Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz jsem se ptal, k cemu neustale "tuneni" slouzi (jelikoz vetsina hracu jiz hru hralo a tech co se k ni vraci zase tak moc neni) tak mi bylo receno, ze herni mechaniky budou pouzity v budoucim projektu.

    Osobne nesdilim duraz tvucu na tzv balancovani po vydani hry. Spiritualni nastupce BG to v tomto smyslu neni. Nejde o MMO ale singl takze .. who cares. Jak se zda Mr Josh cares mozna too much.
    • No vidíš a já si třeba nový classy v BG: EE užil (zlej paladin, juhú)
    • nesouhlasím s tebou
      1) nástupce BG to je
      2) BG mělo pravidla už hodně vyladěné (DnD alias Dračí Doupě), takže nic ladit nemuselo
      3) ladit je potřeba, protože u vyladit všechny ty skilly u takto komplexního RPG není snadné.
      4) není pravda že všichni to hráli, spousta lidí u nás čeká na češtinu, jiní čekají na kompletní edici, další to budou hrát až v budoucnu
      • D&D NENÍ dračí doupě , jinak vydat hru bez funkčího AI byla docela ostuda, osobně si počkám na vydání druhé části datadisku a patch a pak teprv začnu uvažovat o tom, že to dohraju. Neříkám, že hra je v nějakém katastrofálním stavu, ale tohle si chci zahrát, až to vychytají, jinak co se týče grafické stránky, tak dokázali, že i infinity engine má co říct i dnes
        • já vím že DnD není Dračí doupě. Víc než 5 let jsem dělal Pána jeskyně :-) Ale DrD z DnD vychází. Vím, že třeba obrana a utok fungují jinak (v DnD THAC0 systém, v DrD naopak čím větší obrana tím líp atd). A tento detail považuju na nepodstatný.

          A mně se grafická stránka PoE líbila, stejně jako se mi dodnes líbí grafická stránka IE her. PoE se mi graficky líbila víc než DOS. v DOS ta grafika byla moc omalovánkové, měla příliš barevné barvy - fosforeskující zenelá místo kyseliny, pak oranžové atd.

          A ano, myslím že je dobrý nápad počkat na nějakou kompletní edici a pak si to zahrát i v překladu.
      • Klicova slova jsou .. v tomto smyslu. Ano jelikoz BG pouzivala DnD tak se ani balancovat nedalo. A dalsi klicove slovo .. vetsina.
  • "do hry byla přidána nová obtížnost Storytime Mode"
    ---
    ach ti casualové. Zase si stěžovali, že je to moc obtížné.
    • Omezuje tě nějak existence dalšího stupně obtížnosti? Přišel ti domu "kazuál" a znásilnil ti tahacího kačera?
      • Mě to totiž jednou udělal, takže vím, jaký to je peklo.
    • Blue.Shark
      Ty jsi ale vážně hrozná fňukna :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit