Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani se to tady moc nemele *15*

    Na fife se mi libi ty karticky z hraci.... skoda ze jdou koupit za real money. V hratelnosti me ale bavi vic PES. Sem zvedavej jestli uz nebudou hraci behat po kolejich *1* jestli tam bude to 360 hebani zacnu to hrat asi na analogu..
  • Na šílenou elektronickou hudbu jsou v Konami experti *1*
  • Letos to konečně zase začíná vypadat k světu, jenom se bojim novinky Heart, že 3x zakopnu míč a celej tým se sesype.. snad to vychytají, letos tomu věřim víc než Fifě ;)
    • Abiczko
      neni to sice nekde napsany,ale urcite neco podobnyho je uz v 2013...kdyz hraju proti kamosovi tak staci dat hned zkraje gol,oni se sesypou a kdyz stale tlacis tak pridas 2.,3. a 4. gol a rozneses ho jak nic...jinak k pes 2014:vsechno to jsou zajimavy novinky,ale to na co cekam je poradna fyzika-kolize,ja chci ve fotbalu poradny skluzy s nasledkama,treba i zlamany nohy kdyz mu dobre das pres parky.v 2013 jsou vsichni skoro neznicitelny,jedinej koho jsem videl zranenyho je,svete div se,Rosicky! *1*
      • jj to mas pravdu, ale o polocase se to vetsinou srovna....je to ale i psychikou vetsina lidi nehraje v klidu kdyz dostame v 2 minute gol *1*
  • Jakožto čistě PC hráč jsem nedal dříve na Pro Evo dopustit, pak jsem přesedlal na FIFU 12 a bez fyzikálního enginu jsem si už nedokázal fotbal představit. A jsem strašně moc rád za to, že Pro Evo letos vypadá tak k světu a jednoznačně sáhnu jen a pouze po něm, když EA zase zkouší svoje staré triky s osekáváním PC verze FIFY oproti konzolím. Řeči o tom, že by PC nový Ignite engine nezvládl beru jako výsměch mně jakožto zákazníkovi ergo posílám EA do horoucích pekel.
  • Kravicka
    Proc tam je screen z PES 2013 ?
  • nechci moc rýpat, ale všechny ty skvělý novinky fifa postupně během posledních asi tří let do hry už začlenila. Tam fakt neni jediná věc, která by ve fifě nebyla
  • DarkShadow má pravdu. Takže ještě jednou pro uživatele jako Hombre.... v komunitě PES na evo-web.co.uk pracují naprosto skvělí a chytří programátoři typu Jenkey (a mnozí další), kteří do této hry vytvoří všechno. Plně licencovanou anglickou, německou.... vznikají nádherné stadiony, dresy, kopačky, dokonce i mozaiky fanoušků, chorály ke stažení, reklamní adboardy, loga TV stanic.... v konečném důsledku JE Fifa v tomhle ohledu naprosto suchá a šedá hra.... naopak PES naprosto pestrý s mnohem více "licencemi" ... ano.. ač se to zdá neuvěřitelné, tak je to tak. O tomhle si Fifa může nechat jenom zdát.

    Teď nebudu řešit hratelnost...... i když si myslím, že letošní ročník PES bude útočit značně (už 2013 byl podle mě lepší než Fifa). Fifa dominovala do 12, ale.... přijde mi jako by mocipáni začali usínat na vavřínech... snad se s nástupem nové generace konzolí vzpamatují. :-)
    • Nevim, jak je na tom dnes s upravami fifa, ale to, co si zminil umela (v ramci svych moznosti) uz pred 10 lety(tedy travniky, reklamy, TV loga, fanousky na tribunach - 3 textury pro domaci, jedna pro hosty, vlastni stadiony, dresy, choraly, mice). A tak v roce 2001-2002 pomoci FifaFX utilitky se dokonce vse nahravalo dynamicky do hry pred zapasem(vyber dresu atp neexistoval). Jestli tohle v EA odsekli, to je jejich smula.
      Jinak tusim dodnes nikdo nedokazal pridat(ne jen prepsat existujici) soutez do hry(fifa/pes), coz je podle me jediny velky nedostatek uzivatelsky tvoreneho obsahu(a pritom natvrdo naprogramovat struktu ligy ve hre by byla celkem sebevrazda v pripade, ze by chteli hru dalsi rok rozsirit o jinou ligu)
    • Nechci znít jako hater na tuhle sérii, ale KONAMI v podstatě už vždy výdává Pro Evo stylem " dodělej si doma ". Pokud chceš smysluplný fotbal a nedívat se na zápas London Blue proti London Red, čekej, až komunita dodělá. Mám pro to na jednu stranu pochopení, kvůli až monopolnímu postavení EA, ale přesto .. Pamatuji doby, kdy jsem na Pro Evo nedal dopustit ( bylo to myslím od doby PES 3 do PES 6 - kdy hratelností drtil FIFU až neuvěřitelně ), ale ta doba je pryč. Hrál jsem s kámošem PES 2013 a .. bylo to něco strašného .. Tohle je možná trošku historický boj, ale podle mě v té hratelnosti a někdy až "stupidnosti" PES trpí.
      • "...bylo to něco strašného"...no nejlepší je, když si někdo dá pár zápasů PES a zkritizuje ho....podle mne je 2013 pecka, kterou hraju od vydání do dneška...takhle dlouho jsem hrál naposled PES 6....jenže se k němu člověk nesmí stavět hned negativně, protože je něco jinak, než byl zvyklej nebo by si představoval..jde o to se ho chtít naučit a trochu na tom makat (odehrát větší počet zápasů), přijmout nějaký nový pravidla, který mu japonci dávaj a pak si člověk užije parádní hru...
  • Nevypada to zle,ale konecne by mohli taky zapracovat na licencich.
    Aby z Anglie byly licencovane tak 3 tymy a aby chybela komplet nemecka liga,to mi prijde dost spatne.
    • DarkShadow14
      lenže oni s tým nič nespravia, keďže EA majú výlučné právo na licencie, na druhú stranu komunita to rýchlo a efektívne vie napraviť v priebehu pár týždňov a navyše každý mesiac ten patch vylepšuje, koniec koncov aj tak sa rozhodujem pre fifu alebo pesko podľa toho ako sa mi hrá a nie či majú licencie, minulý rok to bola fifa pre zmenu, tento to bude pesko, keďže všemohúci v EA sa rozhodli tlačiť predaje konzol a na pc sa s novým enginom nechystajú
      • I na konzolích, kde se tyhle hry v drtivé většině hrajou? pochybuju... navíc PES nemá ultimate team... je škoda, že EA má tak ohromnou sílu co se týká licencí, na druhou stranu hratelnostně už na to dávno taky nekašlou a momentálně nemaj ani v tomto směru konkurenci.
  • Po pár letech jsem dostal chuť si zase zahrát fotbal, takže jen čekám, co bude lepší letos .. Fifa nebo PES ?
    • Nejlepší je jít ven s kamarády na trávu.
      • Na té jsem se naběhal docela dost, teď už je těžké sehnat kamarády, kteří by navíc měli čas, nehledě na to, že po fyzické stránce už by to taky nebylo jako dřív.. holt práce, řízení domácnosti a další věci docela vyčerpávají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit