Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Catch22
    Warthunder jedině .....wot je pro mě mrtví od zavedení 25% random faktoru penetrace od té doby skill= nic (program se prostě rozhodne že tomu tanku nic neudělate a leta hraní a získaný skill je vám k prdu a na to já vám soudruzi seju ... https://www.youtube.com/watch?v=V6ae3e4AEv0&list=UUrMyHXL7gDUVniyT0A8h-0A
    • A ukazatel penetrace ve Warthunderu te nevadi? Kdyz jednou ranou sejmes s med tankem tigra je taky OK?
      • wenceslaus
        Ukazatal penetrace je jen arkádě. Realistický mód se taky hraje a tam ukazatel není.

        DM je trochu děravý a tvůrci slíbili jeho velkou opravu v dalším patchy (snad tolik lidí do té doby neodejde).

        A proč by neměl být střední tank schopný zničit Tigera na jednu ránu?
    • Chapu to spravne, zes tedy WoT nikdy nehral? Jelikoz 25% RNG je tam od sameho zacatku.
      Plati pro vsechny stejne. Nekdy te holt potopi, nekdy te zachrani.
      V kazdem pripade, ze skill kvuli random faktoru nic neznamena, muze napsat jenom naprostej jouda, kterej to nejspis ani nikdy nehral, coz by v tvem pripade sedelo.
      Skill neni jenom o strileni. Skill znamena komplexni znalost hernich mechanik, znalost map, znalost sveho i protivnikovych tanku, schopnost odhadnout situaci a v neposledni rade i schopnost vyrovnat se s faktorem nahody.
      Dobry hrac doufa v nejlepsi, ale pocita s nejhorsim. Dobry hrac nespoleha na nahodu a podle toho se v bitve rozhoduje. I kdyby odstranili faktor nahody, stejni hraci budou dobri a stejni hraci budou spatni. Proc? Protoze dobri hraci maji skill, spatni hraci maji leda tak vymluvy na spatny RNG...
      • Catch22
        ne 25 % bulhar faktor je tam přidanej od patche 7++++..já to hrál asi 5 let ..že ty jsi to začal hrát až v době tyhle demence ....na wot ted žadný skill potřeba není jen čekáš jak hodí počítač kostkou a jestli náhodou padne 6 tka tak mu něco uděláš..užij si tu slátaninu a mysli si dál že je na to potřeba skill ...držel sem s čsob v close bete pul evropy když si ještě ani nevěděl že tahlehra existuje...nikdo z dobrých starých hráčů z dob kdy na tu hru byl potřeba skill už nehraje ....na co my je že v plný rychlosti s kingtigrem trefim kamkoli chci když se program rozhodne že my sniží penetraci o 25% ? a prostě neprorazím...nic takového tam po dobu 3 let co jsem to hrál na klanvááár urovni nebylo tak tady nelži!!!!!!
        PS: až zustanete v clanwar poslední 2 ( mouse , T 30) a rosekáte v 2 lidech 8 *is 7 z nákého top klanu tak my přijd vyprávět o skilu....ty rozumbrado
        • Hral jsi to 5 let a nevis, ze ten 25% rng faktor je tam uz od zacatku? To prave v dobe, kdy se komunita zacala vic zajimat o tento faktor balancu, toto tema WG trochu otevrel a myslim, ze testovali i jiny rozptyl jako 20% apod. Jen bych doplnil, ze tech 25% je pro penetraci i dmg, tzn. kdyz vezmeme napr. AP naboj od T34, tak ten ma v prumeru 400 dmg, (tj. rozptyl 300 - 500). Toto plati pro kazdy naboj ve hre a ani naboje v bete nemely presnou penetraci.
          Jinak co se tyce otazky skillu, je asi kazdemu jasne, ze kazdy maly faktor jako reakcni cas, map awareness apod. ovlivni prubeh bitvy. A ano, na WoT skill potreba neni, pokud chces byt podprumerny hrac, ktery nepremysli o tom kam jede, z jake pozice strili a nepredpovida pohyb nepritele.
          Osobne jsem WoT prestal hrat asi rok zpatky a ted spis hraji WT,ale sem tam si tanky zahraju s novym patchem apod. (Je to ted ta spravna oddychova hra - jezdit po neznamych mapach, strilet nezname stroje a stejne si vsechny vyndavat jako driv :D) Docela nechapu, jak tu hru mohou nekteri tak grindovat a odjizdet 10000+ bitev apod. Me to prestalo bavit po tech 5000 a proste jsem prestal. Ale po celou dobu hrani jsem nenadaval otevrene na hrace ani na WG. Co me nejvice vadilo bylo komunita hry, ktera se sklada z prevazne toxic hracu, kteri neznaji nic jineho nez "stupid noob" a nikdy se sami nepodivali na sebe s nadhledem a nesnazili se pochopit ostani hrace.
          Co bych vytkl WG je neschopnost poradneho balancu, kdy patche prichazely s velkym rozestupem, tudiz silnejsi tank byl klidne i mesice nedotcen. To vytvari toxic prostredi, kdy hraci si stezuji na OP tank a po nerfu si stezuji hraci toho tanku, jak se jim spatne hraje. Dale neschopnost odladeni enginu, jehoz vyvojare odkoupili a stale nebyli schopni implementovat podporu vice jader a odladit sitovy kod hry. (neznam hru s vetsim prumernym pingem, este, ze je tak pomala :D)
          Nakonec velke CG pro Wargaming, ktery vyplnil mezeru na trhu a vytvoril hru tak navykovou, ze i stale nadavajici dospeli panove do ni sypou penize.
        • Tak jsem si schvalne prosel patch notes od 7.0 do 7.4, kdy jsem zacal hrat ja a nenasel jsem o tom ani zminku. Pak uz to nebylo pridano urcite...
          Pak jsem si prochazel nejake dalsi zdroje informaci a nasel jsem zajimavou vec v tomhle clanku na FTR blogu:
          http://ftr.wot-news.com/2014/07/21/21-7-2014/
          Cituji: "25 percent RNG reduction was considered 4 years ago, developers decided to leave it as it is"
          Takze to tam podle vseho bylo uz pred ctyrmi lety, tak mi jeste jednou prosim povykladej, jak si tri roky hral profi clanwar, nandavals to pulce Evropy a vyhravals ve dvojici Maus & T30 proti osmi IS7 ( *15* ) a ono to tam jeste nebylo, ty pohadkari.
          Ale tak presvedc me, ze ja jsem tu blbej a ne ty a najdi mi patch notes, kde se pise, ze pridavaji 25% RNG.
          Ale nenajdes, protoze cely ten tvuj vyblitek je vycucanej z prstu od zacatku az do konce.
          Dobre, kdyz teda neni potreba skill, tak je to tedy uplna ruleta. To znamena, ze vsichni mame win rate kolem 48% +-1%, jo? Jo?!!! Ty retarde! Tomu ani sam nemuzes verit, co tady placas, ty trubko.
  • Co napsat k patchi: údajný nerf WT a FV183, řekl bych, že nikdo nepozná že šlo o nějakový nerf obzvláště u WT ...
    Změny map ? Hrál jsem jen El-Haluf, Skrytá vesnice a Prochorovka a nevím zatím mám rozporuplné pocity, všechno se zaobluje a koridoruje vše je více otevřené pro artyny, fakt nevím co si myslet. Jediné pozitivům ohledně map vidím v omezení Komárinu max do 8.

    A zbytek jsem jaksi nepostřehl naštěstí se mi vyvarovaly lagy pády a takové ty běžné neduhy každého patche, takže už jen počkat na pořádný balík modu a vlastně ani nepoznám, že byl nějaký patch přidán.
  • Thunder dobry, je to jiny ale take se rychle ohraje, ale jako zakaznik jsem rad ze prosperuji obe hry a doufam ze soutezivost vykrese z obou jen to nejlepsi.
    • wenceslaus
      Přesně. Ač nyní už výhradně hráč WT u WoT jsem zažil spoustu zábavy a pár lidem co znám to vyhovuje víc.

      Ještě bych rád nějakou západní konkurenci.
      • Armored Warfare
        • wenceslaus
          Jsem na to hodně zvědavý. Ale upřednostňuju 2. sv válku - ostatně tu západní konkurenci jsem zmínil i kvůli pohledu na historická data.
  • A to všechno šlo najednou udělat, když začínají mít konkurenci. Do té doby na nějakou komunitu kadil pes a vylepšení žádný. Tak s tímhle se jděte opravdu bodnout ...... *16* nezájem.
  • MidnighT91
    War Thunder...
    • Vetsinu hracu ale nebavi byt zabity na prvni ranu...minimalne je to pro ne stresujici. Vetsina ve skutecnosti nechce WT ale fungujici WoT nebo jeho alternativu (hp system)
      • wenceslaus
        Proto máš arkádový mód, kde můžeš použít všechny tanky z garáže (krom těžkých dokonce dvakrát). Pro většinu je to minimálmě stejně zábavný, řekl bych.

        Jinak lidi, co se zajímaj o historii (a myslím, že i spoustu starších hráčů) většinou hledají realističnost a tahle početná skupina je skoro přehlížena.

        Pokud má simulátor mod málo hráčů, tak protože WT se bojí zajít s tou realističností dál (mapy, letecký/jízdní model atd). Proto odešlo dostlidí do IL-2 Battle of Stalingrad.
      • Catch22
        to určitě nebaví poroto se každý hráč Warthunder co nechce chcípat na ránu naučí tank úhlovat .:D stejně jako v wotku...a v WoT jsou taky stroje co onehitujou ......
  • Nový update přináší akorát lagy, špatně implementovaný věci s changelogu a navíc svoji nesmyslnou velikost, vzhledem k tomu, že v tom updatu nic není. *11*
    • Co si cakal, len dodrzuju tradiciu.
      • Ono to jeste nekdo hraje? Od vydani 9.0 jsem to zapnul asi 2x a nejspis naposled...
        • suhlas.
          lagy ako ryť , packet loss a neviem co este , FPS masivne dropy ..
          zlata CLOSED BETA.
          • Ve ktere si rozhodne byl, ze? Na Slovensku uz maji internet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit