Přejít na výpis diskuzí
Nový Ridge Racer s novou image od tvůrců FlatOut
5.2.2011 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
Otřesný trailer. Hrozná grafika, hrozná animace, priserny scenar (rizeni v podpadcich, prochazeni smradu z kanalu, banalni destrukce) a na zaver otresne logo. Jestli tohle bude dobra hra tak ja budu dalsim dalajlamou.
-
Když už demolice , tak ve stylu Carmageddonu se vším všudy ( destrukční model auta , fyzikální fatalitky v podobě obří koule za autem , nahánění důchodců , krav a pak možná i soupeřů ...) Asch slizička ukápne .
Tohle musí každého fandu Ridge Racera nadzvednout ze židle... a to jsem převážně PC hráč .
Kdy už pochopí , že koncept volného města (Test Drive , Burnout Paradise-lituji koupě) se v závodních hrách prostě neujal (i když z toho poměrně amatérského traileru bych si dovolil pochybovat i o tom že hra bude o závodech) ? -
-
Osobně naopak Burnout Paradise považuji za nejlepší arkádu poslední doby (i když Hot Pursuit šlape na paty). Naopak Ridge Racer mi nikdy k srdci nepřirostl. Každý má trochu jiný styl, jiné chutě a proto je nesmysl hned vykřikovat, že se koncept volného města neujal (Midnight Club bych rozhodně za neúspěch neoznačil).
-
-
Dobra hra podle videa zajimalo bi mně kdy to bude ke staženi :)
-
Ty vado ... já jsem tam četl: Nový Ridge Racer s novou image od tvůrců Falloutu ... :-D to by mohlo být zajímaví
-
Kez by radsi pracovali na dalsim flatoutu *9*
-
Flatout jedničky byly pro mě obrovský překvapení, protože se držely v mezích zákonů fyziky a krom Nitra vlasteně ani v ničem nepřestřelili.. byly to prostě jenom dobrý závody, který se skvěle hrály. Dvojka byla pro mě už trochu šaškárna a tohle podle videa vydělo knížku fyziky taky hodně z dálky. Kolik váží to auto, který tam odpálkuje ostatní? Zřejmě tolik, co náklaďák, protože to vypadá opravdu komicky, když si vemu velikosti obou aut, ale to "COOL" auto, je o něco bytelnější asi :o))
jinak co by bylo s novejma Ridge Racerama? vcelku nic.. vždyť už je tu Need For Speed Hot Pursuit, kde se driftuje taky se všim a všude a ještě k tomu na tlačítko :o)) -
-
Jo a ted´si vem , že v jedné nejmenované hře v online módu dvanáctiletí trotlové odrovnávají na počkání čelním nárazem automaticky soupeře v dodávce jenom kvůli tomu , že jejich vytuněné sportovní káry si přinesli z pozdějších fází hry.... stupidita.
K čemu ve hře fyziku , když online zavedou taková nesmyslná pravidla :(
-
-
Asi takhle: at si Namco dela se svym Ridge Racerem co chce. At si ho klidne zkusi vytahnout do volneho mesta, at si prida havarie, at ho stavi treba na hlavu. Mozna jim to vyjde, mozna ne.
Ale proc s tim otravovat Bugbear? Proc je zdrzovat od vyvoje dalsiho Flatoutu? I Rally Trophy 2 bych si dal. Proste cokoliv jineho, nez tohle. Tohle mohl Namcu zbastlit kdokoliv jiny. -
Já jsem spokojen,Bugbear závodní hry umí a tohle by mohl být zajímavý titul,ale jak tu již bylo psáno na hodnocení je brzo..Btw-To je poprvé co bude Ridge Racer na pc ne??
-
-
Presne tak, RR bude na PC poprvé.
-
-
Jenom aby ta PC verze nevyšuměla do ztracena jak bývá zvykem. Ze začátku to oznámí na konzole i PC, pak se všude mluví jen o konzolových verzích a o PC nic, až ji nakonec těsně před datem vydání oficiálně zruší s tím, že ji nikdy neslibovali.
-
-
-
Tak ten trailer toho moc neříká, takže na ukvapené závěry je brzo... Bugbear zatím nezklamal, takže uvidíme...
-
Pokud to bude stejně dobré jako FO tak se rozhodně těším