Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mě ty super hustý obrázky, kde drsní vojáci stojí dva metry od sebe a šíleně na sbe jakože pálí, spíš rozesmívaj, než rajcujou.
    • Problem je v tom, že se rtak ta hra bude hrát :D Hlavně v multiplayeru :D:D:D
  • http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4b6e86ded12d4

--
    • chcípni
  • Nechápem, prečo na takýchto trapkov hlúpučkých, ako je kokon vôbec reagujete. To nemá vôbec cenu.
  • ty kokot nablblý crysis je nejlepší PC střílečka všech dob, a přestože bude mít trapnou konverzi na konzole bude i crysis 2 nejlůepší střílečka na PC
    • hehe crysis a nejlepsi PC hra vsech dob?to myslis vazne?to ti bude tak kolem 10 let ne a timpadem si nejspis moc starsich her nehral co? :-D

Crysis je fajn hra,bavil jsem se u ni a rozhodne patri k tomu lepsimu co na PC vzniklo,ale nejlepsi ani omilem,ale tady te nejspis omlouva tvuj vek :-p
      • souhlasim s reakci ande mnou + nauc se cist - rekl sem STRILECKA a ne HRA
        nelepsi hrou je pro me diablo 2
        crysis se svou grafikou a hratelnosti da prisuzovat k tomu nwejlepsimu, co FPS zanr kdy videl...
        Half-Life je dobrá hra, s dobrým příběhem, ale po gameplay stránce mě víc chytl crysis (doufám, že bude příběh v crysis 2 lepší)

a ohledně věku - první hra co jsem hrál byla duke nukem 3d, a tu jsem asi nehrál dlouho po jejím vydání...
        • neber si to osobne,ja to nemyslel nijak zle :-P.Hra nebo strilecka,porad me to prijde jako nazor cloveka,ktery toho moc nehral,ale kazdeho asi bavi neco jineho no.
          Prekvapuje me to o to vic,ze jsi zacinal na starem dukovi.
          Crysis patri k tomu lepsimu,ale osobne bych to za nej FPS urcite nepovazoval.
          Nicmene je to tvuj nazor a omlouvam se,jestli jsem se te nejak dotkl ,nebylo to mysleno ve zlem :-)
          • jako me nebavi bezmyslenkovite strileni, ktere propaguji jine strilecky, ani linearni FPS typu CoD. Na crysis me prave bavilo, ze si muzu delat cokoliv s prostredim, ktere vyuziju pri likvidaci nepratel - neco takoveho ve strileckach nikdy predtim nebylo
      • nebuduce ked budes niekoho zosmiesnovat kvoli veku tak napis aspon slovo omYl spravne ;)
        • stane se ,cestina nebyla nikdy mou silnou strankou no :-D...jinak to nebylo mysleno jako zesmesnovani veku,jen me proste prislo ,ze tohle muze napsat jen clovek ,ktery tech her moc nehral,resp. hral jen ty novejsi par let dozadu.
          Asi to vyznelo trochu jinak nez jsem chtel,ale ja vazne nemam potrebu si z nekoho utahovat kvuli veku :-P
    • crysis je najlepsia strielacka vsetkych cias? ... LOL.
      hovori ti nieco half-life? :)
    • reakce na kokon *10*
  • Proc shit ? Vzdyt Uncharted, Killzone 2, LittleBigPlanet, Motorstorm, Heavy Rain, inFamous jsou Skvěle tituly a je jich více (ano je to jen na ps3 :) Xbox nemám) A je to pro mne finančně lepší volba... NECHCU ZDE ROUZPOUTAT DALSI FLAME PS3 vs. XBOX.
  • Jozef123
    Tak to sa teším ako si to zahrám (dúfam *1* )
  • Jdete s touhle konzoloidni srackou nekam. Vsechno co vychazi na ty trapny konzole je shit.
    • s názorem typu, konzoloidní sračka, jdi do hlubin análních (vlastním pouze PC), dále, Crysis 2 vypadá zatim hratelnostně podobný jako první díl, což pro mě byla hlavně nano obleku fajn střílečka, zrovna dnes jsem si to po delší době zahrál na Delta obtížnost, takže pokud bude druhý díl stejný nebo lepčí než první, tak budu jedině rád... graficky by to mělo být o něco lepší a líp optimalizovaný, takže další plus, já se těšim.. flamere *12*
    • Si opravdový znalec. Hrál si vůbec někdy na nějaký konzoli?
    • Ty ses dobrej kokot radsi si tahni hrat Polelare ty socko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit