Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Je to stejny jako u filmu RE 1+2 hry mam moc rad, film RE 1 taky a pak to slo z kopce:D obcas neco trosku kvalitniho ale fort z kopce:/ je to velka skoda znacku RE diky prvnim vecem mam rad ale nejsem blahovej clovek ktery bude obhajovat kazdy nepovedeny dil. Naposledy jsem se bavil u nejake verze na Wii kde byl zazitek prohlouben snimanim pohybu relnym nabijenim atd takze to me celkem bavilo a uzil bych si to rad i v 1+2 kdyz bude nejakej ten remake. Na policce mam 6dil ktery chci zkusit ale porad se mi do nej nechce po tom co jsem byl v kine u posledniho filmu:D
  • Jack1947
    Revelations byla super hra, trochu kratší a boss nestál za moc. Pokračovánní jistě potěší. *4*
  • Uvědomujete si, jak je to vtipné, když u každé hry musí zdůrazňovat, jak jejich nadupané konzole zvládnou hru v 60 FPS a 1080p. *1*
  • MidnighT91
    A budu zas za každejma dveřma půl hodiny čekat až se otevřou? To byla v jedničce skvělá featurka...
  • 07EvilAngel
    Konečně...KONEČNĚ se mi vrátí moje milovaná Claire! *14* Myslela jsem, že už se snad nikdy nedočkám. A pokud se Capcomu podaří udržet strašidelnou atmosféru jako v minulém Revelations, tak budu velmi spokojená.
  • Hnisavec
    Resident Evil Revelations (ten HD port z 3DS) bol perfektný oldschool náročný Resident, tak ako to má každý fanúšik série rád, takže vkladám do dvojky veľké nádeje a verím, že nesklamú. Frfľošom, čo sa zasekli s hrami v 80tych rokoch odkazujem pokrok nezastavíš....pokiaľ vyzerá ako Revelations, všetko je v poriadku.
  • Alucard
    Jednička byla jedna z nejlepších her extrémně slabého roku 2013
  • maros.goc
    Claire Redfield :) ano ta je skvela ...milujem ju z dvojky, ale aj Code Veronica :)...je skoda niekolko veci, ze to opat bude trapny coop, a cely cas pri vas bude ten spolupartner, co ja doslova neznasam, neviem preco tam vnucuju kooperaciu ...a dalsia vec, akí afflicted? sakra ja chcem normalnych zombíkov ako z prvých častí! mňa tie zmutované blbosti vôbec netankujú :(
  • RangerCZ
    především pak identitu ústřední dvojice.

Takže se můžu rozloučit s atmoškou :(
    Podle mě to ten co-op docela kazí.
    Chtěl bych zase ten starej dobrej Re.
    Já vím že teďka bude vycházet reboot původního Residet evil (a přál bych si i reboot 3), Ale je to škoda :(
    • Hodně se zapomíná, že kooperaci už měl Zero a ho*no se z toho dělalo. Navíc, tohle zní tak trochu nainspiraci v Last of us, kde to kakastrofa rozhodně nebyla.
      • RangerCZ
        Mě to připadá takové .... nevím jaké.
        Popravdě bych si přál dvě (nebo více) kampaně.
        Jednou za single a druhou za multi.
        Popravdě jsem naposledy hrál Re4 a tam snad asi všichi víte, jak to bylo s Ashley.
        Ovšem se každý může mýlit a můžeš mít pravdu a bude to super.
        Rozhodně si přeji aby to bylo super.
  • Já chci RE s normálníma zombíka, žádný zmutovaný shity s beďarama na zádech, který musíte trefit, aby to tu svini zabilo. Chci pomalý, tupý nemrtvý, kterých je víc a může mezi nimi být i někdo větší a silnější, ale nic rychlýho, hbitýho apod. Chci lokace ve městě, něco otevřenějšího by neuškodilo.

Právě v RE6 se mi líbila část za Leona ve městě. Nechci běhat klišoidně po hřbitovech, skladech, hangárech, historických budovách, podzemích, metrech a tak... leč to má též své kouzlo.

Proto se těším na Dying Light a Dead Island 2. Otevřená města. Nebo se snad chystají ještě nějaké zombie hry s otevřeným světem?
    • maros.goc
      chysta sa remake remakeu Resident Evil 1 :) takze na to sa tesim najviac :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit