Přejít na výpis diskuzí
Nový Xbox bude představen v květnu, na E3 pak hry
25.4.2013 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Překvapuje mě, že někdo je zklamaný z předváděčky PS4 a to stejné čeká od Xboxu. Usuzuje tak podle her, které byly k vidění. Že neviděli žádné velké rozdíly v současné grafice her s chystanou next generací. Takového rozdílu jako mezi PS2 a PS3 se už asi nikdy nedočkají. Spíš by hráče měla v současné době zajímat kvalita AI než o něco málo lepší grafika.
PC zdar! -
http://sony-fanboy.blogspot.cz/
-
Doufám, že ovladač nebude mít displej...
-
Tak tieto nove krabicky ma vobec neoslovili mozno si zas daku kupim na exkluzivity ako teraz ale az ked cena vyrazne padne. V podstate ukazky + hw neni nic prelomove co by sa dnes nevidelo ked to porovnam ako som cumel na motorstorm, forza, gears of war v case uvedenia tejto generacie tak je to vyslovene sklamanie.
-
-
Neoslovili? Vždyť o PS 4 se ví prd a o novým Xboxu ani to ne.
Já každopádně tento hype a launch sleduju jen z povzdálí. Tento rok to u nás stejně težko vyjde. Počkám příští rok jak si povedou ve skutečnosti, jaká bude cena a hlavně jaký na to budou hry a jak se budou hrát a pak se něco pořídí :) -
-
prd? ved hw je uz znamy dobre dlho a pochybujem ze specialne xbox bude mat zrazu nieco ine pri ohlaseni dema na ps uz boli ukazane..
-
-
-
Popravde receno, od novych konzoli jsem cekal mnohem vic...nebo spis mnohem mnohem mnohem vic.
-
-
ani sony, ani Microsoft nemuzou prijit s HW za 30 (a jestli to ma byt PC konkurent i za 6 let, tak klidne i za 50) tisic. To by proste nikdo nekoupil. Muzou si dovolit jit na 15K. Ja nedam vic, nez 10, i kdybych mel cekat na slevu. To co nova generace (podle PS, XBOX bude +/- podobny) hardwarove nabizi, si myslim, ze vicemene odpovida cene 10 - 15K Kc v CR.
-
-
10-15k za lowend apu od amd? Za 16 mam komp s i5 a 660tkou/7850. *7*
-
-
fuj ...
(a ten Ti určitě vydrží jistě 10 let ... ;-)) ) -
-
A proc by nevydrzel? Copak dneska nefunguje 10 let stary komp? A konzole vydrzely x let proc? Diky tomu ze na ne porad nekdo dela hry co jedou v 1300*600 a 30 fps. To je teda vyhra. *7*
-
-
-
-
Můžeš být konkrétní?
-
-
s timhle HW vydrzet dalsich 6-7 let....to je proste zabitych 6 let, kdy hry budou + - stejne
-
-
Kdyz se pídivas na The Last íf Us, zjistis, ze i na starou generaci konzoli mohou stale vychazet sivele a velmi ocekavane tituly. Natoz na nextgen. Skvele hry a skvela zabava neni o hrdware, ale o invenci a umu autoru.
-
Tak HW Xboxu oficiálně nikde uvedenej nebyl, ne?
Ale kdo čekal, že s novejma konzolema přijde revoluce, je poněkud blahový...
-
-
-
-
Pokud v Microsoftu nejsou blázni, tak budou těžit z toho, že konzoli představují až po PS4. Tudíž ví, proti čemu jdou. Osobně bych to taky viděl na architekturu podobnou PC (W8 o tom svědčí) a pro vývojáře to bude vítaný krok. A stejně tak snad vyvrátí "always on", protože tím by si v konkurenčním boji vykopali hrob. No a pak nový Kinect, sociální kraviny atd. atd... Těžko říct, jestli s něčím vyloženě překvapí. Mě by potešila zpětná kompatibilita. X360 nemám a kupovat ho ani nebudu, ale nový Xbox třeba někdy ano a bylo by fajn si na něm moct zahrát i hry z X360.
A co se her týká, tak je asi jasné, že přijde nové Halo, Gears of war atd., docela je čas na Alan Wake 2 (Remedy se kdysi dušovali, jak práce na dvojce už začínají, ale od té doby ticho), ale doufám, že se vytasí i s nějakýma novýma značkama. -
-
A co si myslis, ze Microsoft stihne zmenit za ty tri mesice od ohlaseni PS4? Nic nestihne. Pokud chteji mit novy Xbox 360 always on, nic na tom PS4 nezmeni. Ono se take snadno muze stat, ze ve vysledku z toho bube Microsoft tezit. Mozna se proda xboxu mene nez peesctverek, ale budou Sony v jednom kuse predhazovat, jak se u nich prodavaji hry dvakrat vice jak na PS4 (no bazar). A preci prave hry jsou to, na cem vyrobci konzoli dlouhodobe vydelavaji.
Je to jen navrh, jakym zpusobem muze Microsoft uvazovat. I kdyz oni asi nepocitaji s tim, ze by se prodalo jejich konzoli o tolik mene. Spis veri tomu, ze ta nutnost pripojeni nebude takovy problem a ze se jim to ve vysledku vyplati. Coz se klidne muze stat. Je preci zname, jak to na internetovych diskusich funguje. Vetsinou jde o par lidi, kteri jsou ale vyjimecne hlasiti, takze sktecny nazor vetsiny se z toho nikdy vycist neda.
Na zpetnou kompatibilitu rovnou zapomen. Casem se jiste objevi streamovani starych her, ale budes si je muset znovu zaplatit i kdybys je uz vlastnil z drivejska. -
Přesně tak!
Pokud se potvrdí spekulace, bude mít nový Xbox zhruba stejný výkon jako PS4 (nemyslím si, že by dvě shader jednotky a DDR3 - pokud je to pravda - hrály zase takovou roli), vylepšený Kinect vítám (Kinect jako takový je super technologie, hlavně pro dnešní mládež, co se nehýbe, a mezigenerační nebo "party" hraní), pokud bude mít Windows RT API, je to super (Windows Store aplikace) a kdyby skutečně měl Xbox 360 SoC, tak má oproti PS4 opravdovou zpětnou kompatibilitu. "Always online" nevěřím - v MS se ještě úplně nezbláznili, myslím. Za mě by to pak byla ideální mašina. -
Proc by tam meli cpat W8? Ta konzole tu bude 5-6 let, mozna vice, a davat tam W8 coz je vlastne uz takova FIFA Microsoftu, kdyz to vydavaji skoro kazdy rok a kazdy na W8 jen nadava? I MS priznal, ze je to nepovedeny OS (neprimo).
Pokud ho tam daji, tak PS bude mit uz ted trumf prehledneho, snadneho a funkcniho systemu. -
-
Pokud tam Microsoft skutečně dá Windows 8 (nebo Windows RT), naopak budou mít obrovskou výhodu v tom, že ta konzole bude moci spouštět nativně aplikace (hry) s Windows Store. A to je sakra pozitivní!
-
-
to není vůbec jak si představuješ i když microsoft zná HW Ps4 tak toho moc měnit nemůžou jde do toho dost nákladů a microsoftu by to si myslím uškodilo :)
-
-
Tak to myšleno nebylo, viz. má reakce výš.
-
-
Jestli to chcou vydat do konce roku, tak nemaji sanci udelat nejake vyraznejsi hardwarove zmeny na zaklade konkurencni konzole. To se proste neda absolutne stihnout. Jedine snad zmeny na sotwarove bazi.
-
-
No to jsem tak ani nemyslel, že by po představení PS4 překopali komplet hardwarovou architekturu. Spíš to dovozuju kvůli W8.
-
-
Já četl, že Remedy pro next-gen dělají na nový IP. Jsem na to dost zvědavej a doufám, že to nebude xbox exkluzivita.
-
-
Nechci předbíhat, ale také vsázím na PS4 :). Nejen proto, že jsem hrdým vlastníkem PS3, ale prostě že to velmi zaujalo - HW, exkluzivky atd. ;).
Počkám, s čím se vytasí MS, ale nečekám něco extra. Kinect mě příliš neoslovuje a jsem VELMI zvědav, jak tam budou líčit (obhajovat) tu svou "geniální" featurku "always on". Zrovna včera nám vypadl internet na cca hodinu tak jsem si na to vzpomněl a dostal jsem nemalý výtlem se slovy - tak a teď bych byl v ****** kdybych hrál třeba Gearsy :D. Konzole za cca 10 000+ a bez internetu je to akorát tak krabička na přehrávání DVD filmů :P:D.
Jinak nevíte někdo něco o technologii (nevím její název), pokud se to týkalo nového XBOXu, že když hrajete, rozprostírá se obraz po celém pokoji, AXBM nebo tak nějak by se to snad mělo jmenovat. Když tak mě, prosím, opravte a zasvěťte. Díky moc :D. -
-
nejlepsi je vsadit na PC to kazdopadne *3* v dobe vydani totiz nove konzole hw budou hooodne oldgen *1*
-
-
bez her:jako MAG,GT7,Uncharted,Killzone,atd,pc nikdy na hry nechci,ikdyby bylo 10krat vykonejsi a klidne pozlaceny.a co si na pc koupis ,to si na ps4 urcite zahraji taky.MMO me nebavy,45 minut jezdit na koni jako blbec z boduAdo bodou B,to fakt neeeeeee.a hry typu diablo taky ne.fakt dik.sorry muj nazor.klikacky jsou uz fakt trapny
-
-
Vzdyt se to po tobe ani neda cist. Nejsem zadnej hnidopich do pravidel ceskeho pravopisu nebo slohu, ale jak pak chces diskutovat ... ? Ovsem po prelouskani tvych dvou komentaru, by mohla byt skupina "PC-ckaru" rada, ze se jim tam nevterkujes :) Mimochodem, kdo by si kupoval monitor za 8 klacku, kdyz muze mit full HD projektor za 27? :)
-
-
to urcite!ja na hw kaslu,chci nove hry bezva hry,a ne multiplatform hry se znamkou 7/10 v libivejsim kabatku.za to 20000kc bez monitoru za 8000kc ani nahodou.jo a pridam se k bulikum ja chci the last of us,ja chci havy rain2,red dead redeption2 proc to neni na pc ja to chci na pc.to uuurcite.ps4 jistota.gt7,killzone,MAG2atd to jisti, hraju uz jen online.jdi si hrat to svoje MMO,a potrhlou DOTA,priblbli pandulaci zvrchu.to je hnus velebnosti.ja jdu hrat hry pro opravdove hrace drive clup ps4.only on playstation.
-
-
Skoro jsi ten název trefil... http://bit.ly/VKJr7B
-
-
Oh, díky :).
-
-
-
No jo no, budoucnost je teď. HW tipuje hodně podobnej jako PS4. K tomu nějaký ty neherní blbosti jaký Microsoft miluje. Taky Kinect.
No na E3 nějaký ty Hala, Gearse a takový klasiky. Možná jednu nebo dvě zajímavý věci, který ale budou postupně znít hůř a hůř.
No nic, víru mám spíš v PS4. A v le PC.