Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste, ze jsem stihl prodat svuj ucet, prodal jsem ho sice asi jenom za 1/3 z toho co jsem tam vrazil, ale lepsi nez dratem do oka, ta hra je mrtva, ta masivni reklamni kampan sice jakztakz vabi nove hrace... ale tier 8 rozbity - dekujem op premiakum, tier x rozbity - vetsina map koridorovych, takze kdo ma vic maus vyhral, stejne jako pred patchem s e5kama. A ty artyny *7* ...
  • A on to vůbec ještě někdo hraje? Co jsem viděl posledně EU server tak to bylo plný poláků a polodemetních tureckých opic, kde ve špičce nějakých 130 tisíc lidí není nic závratného.
    • 130 tis. neni nic zavratneho? LOL 99% vydanych her se k takovemu cislu nepriblizi ani po vydani, natoz po 6ti letech a to stale beres jen EU server :D
      • Mno vis .. oni se prsili milionem ... jenom na EU serveru, ale vzhledem k jejich pristupu jim jaksi uz par milionu hracu uteklo. A vzhledem k neustaly PR masirce ktera beha i tady ale zdaleka nejen tady, je to cislo opravdu naprosto smesny. Videls nekdy v TV reklamu na wowko? Nebo na D3? Na wotko tam beha porad. A to TV prakticky nesleduju, takze toho nejspis bude mnohem vic, nez stiham zaznamenat.

        Pricezm bejvaly casy, kdyz se do minuty dostal do bitky v libovolnou denni dobu. To uz taky davno neplati, a pokud si chces zahrat jindy nez ve spicce, tak taky muzes cekat 10 minut a nic. To uz je skorem jak WT kdyz chces litat simulaci.
        • Jasně jasně :D A pak ses probral pochcanej v posteli.
  • No verim ,že to bude dobrý, ale je pravda wg jedou z čitama a ještě to nadrzovku prodávají. Ta hra už nebude takova jak byla. Chcou ji dělat lepší, ale na čiteri serou. Ani se nedivim ,že serou na to když jim za to plati. Jako jinde to pisou proste WG je pračka na prachy. Když platíš projde ti všechno. Tak to funguje když neplatis tak si pro ne nevhodny a te zabanuji. Kdyby se zajímali o to pric ty hráči ukončili hrani z tankamy a raději hrajou něco jiného.
    • A ty meleš ještě větší kraviny
  • KrPa
    To pak musi byt super cekat v MM az to najde 60 hracu stejne urovne.
    • Stejné? Ale kdež. Minimálně +/-1. Což je super, když potkáváte tanky, které pokud už prostřelíte, tak mají 2x HP než vy a DMG máte poloviční. A pokud máte "štěstí" tak se občas dostanete do pozice kdy ty chudáky můžete smažit na pár ran zase vy.
  • Takze po 7 letech i splnej jeden ze svych slibu? lol ...

    A co se tyce popisu systemu ... tak utocnici samozrejme nemuzou vyhrat. Nikdy. Takze jakmile budou nalosovany do hry na strane tech co utocej, tak se polovina tymu rovnou odpoji. Tedy pokud WG nebude cheatovat, a obrance nedovybavi papirovym pancirem a nulovou moznosti se kryt.

    Pokud by to totiz melo fungovat, tak utocniku musi byt v hernich podminkach nimalne rekneme dvojnasobek, aby meli vubec nejakou sanci. Uplne stejne to funguje na vsech mapach co se hrajou 15 vs 15, ten kdo se driv zakope na strategicky pozici, na 99% vyhral.

    To bude mit jiste uspech ...
    • De vidět žes to nehrál a z každé hry co sme bránili to dopadlo stylem totálního výklepu od těch co útočili. Protože většina těch co bránili to hráli stylem aby jich na jedné straně bylo co nejvíc a na druhé straně co nejmín jejich tanků
      • To jiste, s 10k+ bitkama a skorem 60% wins sem to vubec nehral ... vis proc to uz nehraju a semnou par milionu dalsich? Kvuli tardum ktery maj blby kecy, utocej v prvni sekunde a ve druhy sou mrtvy ... jako ty. Cim dal beznejsi totiz bylo, ze sem mel na konte pulku enemaku zcela sam, a byl sem posledni zivej. Kdyz sme hrali ve trech, tak sme vyhravali sami tri 90% bitek. A kazdej z kamosu vcetne me ma na konte minimalne jednu 15tku = sam dorazil vsechny enemaky.

        Samo to co dela WG tomu pak nasazuje korunu, protoze oni misto toho aby resili hru, tak 3/4 roku implementovali klaksony ... lol.
    • Meleš kraviny
      • Nemele tedy pokud z toho neudělají další Battlefield , kde o organizovaném postupu nemůže být ani řeč ...
  • https://www.youtube.com/watch?v=OJ0NuH5tRsU&t=0s (ENG)
  • Už se těším jak budu potkávat tanky jako grille nebo strv 7x proti sobě v něčem jako E100.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit