Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

ja toho chlapa žeru. vážně.  :D

• Hidden

Ja nevim, ze kazdy porad opira o tech 30 fps. Rikal jsem to uz u jineho clanku, reknu to znova - na konzolich to neni nic nenormalniho. Proste nechteli obetovat 4k rozliseni a nejakou uroven grafiky na ukor fps. Treba RDR2 taky bezi na konzolich 30 fps a nevsiml jsem si, ze  by nekdo hulakal o spatne optimalizaci a kdesi cosi...

• Derp_1337

Koukám, že jsi ten typ konzolisty, co věří, že lidské oko nedokáže vidět víc než 24fps. 😉

Ne, hele, vážně. To, že ty nevidíš rozdíl mezi 30 a 60 fps, ještě neznamená, že ten rozdíl nevidí ostatní. Já osobně se na 30fps nemůžu dívat delší dobu, protože mě z toho bolí hlava/oči. U pomalejších záběrů vidím ten rozkouskovaný pohyb snímků.

• Hidden

Pomerne mylny odhad. Konzolista nejsem a v zadnem pripade netvrdim, ze neni poznat rozdil mezi 30 a 60 fps (nebo vice). Rozhodne je. Jen rikam, ze to vypada, jako by si rada lidi myslela, ze konzole jsou nejake super-vykonne stroje a ze preci nemuze byt problem kazdou hru na nich rozbehat pri 60 fps v nativnim 4k (ne dynamickem, kdy to pendluje od HD do 4k podle momentalni narocnosti sceny) a pokud to nejaka firma neda, automaticky je loser. Coz je proste blbost. :)

• Derp_1337

Hele, zase to nepřeháněj. Lidi pochopí, když konzole není dost výkonná a nedokáže dát 4K s 60fps. Ale klidně stačilo přidat "perfomance" mód s nižším rozlišením třeba 1440p s 60fps. 

Však Starfield na Xbox Series S poběží v 1440p. Takže nevidím důvod, proč na Xbox Series X nemohly být dva módy 4K s 30fps a 1440p s 60fps.

Osobně si myslím, že problém bude v tom jejich vlastním herním engine. Ten engine byl už zastaralý u vydání SKYRIM v roce 2011. Ale Bugthesda se ho pořád nechce zbavit, protože je to tak pro ně levnější. 

Dokonce očekávám, že nízké FPS budou i na PC verzi a jako tradičně to bude muset spravovat až herní komunita.

• Děláš exkluzivitu na svoji vlastní konzoli. Oproti RDR2 je to 5 a půl roku/1 konzolová generace, ale pořád to budeme zmiňovat. Mě 30 fps nevadí, zvlášť když si to nejspíš nezahraje a zatím mě to ani neláká, ale tenhle argument není dobrý...

• Hidden

Problem ovsem je, ze hardware te konzole je proste porad stejny a kouzlem si tam nevycarujes vykon navic, bez ohledu na to, ze nejaka hra vychazi o par let pozdeji nez jina. :)

• Škoda, že od doby RDR2 nevyšla nová generace konzolí s vyšším výkonem a Bethesda to musí patlat na ten starý a pomalý Xbox One. O wait. I když optimalizovat to na Xbox Series S asi taky nebude žádná legrace.

• Tak RDR2 zatím bohužel nedostal next gen update. A hlavně  vypadá mnohem lip.Ta hra nevypadá ,že by fakt nemohla jet v 60, kort když v ní bude tolik loadingu.Nedivil bych se kdyby to bylo kvůli tomu jejich hroznemu enginu.

• MalyZeli

Ja porad nejsem presvedcen ze tohle bude solidni hra, a to ze o tom bude mit povoleno lhat jen Todd Howard je velky spatny. Dokud nebude venku gameplay od nezavislyho tvurce, neverim nicemu co Todd vypusti z huby, a jejich nascriptovany videjka si taky muzou nechat. Doufam ze to bude dobra hra, ale Bethesda i Microsoft si za jejich dekadu prusvihu nezaslouzi spetku duvery.

• Po vydání módů to bude dobrá hra, stejně jako u Fallout 4 - u toho ale bylo potřeba mody změnit kompletně celou hru (overhaul) a i přesto se člověk nudil 😅 Pro mě je jasným želízkem v ohni letos Baldur's Gate 3, jinak mraky menších indie titulů....když Starfield nedopadne dobře, tak se vůbec nic neděje.

• Já věřím, že to bude dobrá hra. Tak 9 měsíců po vydání :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit