Obsidian předvedl nové RPG Avowed. Připomíná Elder Scrolls
-
Ty vlajky jsou dost podobný Neverwinteru.
-
Tak že umí Obsidian udělat lepší Fallout, než Bethesda, to je známá věc. Jestli teďka ještě udělaj lepší Elder Scrolls, tak už to Todd Howard fakt asi může rozpustit...
-
-
a co treba The Outer Worlds nebo ty tanky na ktere si uz nemuzu vzpomenout :), z toho jsem 2x nadsenej nebyl..ale je fakt ze maji vice lepsich her nez Bethesda a Hl nemaji slibotechnu Todda coz je tohle uz velky plus :D ... fallout jim spad do klina a Elder sel od Morru z kopce ( ne ze by to byli uplne tragicke hry jen jim to hodne zachranuje komunita ).kazdopadne jsem zvedavej co vyleze z tohoto ...jak uz nekdo psal..hodne me to machani rukou taky pripomelo Arx fatalis (nezapomenu na ty prvni minuty v podzemi a urvane skrety )
-
-
Outer Worlds > Fallout od Bethesdy
-
-
OW je strasne mala hra ve vsem. Humor je fajn a zacatek, kdy se hra jeste tvari zajimave taky.
-
Mě The Outer Worlds přišli docela příšerný, přehrál jsem to jen kvůli Bethesdě. Bylo to vtipný, ale gameplay a hlavně gunplay za mě katastrofální.
-
The Outer Worlds is an action role-playing game developed by Obsidian Entertainment and published by Private Division.
The Outer Worlds – RPG od studia Obsidian Entertainment vychází na PC, Xbox One, PS4.
at se koukam kde se koukam bethesdu nevidim :)
-
-
Já neřekl, že Outer Worlds je od Bethesdy? :-D Podstatou mého komentáře je právě to, že není...
-
-
jj moje chyba
-
-
-
-
-
-
Mně bohatě stačí, že na tom dělá Obsidian. :-) To je totiž na rozdíl od Bethesdy záruka kvality.
-
Bioware a Bethesda jsou mrtvé. Ještě že máme Obsidian, InXile, Larian a další, kteří pokračují v RPG tradici. Ten revival tradičních RPG z posledních let mě těší.
-
-
Lip to napsat nejde, naprosty souhlas 👍🏻
-
-
Jak tou rukou začal čmárat do vzduchu, tak mi to spíš evokovalo Arx Fatalis.
-
-
Souhlas, mě už ten úvodní obrázek něco naznačil. A v pohybu v tom vidím Dark Messiah (taky od Arkain).
-
Presne, tez jsem si na to okamzite vzpomenul. A pokud to bude mit podobneho ducha, zlobit se nebudu. :)
-
-
Skvělá zpráva!
-