Přejít na výpis diskuzí
Novým šéfem Microsoftu se stal Satya Nadella
4.2.2014 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Kdyby Jobs s Gándím měli syna, jistě by vypadal jako on:) A teď nehodnotím, jestli je to dobře nebo špatně, to už je na každém, jak vnímá ty dva.
Ono myslím si, že dnes už CEO Microsoftu nebude mít takovou moc rozhodovat směr firmy jako dříve, většinu kurzu budou určovat především hlavní akcionáři a dost možná bude Satya jen jejich loutkou. Tomu by i odpovídalo to věčné zmiňování "cool" technologií jako jsou mobily a cloud. Jen doufám, že při té vidině dalších dolarů nezapomenou úplně na to, proč se Microsoft stal jednou z největších softwarových firem - kvůli firemní sféře, pracovních nástrojích a PC. Netvrdím, že by neměli objevovat další trhy (když dnes chce každá firma jen růst), ostatně s konzolemi se jim to povedlo, ale v poslední době dost okatě kašlou na své původní zákazníky. Aby se jim to jednou nečekaně nevrátilo. -
kde má rolák?
-
To jste mě zastihl s nohou vpřed. *4*
-
-
Takže máš i jednu nohu vzad.
-
-
Na tý fotce vidim Davida Vávru, ale co ten dělá v Microsoftu? *1*
-
Asi ho vybirali podle vzhledu, vypada jako Jobs, mele kraviny jako Jobs, oblika se jako Jobs.. a urcite to bude i stejnej podrazak, kdy se dostal tak vysoko. Bude jeste za uprimnyho Steva Balmera a siene nevyraznyho a nudnyho Gatese radi.
-
Slušná iluze s tím obrázkem a dřevem za ním. Musel jsem jít hodně blízko, abych zjistil, že obrázek je opravdu obdélník a ne lichoběžník. *8*
-
-
Jo, taky z toho mám trošku haluze. Asi záměr a vnucení nějaké podprahové informace..
-
-
"Going forward, it's a mobile first, cloud first world"
RIP Microsoft -
Sympaťák od pohledu. Teď mě bude v noci strašit. Myslím totiž, že se kouká na mě, a to hodně upřeně. Já věřím v to, že pan Satya je skvělou volbou pro Microsoft, přecejenom potřebovali trochu svěžího proudu z Gangy. :D
-
ciste politicke rozhodnuti vlastniku velkych penez. Indie, Asie to jsou mista kde MS cucha zisky je proto logicke ze si do cela zvolili figurku co bude dobre vypadat na tiskovkach v tehle casti sveta. Je to signal i pro nas, vlastnici velkych penez v pristich 20 letech nepocitaji s Euroatlatickou civilizaci. Je vytezena.
-
Ballmer byl vizionář, bude mi chybet *13*