Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věnoval jsem tomu intenzivní víkend, pokořil jsem Duriela.

Mají to udělané pěkně. Chtělo by to ještě vybalancovat, bralo si to až příliš systémových prostředků.

I když sám o plné verzi aktuálně neuvažuji, protože mám na gaming omezený čas, a tak si "nemůžu dovolit" hrát znovu už několikrát dohrané hry.

Nicméně případným váhajícím můžu doporučit 😈

• russkij_Bogatyr

Neviem kto v skutočnosti vládne v Activision-Blizzardu, ale sú prefíkaní. Myslím že sa snažia formou TBC a Diabla II pritiahnuť starých hráčov ktorí celé roky čakali práve na toto a nech sa deje čokoľvek s firmou, budú tam a budú hrať. Čakali na to dlhé roky a bude im jedno čo za firmu tie hry vyrába.

Napríklad ja som už asi týždeň bez predplatného u WoWka (a žiadnu inú hru od nich nemám a neplánujem mať) a budem čakať asi rok, kým sa to tam zlepší a tak troška dúfam že za tú dobu nájdem alternatívu ktorá sa mi sadne tak že sa ani nevrátim. Aspoň v to dúfam.

• Derp_1337

"nebudu kupovat hry od nějaké firmy, protože nejsou dostatečně 'woke' "

To mi přijde jako nesmyslné chování. Hry kupuji podle toho, jestli jsou dobré, a ne podle toho jestli ta firma má nějaký "skandál". Obzvlášť když ty skandály jsou většinou jenom pokrytecké.

Nebudu říkat, že sebevražda je něco příjemného, ale každý rok na světě spáchá sebevraždu cca 700000lidí (dle dat WHO). Což znamená, že každých 40 sekund někdo spáchá sebevraždu.

Dá se předpokládat, že všechny lidi k těm sebevraždám donutí nefér okolní prostředí (zneužívání, šikana, atd. atd.). Tak proč se neřeší těch dalších 700tisíc sebevražd??? Pokud se do toho nepustí média a nenastartují hate train, tak je to lidem ukradené. Prostě je to jenom pokrytectví.

• russkij_Bogatyr

Porovnám to k obchodu s deťmi, deje sa to. V momente keby sa bohatí ľudia nad sebou zamysleli a prestali by za peniaze kupovať deti, tak ten trh proste skončí. Keď dávaš do niečoho škaredého prachy, bude sa to diať. Áno, môžeš protirečiť že sebevraždu spáchala iba jedna osoba, ale aj tak mi je jej ľúto. Viem že svet nespasím, ale snažím sa nerobiť a nezapájať sa do vecí ktoré ubližujú iným ľuďom do tej miery, do kým mi to neohrozuje môj život. Až tu mám stopku, lebo chcem žiť a viesť zaujímavé diskusie s ľuďmi ako ty :) .

Obrovská väčšina tých sebevrážd sa rieši. Lebo sebevraždu spácha nešťastný manžel, manželka, dieťa.. veď ak sleduješ správy tak určite vidíš že keď sa spácha sebevražda tak sa to rieši a pozostalých to poznamená. Sám poznám jednu osobu ktorej sa niekto blízky zabil a áno, zmenilo to tú osobu na celý život. 

• Reznik

Tak uz i tady jsou SWJ a priznivci cancel culture...parada.

• russkij_Bogatyr

No, Betka Trojanová spravila o Blizzardu moc kvalitné video, myslíš že je to prehnané?

• "bude im jedno čo za firmu tie hry vyrába."

Možná tě překvapím, ale troufnu si říct, že naprostá většina hráčů, když jsi jde koupit hru, tak u toho nelustruje vývojáře a vydavatele. Ty jsi to u všehc pořízených her poctivě dělal?

Já když bych prošel svoji game library tak u spousty her (takové ty co nejsou megaznámé značky) asi ani nedokáži říct název studia, natož množství přesčasů, nebo jestli tam někdo náhodou neflirtoval s kolegyní. Máš můj obdiv, jestli tohle zvládáš sledovat (myšleno zodpovědně poctivě a ne jen to co zrovna frčí a je v módě na to nadávat)

• russkij_Bogatyr

Áno, väčšina zákazníkov to nerobí. Mal som moc rád a Dragon Age Origins a keď vyšla dvojka tak som hľadal prečo je to taký odpad, že ich kúpilo EA games a od tej doby som to začal sledovať aspoň v tej miere ktorá sa publikuje na stránkach ako je napr. games.cz .

Nie je to ani tak moc náročné, herné série ktoré mám rád a štúdia ktoré mám rád vydávajú hry cca raz za 5 rokov. Takže, to je .. ako keď niekto iný číta noviny alebo sleduje správy v telke.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit