Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude tam skok do hloubky,oslepující výbuchy a žádná myšlenka stejně jak u Abramse,můžu jít v klidu spát.
  • maros.goc
    Nuž aj keď hra to zlá byť nemusí, trailer je priemernejší než ...samotný priemer.
  • Já nevidím nic strašného na traileru.Nové filmy jsou čisté akční filmy v kulisách star treku a tak i hra podle těchto filmů je jen akční hra v kulisách star treku.Nový star trek film beru jako čistě popcornovou záležitost a jako taková nezklamala.
  • Od hry podle béčka jako je novej ST se zázraky čekat nedají. Nejsem překvapen ani zklamán. *7*
  • MassEffect3 v pyzamech
    • Dyť je to pravda. Dead Space 3, Mass Effect 3. Je to úplně stejný.
  • Vždyť to je docela dobjý, tak vo co de kámo.
  • Musim říct, že teda autor článku mě dost špatně naladil na trailer, takže sme v něm automaticky hledal negaci a pak sem si říkal "co je na něm tak špatného?".. Sice je tady vidět velké kopírování ME ale jelikož to patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších her tak proč ne... Myslím že určité prvky ME jsou tak dobré že by bylo jen špatné si vymíšlet vlastní přístup jako to dělají čeští zákonodárci, kteří místo převzetí fungujícího systému ze zahraničí tam plesknou nějakej svůj výlev... Ano nemuselo by to být tak okaté. Jediné co trailer říká je že hra bude akční... Neznamená to však, že třeba nebude mít zajímaví příběh nebo dalš zajímavé featurky. Mimo to sem v traileru viděl několik zajímavých rychlích problesků za kterými by mohl stát zajímavý příběh... Nejsem skalní fanoušek Star Trecku. Mam rád pouze filmy a to i s tím posledním. Ale hlavně sem velký skalní fanoušek her... A toto vypadá jako zajímavá hra a taky se připojuji k ostatním, že by si to žádalo více informací a zaujetí... A myslím že si to nezaslouží takové odsouzení, když jiné hry, které se ukázaly být propadákem dostaly obstojnou pozornost.
  • korok
    Jako fanoušek Star Treku tohle stejně tak jako poslední film považuji za plivnutí na Roddenberryho hrob. S původní ideou Star Treku tohle už bohužel nemá nic společného, velká škoda.
    • True story *4*
    • Co pořád nechápete na tom že jsou někteří " nespokojení" :P Nápad a síla ST byla vždycky v tom, že řeší témata jako je budoucnost lidstva, celkem "běžné" morální otázky, nebo i na velké škále(má se zasahovat do vývoje na cizí planetě nebo ne apod.), hraje si s cestování v čase, nebo jenom pohledem na život(např. slavná epizoda Inner Light).Pak jsou lidi co tohle neřeší, jde jim hlavně se jít podívat jak se anihiluje a CGI lítá ostošest, to je skupina co jde na Transformers, Star Wars a zároveň novej Star Trek. Nic proti, sám jsem taky fanoušek Star Wars a viděl jsem i novej ST(byl to OK film, ale ne Star Trek). Distributoři prostě přišli na to že čím jednodušší tím vice lidem se to líbí a říká se tomu "modernizace", přitom to je "debilizace". Někdy je debilizace fajn, ale nechci to na úkor brandů které dřív byly o trochu duševně náročnějších věcech. Jako kdyby zrušili ČT, Discovery a nahradili to NOVA kanálem. A jinak přemýšlivý sci-fi může být natočeno i moderně, viz. Cloud Atlas.
      • Grandhalf
        Já chápu že někdo ( vlastně spousta asi ) lidí je nespokojená , na druhou stranu zase pár lidí z mího okolí ( mno asi 4 ) kvůli novýmu startrek filmu začli třeba sledovat starý startreky a před tim říkali - star trek , to je ten divnej picard ne ??? A dneska sou třeba z původních filmů hotový a začínaj mít k tomu universu blíž a blíž ...
    • Svatá pravda.
    • Grandhalf
      Dle mího názoru Star Trek je to nejlepší co se dá ve scifi žánru najít , Star Trek zbožňuju , všechno co s nim má společnýho , STO je jediná onlineovka kterou sem kdy dohrál , original series , starý filmy startrekovský , všechny seriály - nejradši mám deep space 9 a voyager , strašně mile sem byl překvapenej i enterprise , snad každou startrek hru sem minimálně hrál , fanouškovský filmy na youtroubě , i ty enginový - novej film star trek ?? Totální pecka , na hru se těším i když bych si představil radši jinou rasu než Gorny zrovna jako enemy ale budiž ... A těšim se i na druhej film into darkness ale tam mám spíš strach že to nebude tak dobrý jak první ... Nevim proč si trekies stěžujou furt , já sem rád a sem vděčnej že startrek žije a nezapomíná se na něj !!! *14* Live long and prosper , star trek !
      • tak s tebou clovece absolutne suhlasim....som trekkie telom i dusou, ST kanon je pre mna studnicou zaujimavosti, na druhje strane si plne uzivam aj hviezdne vojny. Co sa serialov tika...mam to napozerane..hry odohrate a podla mojho nazoru je novy film len na dobro veci....ako pises drzi ST nad vodou...chcelo by to novy serial, ktory by sa skor zavdacil uz spominanym vecne nespokojnym fanuskom (osobne ich nechapem) ale rovnako aj mne. Predsa len 2 hodinovy film si nemoze dovolit filozoficke skumanie vesmiru a rozdielnosti medzi jednotlivymi civilizaciami....za dve hodky treba v kine spravit poriadny masaker ako to byva vo finalnych dieloch jednotlivych sezon serialov. Zaroven tam treba vacsinou predstavit pstavy...takze plakat nad tym, z novy star trek nie je star trek je hlupost....ten fiom robi obriu sluizbu star treku....co s tyka tejto hry....dajme tomu...vyzera to ako mass effect....uvidime ci to bude mat aj RPG prvky...preco nie...ale predsa len by mi trosku vadilo, keby to bola len akcia.....ST prsote musi mat aspon ten pribeh....(a kopu pomrknuti pre HC fandov univerza medzi riadkami) *1* *5*
        • Kinet1c
          presne suhlasim svami oboma, dodam len ze posledny serial enterprise som mal rad, videl som vsetky casti uz niekolkokrat :) a su super, ale tak isto som ako ja ani neviem 12 rocny ci tak nejak videl v premiere na markize serial st next generation a od tej doby som fanusik, to som uz stacil pozriet a zahrat snad vsetko, snad :D ked nie nevadi, dohanat uz nehodlam, ale vsetko nove co vychadza vytam. Nechapem, big ass fanusikov, ze co im vadi, vlastne hej, ja sa povazujem za fanusika a mne nahodou novy film a dalsi chystany vyzeraju paradne a pozeraju sa tak isto skvele a vydel som ten prvy asi 4-5x ani neviem. Mohol by vzniknut aj nejaky serial, nebolo by zle. A este dolozim aj ja, ze vsetci takzvany fanusikovia, co im ten film nevie prirast k srdcu pripadne hra, tak len tolko ze sa zobudte a budte radi ze znacka stale ZIJE a nie len to, ale chysta sa novy film, uz len sa dockat aby to tu bolo :D, takze neplacte skor budte radi a berte to ako taka alternativa povodneho ST co vlastne v podstate aj je, je to taky restart znacky. CO sa hry tyka tak dost vyzera ako DS3 ci ME3, taka kombinacia tychto dvoch, co nie je naskodu, lebo obe sa hraju skvele, ked ktomuto sa prida dobry pribeh, podla mna bude to nice a prijemne prekvapenie.
    • michelangelo
      Ja zase naopak povazuju Abramsuv Star Trek ze nejlepsi, co tohle univerzum vyprodukovalo. Taky proto, ze jsem to s radosti dokoukal a dokonce jsem si to uz parkrat pustil znova, coz o cemkoli ostatnim StraTrekovskem rict nemuzu. Kolik lidi tolik chuti.
      • Najlepší zo všetkých filmov? Ty asi do kina často nechodíš. A TV tiež asi často nepozeráš. Možno by ti neuškodilo rozšíriť si svoje filmové obzory.
        • maros.goc
          čo hneď tak prudko ..on predsa myslel najlepší Star Trek film ...
          • Prudko? Ja som bol slušný. *1*
            Teraz si už ale uvedomujem ako to myslel. I tak, Abramsov startrek prípomína viac starwars svojím štýlom než startek...
    • Fanouškům star treku se nikdy nic nezavděčí, takže mě to vůbec nepřekvapuje. Ono obecně zaujmout starý fanoušky novým projektem je práce, ale zrovna konzervativní fanoušky star treku by nezaujmulo vůbec nic, co smrdí novotou. Ono vystihnout ideu té doby je docela fuška, když jsme teď v uplně jiné.
      • Jo no fanoušci Star Trecku jsou snad nejnáročnější.. Všichni skalní fandové jsou nároční, když se doba mění. Ale třeba u Star Wars se to více méně posouvá a rozvíjí. To universum žije svým životem. To je ovšem zapříčiněno tím že Star Treck se více méně točí kolem jedné lodi a několika posádek co se na ni střídaj. Což dává malý prostor pro uznanou kreativné činnost. Star Wars sice začala s konkrétním příběhem, ale bylo zde angažováno tolik postav, světů a příběhů, že se z toho lehce dájí vytvářet nové úseky. Tak vzniká velká tvorba Star Wars fanoušků, která je opravdu veliká a většinou nemá ani nic společného s původnímy filmy ale přesto to nikomu moc nevadí. Protože Star Wars neni cílené na určitý konkrétní sektor, ale na celé universum. Když ve Star Tracku vyměníte loď tak je konečná. Ve Star Wars představíte novou planetu, nový druh emzáků, nový příbeh přidáte pár Jedi nebo Sithů a pořád je to Star Wars a fanoušci to přijmou když to bude chytré.
  • Co je na tom traileru tak špatnýho? Autor by měl asi upustit tlak na nějakých místech.
    • hele krome toho, ze tam nebyla zadna delsi ucelena pasaz bych rekl, ze trailer splnil co mel.. docela bych se o tom chtel dozvedet vice..
  • Inquisitor
    Vypadá to jako kopírka ME.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit