Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se koukal na nějaké gameplaye a musím říct, že toto si užijou jen fanoušci série, protože grafika je zastaralá, gameplay taktéž. Ty řízný kecy vyšli z módy taky tak před 5-6ti lety, takže si myslím, že lidem sérií Halo nepolíbeným to nemůže naprosto nic nabídnout. Jediný co se mi na tom líbí jsou ty filmečky. Ale samozřejmě, fandové si přijdou na své a tak to má být. Jako že jich je hodně.
    • Sis to spletl s Halo CE z roku 2001 ne?
    • Naštěstí je těch fanoušků Halo opravdu hodně... Jinak by mě zajímalo jaká hra ti na konzolích připadá nezastaralá po grafické a herní stránce??? Jen tak abych si to srovnal...
      • Člověče nevím, jelikož konzoli nemám, ale co se týče videí z her, tak graficky vždy vypadají o něco hůře. Ale pokud má hra dobrý příběh a gameplay, tak na tom až tak nezáleží. Ovšem videa z Halo 5 mi opravdu přijdou tak z doby 2005 (Doom 3, HL2).. Nemyslím tím právě jen grafiku, myslím ten gameplay.
        • Každý má jiný vkus a to beru, ale zajímala by mě právě ta hra(střílečka), která je podle Tebe v rámci hratelnosti inovativní? A to je ještě jasné, že inovativní není synonymum pro kvalitní. Protože třeba nový DOOM to být tedy určitě nemůže(na ukázce nic inovativního nebylo, ale přesto se mi vcelku líbila) .... a popravdě mě nenapadá ani jiná FPS střílečka....
        • Tvl ty si asi na něčem frčíš ne ? :)
  • Jack1947
    Tímhle by si hoši, zkazily reputaci! *10* *16*
  • BoB.2
    Konečně.
  • Spartan never die..
  • Doufám, že opravdu nebude mrtví páč to bych asi šílel jak u posledního dílu v Game of Thrones...
    • Sr_Lobo
      Ja sem ten posledni kdo by si hral na gramar nazi, ale kdyz uz tam mas diakritiku tak bych si bejt tebou pofixoval i to Í (mrtví) protoze to fakt bije do oci.
  • parádní. halo mělo vždy super trailery, videjka a perfektní atmosféru
  • mikezz
    Pre mňa je mŕtvy už pekne dlho a ostane až dovtedy, kým sa znova neobjaví na PC.
    • Master race brečí. V bazoši se dá najít xbox one za 6 tisíc. Jestli máte oldgen tak ho prodejte a třeba nebudete ani nic muset doplácet stejně jako sem to udělal já a mnoho dalších. A halo MCC je alespoň nějaký pořádný remaster. 4 hry v jednom. Nebudete toho litovat
    • obávám se, že si musíme my PCkáři s Halo Online :C
      • *poradit s H:O
    • Ježiš, co ti brání koupit XO ke konci generace někde z druhý ruky anebo rovnou i teď? Dohraješ, prodáš konzoli a jseš spokojenej.
      • proč by někdo investoval tolik energie a času kvůli docela průměrné střílečce
    • Já jsem si kvuli tomu na vanoce musel koupil XO s onou kolekcí a nelituji toho... Pokud to tak moc chces jako ja tak to udelej a nebrec, protoze hlavni tahoun XBOXu poslat na PC no to asi uz neudelaji...
      • To je to az takovej odvar? Me prislo, ze Halo bylo vyjimecny v dobe, kdy vyslo - grafikou, gameplayem, zasazenim, ale uz pri vydani druhyho dilu tu bylo lehce prestrileckovano...
    • Tak to přeju upřimnou soustrast...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit