Přejít na výpis diskuzí
Obrovský pták jako pomocník v LoTR: War in the North
23.6.2011 | Karel Klein
16 příspěvků
-
Hlavně že maj velkýho ptáka *5*.
-
Nejlepší je tam ten mág s kulometnou holí.
-
bože tá hudba pri nadpise lotr - war in the north je taká strašná.. špatí celý OST z LOTR filmov
-
Kdybyste napsali "obrovský orel", nenapadali by mě v temných zákoutích mého čistého dušínovského mozku pubertální myšlenky.
-
Dragon´s Dogma na mě působí epičtěji a o dost uvěřitelněji, tohle je takový... prkený, ale uvidíme co z toho vznikne.
-
Co tam dělají Nazgulové teda jejich "draci" .... Nebyl Černokněžnický král tehdy ještě člověk ? :-) bez prstenu?
-
-
*8* *8* *8* *8* *7* Nic víc se k tomu napsat nedá. *1*
-
Co to kecáš ? Vždyť je to z doby, kdy už Frodo nese prsten !
-
-
Otevřený svět se asi zase nekoná, že? Kde jsou ty časy, kdy to k RPG neodmyslitelně patřilo...
-
-
to víš bojí se že by si někteří hráči mohli stěžovat že neví kam mají jít když jim neukážou cestu přímo *1*
-
-
Hezky, orli jsou takovy cheat Tolkienova sveta, nejvyssi Buh Manwë se zarekl ze se do veci ve Stredozemi nebude uz nikdy plest a necha to jen na jejich obyvatelich, ale kdykoliv tym jeho oblibencu dostava na budku (ano, divam se na tebe Gandalfe) posle tam orla a ten to vyresi :D
-
-
Gandalf nebyl člověk :)
-
-
to nebyl, ale o to vic byl protekcni, viz oziveni+nove telo+navraceni zpatky po bitve s Balrogem "aby mohl dokoncit ukol" (komu by se tohle nelibilo ze ;) zachrana orly v Hobitovy z horiciho stromu, zachrana orly ze Sarumanovy veze a ja nevim co jeste.. sice delali jako ze ne, ale evidentne mel celou dobu tym Valar za zadkem ;)
-
-
-
Já bych jen řekl, že je to obyčejná fantasy rubačka s orlem na steroidech ve vedlejší roli.
-
Podobné jako Dragon´s Dogma, že by to zkopírovali?