Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    prijde Vam moc mainstream dat si film na flashku / prenosnej pevnej disk a pak pripojit k TV? Tak si kupte nasi predrazenou zbytecnost!!!


    plati i pro tu streamovaci blbost od Valve
    • to zni jak prijde vam moc mainstream stahovat hry z torrentu tak si je kupujte na steamu
  • Po dlhej dobe som si zasa pozrel nejake odhalenie produktu,pr,show alebo co to bolo. A bolo mi z toho akurat smutno. Po prve, preco maju vsetci potrebu pri takychto eventoch napodobnovat Jobsa ? Nejak som ho nezral ale proste mal svoj styl a vedel to. Opakovat sa stoji za prd a radsej keby to kazdy robil po svojom nez dokola opakovat kazdu vetu 2x, kazdu chvilu pouzivat beautiful, lovely, great, a potobne voloviny. Som sa citil ako pokusne morca v nejakom psychoteste. Dalej vyzdvyhovat to ze menu je plunule a vsetko bolo optimalizovane na prijemny pozitok, sak sme v roku 2015, ma to GHz v cpu a GB pamete!@$@#. Plynule menu som mal uz v 90tych rokoch v textovom mode v dose, a fakt nechapem co ma sekat na androide pri scrolovani stvorcovych jednofarebnych ikon.
    Ponuka hier je skor biedna. Sice dobre tituly ale povedsinou starsie a rozhodne nic co by hracov pritiahlo. Vedsinu z toho uz mohli davno hrat na PC/PS/XBOX. Fakt netusim cim chcu pritiahnut. Par ludi si to asi kupi ale bude to skor okrajova konzola/prehravac.
    • Je to začátek. Kupovat to teď v českých podmínkách (ještě není a dlouho asi nebude na trhu) je samozřejmě nesmysl. Do budoucna to má své klady.
      • A ake ? Pre hraca je ten prinos minimalne diskutabilny ale skor nulovy. Tam ma skor vecsi zmysel GRID ale na ten zase nemusela nVidia robit special settopbox (aj ked tak je to samozrejme efektnejsie). Pre casual hraca alebo konzumenta medii to je uplne zbytocne kedze tu je strasne tesno. Mnohe samotne TV maju uz v sebe android, alebo rozne andorid kluce do hdmi.
  • Základní funkcí má být plně využít funkci nVidia Grid. Tahle nová krabička má být levnější variantou konzole, díky které si budeme moci streamovat hru ze vzdáleného nVidia serveru. Díky tomu nebudete v budoucnu potřebovat (ideální stav, ještě daleko) výkonný herní PC či herní konzoli.

    Funguje to asi takhle (velmi zjednodušeně): Připojíte tuhle krabičku (či třeba Shield) k TV. Připojíte se na server nVidie, vyberete si hru, hrajete. Náročné výpočty jsou prováděny na vzdáleném serveru a u vás doma se obstará jen ty méně náročné úkony. Díky tomu nepotřebujete drahou grafickou kartu atd.

    Kromě využití Gridu (tj. využití vzdálenho serveru) nVidia přináší streamování her z vašeho PC (s kartou nVidie) do Shieldu, což je mobilní zařízení od nVidie. Takže se válíte v posteli třeba 10 metrů od svého PC a hrajete podporovanou náročnou hru, kterou byste si na jiném mobilním zařízení nezahráli. Do budoucna to má fungovat bezproblémově tak, že máte doma jeden výkonný PC s nVidia kartou a třeba 3 Shieldy. V PC spustíte streamování a na těch 3 Shieldech můžete kdekoli po budově hrát bez nutnosti sedět u PC. Ještě více do budoucna byste pak ani ten PC nepotřebovali a náročné výpočty udělají servery kdesi v Monaku (nebo doufám blíže). *3*

    Budoucnost to určitě má. Za pár let nebudou naše děti vědět, co je to kabel a to je dobře.
    • To ale neni nic noveho, tohle vsechnonabizi nebo bude nabizet i sony a neverim,ze to bude fungovat a stane se to oblibene. A to i pres vyhodu, ze ma hry designovane do obyvaku pro televizor a zavedenou klientelu hracu na konzolich.
  • Prijde mi to jako naprosta zbytecnost. Android hry jsou o nicem, pc k tv muzu pripojit kabelem levneji a s vyssi kvalitou a stejnena to pc neni staveny. Kdyz uz, tak stejnou sluzbu by mohl poskytnout mobil nebo tablet, ktery ma sirsi vyuziti.
  • Další krabička? Kolik ještě bude krabiček? *4*
  • Kdyby radši vydali shield tablet s win 8.1, ten bych si i koupil abych mohl hrát i steamové hry rovnou a nejenom je streamovat, to že je na herním tabletu android je jeden z hlavních důvodů, proč jsem ho nekoupil, streamování na TV fakt nepotřebuju, od toho je hdmi kabel
    • Taky mi přijdou všechny tyhle streamovaci krabičky k ničemu.. Staci bezdrat ovladač, hdmi kabel a zažiju větší srandu za menší peníz. Netflix a vše podobné má PC už je, tyhle krabičky jsou fakt zbytečné..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit