Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duchino

    No vida a já si myslel, že Navi není nic moc a nVidii k ničemu výraznějšímu nepřinutí. Každopádně ta 2070 super se mi líbí dost - na 1440p to bude skvělá karta.

    • dworkin

      Mám měsíc doma RTX 2070 od MSI (Gaming) a taky hraju v 1440p. Je to super karta, ale stejně si teď říkám, že jsem mohl počkat. :) Oh, well. 

      • Duchino

        Mám taky doma 2070 (Evga XC ultra) a taky si myslím, že to je výborná karta. Jen jsem tehdy pokukoval i po 2080, a když teď vidím, že nová 2070 bude parametrově vlastně jako ta 2080... 😂

      • Spekoun

        A pak bys cekal na dalsi pak na dalsi pak na dalsi a nikdy bys nekoupil nic....

        Popravde tech 5% cuda jader neospravedlnuje 100 dolaru navic....

        Takze si udelal dobre.

        Podle me jde o nepovedeny test archytektury pro 3080 ktery tet budou prodavat jako extra..





        • Cuda jadra ovsem nejsou vsechno, ostatne je to videt na vysledcich klasicke 2060 vs 2070, to stejne jadro proste dela sve (stejna cache apod.) a pokud nova 2070 bude na lepsim jadre, mozna tam i ten narust vykonu nebude tak maly, coz?

          • dworkin

            No koukal jsem na srovnání 2070 a 2080 a pokud nová 2070 bude něco mezi, tak to nic dramatického nebude. To ale neznamená, že mě to trochu nemrzí, no. :) Ale přišel bych o dva měsíce perfektního hraní a to taky má svoji cenu.

  • Jen ať se snaží, 5700 mě zatím papírově nepřesvědčila a mám v plánu stavět novej stroj někdy koncem srpna. Zatím se mi líbí nový Ryzeny, čekám do půlky července na benchmarky a na ceny. A potom k tomu dám raději Nvidiu než kartu od amd (špatný zkušenosti..). 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit