Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je na tom nového?!? ... jo vono to je japonsky, AHA!...
  • nevim, hra to bude skvělá ale nějak si to nedokážu představit hrát, je to samý script, vypadalo to jako film- nemám nic proti tomu, bavi mě to obvykle víc než obyčejné střílení ale mám pocit že ukázali snad každý script ze hry v jednom videu :D
  • Mayuri12
    Japonština byla boží ostatně jako vždy. Jsou to sice staré a sestříhané záběry ale ty zvuky a dabink perfektní. Kdyby byla ve hře možnost zapnout Japonský dabing (a jako že určitě nebude) neváhal bych. Metro 2033 jsem hrál s ruským dabingem a bylo to perfektní, Bioshock sice není japonská hra ale přesto Japonci jsou perfektní dabéři a Japonština zní skvěle.
    • smejki
      a on je problém sehnat japonské verze her? (nevím, tak se ptám)
      • SA-reg
        Japonské verze japonských her ne... ty mají i svou anglicky-mluvící komunitu... takže když chcu nějakou eroge, doujin hru atd. tak není problém...

Naopak (japonskou verzi západní hry) už docela je... měl jsem na to perfektní blog, ale ten je teď down... doujin-games88.blogspot.com

Byla tam třeba i japonská PS3 verze Dragon Age 2 nebo CoD: Black Cocks...
  • SA-reg
    Bože musíte pindat na všechno? Je to trailer z TGS pro japonské publikum... buďte rádi, že ho vidíte... kdyby byl bumtaratatata trailer z Graphicsfieldu 3 v jap, tak by jste taky pindali?
    • Promin, ale horsi muze byt uz snad pouze madarsky asynchroni dabing. Nereknu kdyby se jednalo o nejakou japonskou hru, ale kdyz se jedna o tuto "zapadni" pecku, tak je japonstina velmi prekvapiva (pro me nemile).
  • Japkový dabing? Boze nikdy vic! *1*
  • To neni novy trailer, ale kus predvadecky a myslim, ze to neni ani nove nastrihane, ale byl to myslim u ni zaver...
  • oin.odin
    kde sa bude dať zohnať verzia s jp zvukom a anglickými titulkami ??? toto je jednoducho boží hlas pre Elizabeth
  • B.o.b
    Ach ty zvuky ty jsou báječný *4*
    • miker17
      japončíci mají perfektní dabéry to se musí uznat
  • USER47
    Heh, to je zas levisovina...
  • smejki
    Vždyť tam není jediný nový záběr. Levisi, tys zase pil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit