Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někde sem četl, že by zde měl být rozsáhlější systém voleb, to mi vadilo- černobíost u 1ky....takže si myslím, že pokud to bude o něco promakanější...tak to bude bomba !
  • mnam mnam at uz je doma.... *2* *1*
  • Tato mechanika "zvolit si ci chcem byt zly ci dobry" je z mojho pohladu v tejto a podobnych hrach uplne od veci. Nechcem byt zly, ked mi to hra ponuka, ako predefinovanú cestu, bud cierna, alebo biela. Ja chcem byt zly napriklad sposobom, ze sa tvarim akoze som dobry, ale manipulujem veci tak ze skodim inym. Alebo som skratka len sobecky, nie uplne zly. Okrem toho sa citim zly,az ked idem proti mechanike hry alebo aspon po nepredefinovanej ceste.
    • Psychotic
      To byl přesně problém prvního inFamous. Když si člověk zvolil cestu zla (u mě až při druhém dohrání), musel být opravdu HODNĚ zlý. Popravovat bezdůvodně lidi u mě není "být zlý", ale "být sociopatický magor".
  • Spades
    BEEEEEHEEEEEE
    Na Gears of War a Halo jsem si koupil xbox.... Ale ja uz nechci kupovat i PS3 :(((
    • čekej do května:) bude prej zlevňovat. nedávno mi umřela fat verze, byl se mnou 5 let a teď, mam slimáka....
      • 5 let? PS3 měla v Evropě launch v březnu 2007. Takže příští měsíc to bude teprve 4 roky. *5*
        • plus mínus no...ale řikam, je to kvalitní stroj a ani jednou sem ho neměl v opravě *2*
      • Tak to sme na tom stejně, mě taky nedávno PS3 Fat přestala fungovat a posralo se na tom všechno co se dalo, takže už plánuju v brzký době Slim verzi
  • Nevím, co bych za to dal, aby inFamous vyšlo na PC *7*
  • TOHLE-BUDE-KUREVSKÁ-BOMBA!!!!!!! jedničku doporučuju, fakt pecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit