Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem to asi hodinu doporucuji to ani nestahovat, instalovat a uz vubec ne kupovat. Grafika je naprosto otresna na jakychkoliv detailech i rozliseni, engin snad z minuleho stoleti. Samotna hra je zdlouhava, nudna, nezajimava, nepropracovana, chybi moznosti vyberu jakym zpusobem vykrast ci prepadnout. Za kazdou cenu musite udelat radoby hustou prestrelku ale je to jen neustala nuda kdy se na vas porad vali dalsi a dalsi polic jednotky. Je to hra s obrovskym potencialem ale je to totalni fiasko. V zadnem pripade do tohohle nevrazejte penize ani cas straveny downloadem. Byl bych opravdu hooodne nastvanej koupit si takovej levnej paskvil. Typicka budgetovka a rozhodne nic pro narocnejsiho hrace.
  • Proc Tiscali prekodovava videa prilozena k clankum? A kdyz uz je opravdu nutne prekodovavat, proc aspon zodpovedny clovek nedodrzi stejny frame rate jako bylo puvodni video? Uz je to ponekolikate, kdy jsem se musel jit na video podivat na jiny server, protoze tiscali konverzi z 30fps na 25fps udelali z peknyho videa ucukany nekoukatelny paskvil. Redakce, proberte se!
  • tak teď jsem mrknul ještě i na video... to jak tam roztřílejí 3 příslušníky SAWT jednotky je opravdu vtipný, když za nimi stojí čtvrtý s obranným hledím. do pr.... ti tři před ním se museli chtít zabít :-D

tak, kdo chce střílečku, tomu tahle hra asi příjde ok, já bych se musel pořád chlamat :-D
    • Bohuzel, i jako strilecko tohle absolutne propadlo!
    • tak to je mi te lito protože te nebude bavit žadna hra
    • Erendiel
      Swat 4 nebo raven shield od toho opravdu nečekej... to už to má blíž k Left 4 dead
  • Postrádám logiku a napětí, alespoň z traileru:
    - obklíčení policií
    - vyjednávání (předkládání požadavků, vyjednávací taktiku policie, tajné infiltrace swat nebo členů ochranky v civilu)
    - barikády a krytí jednotek policie: to jak tam vyběhli doprostřed cesty bylo k smíchu
    ...

Na tuhle tématiku čekám už dlouho, existuje něco podobného v Kane a Lynch? Pokud mi někdo poradíte, budu jen rád, nemám už tolik času se přebírat různými tituly. Prosím o tip na tony.sawer@seznam.cz
  • tyjo, to vypadá parádne. pripomína to atmosferou filmy michaela mana a prvni kane and lynch
  • life28
    Fakt skvelá zábava ak máte po ruke dobrú partiu, s ktorou viete komunikovať. Singláč nemá cenu ani hrať, za posledných 5 dní, čo som to hral, som singleplayer nezapol ani raz, AI je otrasná. Herné mechaniky sú však parádne a pocit z lúpeží, najmä keď sa vám podarí vyhradnúť banku, či klenotníctvo bez alarmu polície, je na nezaplatenie. Proste paráda na dlhé hodiny...problém s padaním hry po dokončení levelu sme bohužiaľ mali aj v review verzii, môže sa stať, že prídete o pekný balík peňazí a levely

BTW, prvá CZ/SK recenzia vyšla hneď po embargu, môžete ju čeknúť
    http://www.centrumher.eu/payday-2-recenze/
    • Bohuzel z vlastni zkusenosti mam na tuhle hru naprosto opacny nazor. Tzn. nezajimava nudna a levna budgetovka. Naprosta skoda casu straveneho s takovym hernim odpadem.
      Narocnejsi hraci se musej chytat za hlavu.
      Pokud te tohle bavi....proti gustu...žádná .)
  • Kein
    Připomíná mi to SWAT z opačné strany barikády. Ale vypadá to vcelku zajímavě, byť bych pár výhrad měl.
  • Mahcake
    To je zase titulek *7*
  • Cosi
    Čekám na první případ, kdy se lupič, co přepadl banku bude vymlouvat na Payday. Tipuji to na mladistvého Američana.
    • Veskoslav
      Minulý rok byl podobný proces, kdy se zloději vymlouvali, že to viděli v nějakém seriálu. Všichni dostali křeslo, protože když zabiješ policistu či ochranku v bance, tak dostaneš doživotí nebo provaz (záleží v jakém státě Tě soudí a zda-li mají trest smrti). Takže vymlouvat se můžou, hovnno jim to bude platné:)
      • Jim to sice nepomůže ale hernímu průmyslu taky ne.
        • Veskoslav
          Najdi si, co se psalo, když vyšel Doom:)
          • Jdu to zkusit koukejte se večer všichni na Novu TV news. Schválně.
    • Souhlas. Kdyby radši udělali nějaký pořádný policejní simulátor, aby si hráči mohli "vyzkoušet" jak nevděčná a obtížná policejní práce je.
      • jo jenže simulátor dávání pokut a zašívání se na okreskách by nikoho nebavil..
    • No takychto vykukov co kradli auta uz mali, vyhovarali sa na GTA, ale to im samozrejme nezbastili. Hry su samozrejme zle len vtedy ak sa to hodi do kramu :)
  • hra má problém se synchronizací, však si přečti recenze, které již vyšly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit