Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mé oko nezůstalo suché. Abe je zpátky. A v dobrém remake! Jedna z nejlepších plošinovek, co viděla na konci milénia světlo světa, je zpátky, a rozhodně nejde o úplný "remake". Mapy jsou nově upravené (přinejmenším co má paměť sahá byly jiné) a mechanismy i po těch 17 letech fungují dobře. Bravo! Takhle to má vypadat, když si tvůrci počítačových her hrají na Lucase a jeho remasterování hvězdných válek.
  • Odulin
    Tak recenze zatím dobré, takže snad už dnes na PS4. :)
    • Super, až vyjde PC verze, kupuju.
      • Já si to taky koupím na PC *4*.Ale nej by to bylo na PS4,nebo Vitu.Akorát že mám jen PS2 *4*
    • Lukyz
      Recenze? Kde? *8*
      • Odulin
        http://www.gamerankings.com/ps4/718923-oddworld-abes-oddysee-new-n-tasty/index.html

...už se nemůžu dočkat z práce domů. :)
        • Lukyz
          Díky!
  • Exodus jsem před X lety dohrál, ale Oddyssee ještě ne. Určitě pořídím, pokud to udrží kvality originálu. Jeden z nejlepších a nejintenzivnějších herních zážitků mého života.
  • wizaard
    Juchůůů!!! :-) Nedávno jsem hrál "ejba" na PSX kvůli starým dobrým časům a on mi přijde na Xbox One! Super zpráva, myslel jsem, že Xbox vynechají, Sony to stavělo jako exkluzivku.
  • Ve výčtu platforem vám chybí Wii U.
  • oktavius66
    Kdysi jsem plošinovky na PS1 moc nehrál protože jsem byl zaujatý do jiných her, ale na 100 % vím, že jsem to musel mít na PS1 vypálené. Měl jsem 300 vypálených her, takže to tam prostě být muselo *15*! Já jsem spíše kdysi dal přednost hrám jako TOMB RIDER, Dino Crisis, Silent Hill, Resident Evil, Syphon Filter a podobné. Jenomže kdysi taky bylo co neustále hrát. Téměř každý den jsem nevěděl, co mám zapnout dřív. Dneska sedím u PC nebo PS3 a uvažuji snad 15 minut než něco zapnu, protože buď jsem z té hry přehraný (CS:GO) nebo jsem ji 3x a více dohrál a nebo není moc času. Je to těžké... No každopádně ono seto nezdá, ale i takové hry potřebují spatřit světlo. Je to zábavné, logické, rychlé ... zkrátka všechno co taková hra má mít. Plošinovek si začínám už pomaličku všímat, protože poslední dobou vychází ho*no *9* . Vím, že mě hrozně mě bavil Rayman. Skoro všechny díly a vypadá to tak, že mě tenhle Abe už nemine.
    • Pro mě nejlepší hry na PS1 vždy byly a budou Crash Bandicoot a Abes oddysee.Staré dobré *3* *4*
  • Odulin
    Těšim se, protože Abe byl vždycky srdcovka...i když docela těžká srdcovka. :)
  • Lukyz
    Tak tohle mi zase zvedne tlak *1* Už žádný jiný hry jsem se v životě tak nenavztekal, jako právě u Aba *16* Na PSX to byla pro mě ta nejtěžší hra co jsem kdy hrál -> těším se až si to dám znova *14*
    • Lukyz
      BTW porovnání originální verze a remasteru (build z 2013)
      https://www.youtube.com/watch?v=sdhfBw3TDHg
      Vypadá to hezky, ale pokud na tom nezapracovali, tak mi to oproti "temnýmu" originálu přijde zbytečně pastelový *13*
      • Loneck
        Souhlasim, ze remake vypada vic optimisticky. Udajne ma hra o neco jinou atmosferu. Kazdopadne do toho jdu na PS3.
      • Lawliet
        Ty trailery jsou takový škaredější, ale hra vypadá hezky čéče. (:
      • Inquisitor
        Nevim ale tady z toho mi to až tak hrozný nepřijde
        http://www.oddworld.com/oddworldgames/new-n-tasty/
  • Jéé nedávno jsem si koupil starou edici na steamu..
    • Inquisitor
      Já taky. Tenkrát jsem to měl na PSX vypálený, asi jako většina lidí tenkrát, ono dva tisíce za hru bylo trošku za hranou. Tak jsem to koupil aspoň teď :)
      • Kámo, já to měl tenkrát od rodičů jako novinku a byla to naše nejdražší hra na PSX ever. 2399,- Kč. Kdo by to dnes vyplázl za hru? A to je více než 15 let stará hodnota, dneska by to bylo ještě víc. Ale tenkrát i např. V-Rally stálo 1799,- Kč nebo třeba Crash Bandicoot 5 za 1699,- Kč. To jsou časy, vzpomínky. Do New'n'Tasty určitě půjdu :-)
        • Crash Bandicoot 2, sorry missclick.
  • Inquisitor
    Tohle koupim i kdyby na chleba nebylo.
    • Lawliet
      To máš asi recht. Ten risk za to, že ta značka neumře a bude další díl, za to stojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit