Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    Děkuji vám za připomenutí Aleši. Při prvním zahrání jsem cca. po hodině hraní oficiálně kapituloval a hru odinstaloval. Možná mi vadil ten "cheap feel" za plnou cenu. Nebo možná to, že tak fascinující civilizace a éra si nezasloužila plnohodnotný díl. Místo toho jí vyprodukovali (slovy Jiřího Sváka - osvícení výchdoslované) s nízkým rozpočtem. Je ale léto a vámi popisovaný, rozsáhlý update zní slibně. Takže zbývá otázka, bude zase kapitulace?

  • Derp_1337

    Je škoda, že tento update je pouhým "damage control" od studia Creative Assembly. Hráči totiž byli naštvaní jejich cenovou politikou v posledních letech, protože cena některých menších dílů nebo DLC byla fakt přehnaná. Pharaoh byla hra s malým množstvím obsahu za velkou cenu.

    Kdyby takhle Pharaoh vypadal od začátku, tak komunita je spokojená a vesele kupuje. Nevím, zda jeden takový krok bude stačit k nápravě jejich reputace.

    • Pravdu díš, nedávno jsem o tom viděl jedno video od modera a je to tristní, co provádějí. Spousta nových dílů a DLC se podobá spíše modům a co jsem vyrozuměl, tak modovací nástroj záměrně zmršili tak, že se nedá efektivně používat. Je to hnus velebnosti, a proto v podstatě zůstávám u letitého modu pro ROME2 DEI. Naštěstí je to tak komplexní mod a pořád ve vývoji, že mi vydrží klidně dalších 10 let. Ale je to škoda, no. Snad se ještě někdy dočkám kvalitního ROME 3.

      • Derp_1337

        Jo, díky za připomenutí Divide Et Impera. To je dokonalý mod.

        Total War Warhammer 2 a Rome 2 jsou ty nejlepší díly vůbec.

        A taky bych si dal Rome 3, ale s těmi jejich současnými trendy se obávám, že to nebude až tak dobré. Úmyslně to zmrší, pokazí modovácí nástroje, aby hráči nemohli dělat svůj vlastní obsah, a pak budou prodávat drahá DLC. Hnus.

  • XXDarthVaderXX

    Takže Pharaoh + Troy bez Rambo hrdiny co sám vymplátí třetinu armády a zbytek uteče. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit