Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po letech je změna dobrá, nemyslíte? Ano, je mi jasné, že by každý chtěl pořád tu samou dobrou Laru, ale bavilo by vás několik let po sobě dělat tu samou hru? Asi ne. Často se ovšem tyto změny nepovedou, a pak to de z kopce.
  • Drom
    Asi se nevi na jake platformy to bude, co?
    • dean5
      Myslím si že to bude stejné jako Underworld takže pc/x360/ps3
      • Drom
        a nakonec to bude na Wii a 3DSko a bude vymalovano *1*
    • dean5
      Na 100 procent že to vyjde na Pc/X360/Ps3
  • Stejně nejlepší byl první díl a hned o prsa za ním Last Revelation. Toho jsem se kdysi nahrál nejvíc, dodneška si pamatuju cesty po katakombách s kuší a výbušnýma šípama, motorkou se zrychlením, obrovskýho kovovýho humanoida, ty logické hádanky, ach jo, nostalgie... Pak k nim ještě řadím druhý díl, který si taky dodneška pamatuju skoro celej. Trojka a pětka takový nemastný neslaný (ale dohrál jsem), šestku beru jako obrovskej zelenej kemr na týhle sérii, legend a anniversary se mi celkem líbily, underworld jsem ještě nehrál a guardian of light je něco jako tactics od falloutů, taková odbočka přijemná ;)

    Co se týká článku, nesouhlasim s tim, aby se tomb raider přiklonil k survivalu a k akčnosti. Bohužel to je to jediný co s tim můžu udělat :)) Jo, ještě můžu doufat že to tak nebude.
    • taky s tím nesouhlasím, to pak není Tomb Raider :) tak koukám že Last Revelation šlo mimo mě (i Chronicles) a nehrál jsem. sakryš to musím napravit :) jinak mně nejvíc v paměti uvázla dvojka, to byl pro mě tehdy největší zážitek, trojka taky ok, ale ten začátek byl takový nic moc, ale pak to bylo fajn. jinak underworld doporučuji, je to opět parádní Tomb Raider.
  • mně osobně se na Tomb Raideru ta jedna správná cesta vždy líbila. tedy přijít na to, kam skočit z čeho, co přelézt a podobně. postřílení pár nepřátel bylo vždy jen takové chvilkové rozptýlení, ale rád jsem pak sám lozil a řešil vlastně takové obří hlavolami.
    no uvidíme, jaký nový Tomb Raider bude, survival styl je mi také blízký, ale už je to pro mě jiný styl hry, než být zavřený v nějaké kobce a zkoumat tam mechanizmy. uvidíme, jsem zvědav, snad to bude zajímavé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit