Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Ženská protagonista ale není kánon. Tím nechci říct, že mi vadí, to vůbec. Jen to konstatuji.

    V každým případě gratulace Nightdive. Nějakou dobu už jsem fakt nevěřil, že remake dotáhnou do konce a podívejte se na ně dnes.

    • Asi tak, nevadí to. Dokonce si myslím, že to dává smysl. Protagonista ani nemá jméno a nemluví, takže se autoři evidentně snažili, aby se hráč do hry co nejlépe vcítil. Aby byl tím Hackerem. Takže chápu, že když to hraje žena, mohou mužské ruce na obrazovce vytrhávat z imerze. Jsem zvědavý, jestli zůstanou u výměny hlasu a modelů rukou nebo jestli třeba upraví i vybavení bytu, ve kterém remake začíná. To by byla příjemná drobnost.

      Kanonické není ani zakončení remaku, ale třeba i tam po updatu dostaneme na výběr.

  • JohnyTheZik

    Just when I thought I was out, they pull me back in

  • Zní to fajn. Asi to nebudu krát celé znovu (pokud budou kompatibilní savy), ale určitě zkusím konec, který si přepracování rozhodně zaslouží. Nemyslím outro, tam jsem OK s původní i remakovanou verzí, ale ten "bossfight".

    Odseklý achievement a lepší inteligence nepřátel a další drobnosti budou určitě taky fajn. Třeba doplní i něco z toho, co z původní hry vyškrtli nebo utlumili. Na Steam Decku to hrát šlo, ale jeho nestandardní rozlišení v kombinaci s pixelovatými fonty ve hře znamenalo těžko čitelné texty. Ale tak jako tak se hry z pohledu první osoby hrají lépe, když je Deck v docku s připojeným FullHD monitorem a myší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit