Přejít na výpis diskuzí
Nový Splinter Cell nabídne dvě verze Spies vs Mercs multiplayeru
7.5.2013 | Petr Poláček
11 příspěvků
-
ano je mnoho ludi co SCC oznacilo za odpad tejto serie ale ja mam rad celu seriu a hral som vsetky a rovnako si zahram aj novy...mna tato seria zatial nesklamala :) a teraz ked bude moznost si vybrat tak o to dalsi dovod si to zahrat dva krat aj tri :)...pokazde inak
-
ano Conviction byla suprová akční hra ze světa Sama Fishera. Ale bylo to hlavně atmosférpu a Samovou osobností, kterou vytvářel Ironside. A kvůli tomu jsem všechny SC hrál. Teď když je tam nějaký chcípák, tak už mě to skutečně nezajímá. Ale kdyý se příště pouří, tak maj moji tísícovku jistou
-
-
Bylo nejake video s Motion Capture ( http://www.youtube.com/watch?v=qlUnTcjlkd8 ).
Ale nechapu proc neudelali radsi prequel pak by mi ten Ironside tak nechybel. Tohle je podle me krok vedle staricky Sam s hlaskem 30tnika !
-
-
Hlavně ať je dobrej SP
-
nevím proč by splinter cell conviction neměla být skutečná splinter cell hra. to jediné mi na článku nějak nesedí.
já hral všechny a beru to tak jak to je. po asi 8 letech přišli s něčím novým a dali tomu správnou dynamiku.
byla to právě rychlost a efektivita sama fishera co z convictionu dělala něco extra. hráči kteří chtěli stealth a staré mechanismy a nadávali na conviction by si měli dát ruku na srdce a přiznat si že by je to asi poáté nebavilo.
se starými značkami je to těžko.
klasické vzpomínání na to jak starší hra byla lepší a na zlatý časy.
hovn-.
třeba hrát dneska dunu2 nebo warcraft2?
to těžko - warcraft 2 jsem zkoušel a pořád dobrý ale nechce se mi.nový tomb raider - ok jednoduchost a rovnou za nasem směr.mně to nevadí - byla to první hra s larou kterou jsem dohrál
mám to za povedený restart - a předchozí hry tomb raider pro mne neexistují - ve smyslu nebudu je nijak posuzovat, odsuzovat - hrát nebo hanět.hráči to musí vzít jak to je a uvědomit si že ta s=rie jim nepatří.
je to vydavatelova cesta a z nostalgie melancholiků nikdo rodinu neuživí -
-
Proč bych se s tím měl jako spokojit? Docela omezený názor :)
Hrál jsem SC: ChT a bavil mě, hrál sem SC:C a nebavil mě právě proto, že byl až příliš akční a ty dvě poslední mise jsem hrál vyloženě z donucení (ničím se nelišily od tuctového pojetí jiných stříleček). Co byla původně Stealth hra (doteď nemá na PC konkurenci ;) je teď akční hra s pár stealth prvky.
Ano máš pravdu, práva na značku patří vydavateli, to ale neznamená, že se spokojím s tím jakou hru vydají, názor typu "je taková doba" tu není na místě, mě je u pozadí nějaká doba, trendy, móda, já si chci zahrát kvalitní novou hru, zatím jich ale moc nebylo.
CO se týče Tomb Raider - tady jde vidět naprostý a totální odklon od původní série, na tom by nic špatného nebylo kdyby to vyšlo před Far Cry 3, jelikož na FC3 to opravdu vážně nemá (i přes to, že scénář FC3 je stupidní, ovšem to byly všecky FC hry) ;)
Na závěr jen dodám, to že je hra komerčně úspěšná/neúspěšná je silně závislé na již zavedené značce a silnému marketingu a hlavně co je dneska trendy...
(proto mají CoD takové prodeje, i když vlastně nepřináší ani nic nového a přitom jsou díl od dílu dražší a prodávanější):)
Na úplný závěr: Tak jako nový Tomb Raider není TR tak i Conviction není Splinter Cell.
P.S.: Docela mě zklamalo co se z Conviction vyklubalo oproti tomu co představovali kdysi jako demo na nějaké akci, mohla to být o dost lepší hra... -
-
to jestli se s tím spokojíš nebo ne je jen tvá věc.
pro tvůrce hry tohle není vůbec důležité. dělají a vždy to budou dělat tak aby co nejvíc prodali. vzhledem k času ve kterém žijeme mi příjde stealth mechanismus troška vyžily. těžko při pokroku vědy a techniky může působit reálně pobíhání po mapě s mrtvolami na zádech a podobné prvky. rychlost vždy rozhodovalo už od dob prvního dooma.to co mě baví na tr 2013 a scc je jak už jsem napsak dynamika a rychlost. různe finty a brutální efektivita těch postav. chceš li si zapřemýšlet zahrej si šachy - co ti mám jako říct. přece není možné vrátit se o deset nebo i více let zpátky a nebýt k smíchu. možná se ty hry hrají samy. já s tím nemám problém. -
-
Jestli ti hry staré 10 let připadají směšné tak si dej facku a radši nemluv *7*
Na tohle se nedá co jiného říct, mimochodem když budou vydavatelé her s*át na hráče (tak jako se jim to u některých her zatím daří) tak jim časem ty zisky fakt klesnou, co budeš říkat pak?
Nevidím jediný důvod proč bych se měl spokojit (nebo dokonce koupit) s hrou co se mi nelíbí, podle tvojí filosofie mám prostě držet hubu a krok a zaplatit všecko co mi vydavatelé strčí pod nos.
Osobně mi přijde nový Tomb Raider víc směšnější než 10, 15 let stará hra ;)
Další věc: proč bych si měl zahrát šachy když chci přemýšlet ? tím vlastně naznačuješ, že jsou nové hry tupé, nevyžadují byť jen špetku toho myšlení ? jo takové hry mě určitě pobaví... nejsem zastáncem interaktivních filmů/her, když chci film tak chci být pasivním divákem a o tom film vždycky byl, když chci hru tak chci být aktivním divákem o tom ty hry vždycky byly.
Promiň, že nezapadám do tvojí představy o dokonalém hráči co si koupí další díl CoD jen protože je to CoD *3* *7* -
Tady si trochu protiřečíš, nemyslíš? Tvůrce by mělo zajímat, zda se s tím spokojí nebo ne, protože pokud ano, je to potenciální zákazník a ten jim může generovat zisky. Zatímco ten, kdo se s tím nespokojí, asi těžko.
-
jinak filozofie názvu splinter cell mi absoluntě zapadá do příběhu v conviction. je li sam fisher nejnebezpečnější muž na světě a oni mu udělali tohle... nikdo se nemůže divit že to prostě všechno rozštípnul jako nic.
-
-
-
-
Myslim, ze at se snazi jakkoli nikdy uz to nebude ten super spy vs merc z pandora tomorrow. Chaos Theory versus uz kracel jen ve stopach neceho, co bylo naprosto super. Mount hospital z pandora tomorrow, tichy pruchod a naprosto super spoluprace. To byl naprosto genialni versus, ktery mel tu podstatu. Zoldaci hledali spiony a ti se zase naopak snazili projit naprosto nepozorovani.
Po tomto videu mi tohle prijde skoro jako conviction a co hur, spis jako naprosto odflaknuty versus mod z Double Agenta. Chaoticke behani po mape spionu a chaoticke strileni mercu ve snaze trefit netrefitelne. Uplne v tom videu vidim to, co s hrou delali hraci v dobach chaos theory, kdy sami hraci nicili cely koncept hry v totalnim chaosu a silenem behani po mape. Skoda, snad me to jeste prekvapi *7*