Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

    Oni tam nemaji ukrajince? To by dost veci resilo :)

  • Jack1947

    To jako děcka co to dostali na testování remcaj ? dobrá to doba 😀😉

  • Derp_1337

    No nevím jestli se zrovna slova "investigativní" a "Kotaku" dají použít v jedné větě 😂

    • calwin

      no vlastne asi ani nedajú... tento článok je síce bombastický, detailný a dlhý ale v podstate rozoberá iba to že outsorcovaná firma Volt prdí na svojich zamestnancov. Ale vyžere si to treyarch lebo nepozval chlapcov fakticky z inej firmy na svoju firemnú párty... Vyzerá to debilne ak pracujete na jednom projekte ale v prvom rade by mali zodpovedať manažéri z Volt-u prečo je to tak. 

      • asi jim pri prijimacim pohovoru tvrdili neco jineho nez jaka je skutecnost :)

  • dlouhy a nudny je ten originalni clanek

  • dworkin

    "pro nás hráče fascinující zvyk". Pro hráče možná, herní novinář by asi něco podobného měl považovat za normální a ideálně to sám provozovat. Takhle to vyznívá, že na investigativní práci rezignujete a v podstatě se radite mezi amatéry, pro které je to fascinující mysterium. Pritom treba okolnosti Kickstarteru Kingdom Come si zaslouzily daleko větší pokrytí, než se mu v tuzemských herních médiích dostalo. Tam se dalo vystourat mnohem vic zajímavostí. Jen mit investigativního novináře, který by se do toho pořádně zakousl. Odhalovat nekalé praktiky a varovat před nimi nás hráče je vaše nejdůležitější práce!

  • Hidden

    No, nechci timto Treyarch/Activision nijak omlouvat, protoze ty podminky tam byly zjevne spatne i pro kmenove zamestnance, nicmene jak v clanku zaznelo, testeri byli kontraktori z externi firmy, namezdna sila. Jisteze Treyarch mista na parkovani necha prednostne svym zamestnancum, jisteze obedy plati primarne jen pro sve zamestnance a jisteze nechce, aby testeri behali a obtezovali lidi z vyvoje s kazdou volovinou. Pokud testeri chteli lepsi podminky, mela to primarne vyjednat jejich firma, tedy Volt. Ackoliv ten clanek poukazuje na spoustu nesvaru, rada veci ktere zrejme i samotni vypovidajici vidi jako ohromnou nespravedlnost je v tomto kontextu vlastne uplne logicka. Nepopiram, ze to testeri meli spatne, ale v tomto pripade spise vetsi vinu nese jejich materska firma nez Treyarch.

    • Daver

      Nepřijde mi, že jsi četl ten originální článek, doporučuji, jinak by jsi tu neplácal takovej bullshit :)

      https://kotaku.com/the-human-cost-of-call-of-duty-black-ops-4-1835859016

      • Hidden

        Cetl, co presne v clanku odporuje tomu, co jsem napsal? Chci konkretni argumentaci, ne vagni urazky o placani bullshitu. ;)

    • madPav3L

      No chtěl jsem napsat něco podobného, ale už nemusím, vidím to úplně stejně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit