Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som myslel, že bezcitní psychopati sú tam všetci *4*
    • To jsou, ale tenhle bude super badass bezcitný psychopat *1*
  • Zajímalo by mne jak to bude "sbalíčkované" někde jsem četl, že navýšení level capu a Kraig budou součástí Ultimate Vaulthunter Packu, který by měl obsahovat ještě nový herní Ultimate Vaulthunter mód. Tak jsem zvědav, jestli tedy bude Campaignové DLC + ten Ultimate balíček a nebo jestli obsah Ultimate balíčku bude ještě možné stahovat separátně.
  • 15k3
    BTW... proč si myslíte, že jsem tlustý a potřebuji si kupovat steroidy?
  • 15k3
    Bylo by pěkné, kdyby vydali DLC s délkou hraní jako u generála knoxxe. Klidně bych si za to i připlatil... jen by to chtělo něco delšího.
    • Je fakt že TSAOGK bylo úžasné a nepřekonané DLC, potom mě bavil ještě Zombie Island ale zbytek DLC k prvnímu dílu stál za houby, a u dílu druhého mě bavil CSAHPB DLC, ostatní stály za ještě menší houby než DLC k Borde 1, bohužel :(
  • Keyz
    Jestli bude šílený jako borec ve známém videu "angry german kid" tak to bude zajímavé.
  • a co bude to taky mimo sezoni pass? co co? :)
    • Bohuzel ano. Uz od zacatku psali,ze season pass bude zahrnovat 4 "campaing" DLC za cenu 3 (pokud nekupujes v akci) a tim to hasne. Takze tam treba nemas Mechanomancerku, nemas tam tohodle Psycha a nebudou tam ani dalsi veci,co vyjdou, krome toho 4.campaing DLC,co ma snad vyjit nekdy v cervnu.
      Prijde mi mirne receno ujete muset kupovat nekolik season passu,abych mel vsechno (ano,ten 1. SP jsem koupil za cca 18 EUR) a novym hracum bych poradil radeji cekat na GOTY verzi se vsema DLC za rozumnou cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit