s propadlym hrudníkem...
    (klasickej Dante je prostě Dante, tohle je "Smokente" :-))
    Škoda, nebylo by na škodu si zahrát za Virgila uvězněného v pekle, dostávající se zpátky :-)
    • ales.smutny
      Jojo, držení v reverzu... Taky to nechápu. Ano, někdy to může vypadat dobře, ale dneska se cpe držení v reverzu skoro všude, protože to vypadá "cool".
  • not gay as twilight
  • Heavenly Sword se mi poměrně líbil, Enslaved byl skvělý. I tohle bude asi prima hra, jen to má absolutně prd společného z Devil May Cry, jak ho znám z PC verzí 3. a 4. dílu a z animovaného seriálu.
  • Nemuzeme proste nechat tuto hru zapadnout do propadliste hernich dejin i s jejim vyvojarskym tymem, a delat, ze k rebootu serie vlastne nikdy nedoslo?
    • hitokage
      Jakou hru? ;-)
  • Feťáci z New Vegas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit