Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ryba9
    Do tohohle asi nepudu. Co takhle udělat novej Day of Defeat? *4*
  • Asharak
    No myslím že CS 1.6 to netrumfne... hlavně tu grafiku, kterou neměla snad žádná jiná hra. Sice vypadá pro většinu "dnešních online chytráků" otřesně, ale ti mě nezajímají. Jediná hra kde jsem poznal rozdíl mezi 80 a 100fps *14* CS 1.6 !!!
  • Ellendway
    Doufám, že tam bude zase Zombie Mode, protože to je jediná modifikace, která se dá zábavně hrát :D
    • Foxtrot_cz
      Jediná ? :D - ale no tak, co takhle ještě - minigames, jail, gungame... *4*

Jinak to podle mě to určitě půjde, přeci jenom engine bude stejný, jen upgradovaný. A je to taky už třetí "verze" Counter Striku, takže to mají moddeři určitě už vymakaný :)
      • Asharak
        No pokud ten engine upraví a vypadne briliantní bhop, doubleduck (begrip), a půjdou dělat blbě strafy, tak to pro mě bude brak :)
        • Foxtrot_cz
          Už jednou takhle vyšel update "Orange box update" a všechno změnil. To co dřív šlo, tak nešlo a všichni nadávali, dokonce byla petice na návrat k původní hře před tím updatem.
          A jak vidíš, tak teď už nikdo ani neštěkne... - mě osobně to pořád trochu sere, ale co se dá dělat.
          Tady je ta petice: http://www.petitiononline.com/cssource/petition.html

Jednoduše, před tím byl Counter Strike: Source úplně best, pak už byl jen dobrý a člověk si musel zvykat. Teď se jen čeká na to, jaký bude jeho nástupce.

PS: Zapomněl jsem dodat, že tím nechci urazit někoho, kdo hraje CS 1.6 *3*
      • Ellendway
        Ne, ne a ne! Zombie nebo nic :P
  • Chteji zdimat prachy. Bude to v podstate takovy mod za penize.
  • Lawliet
    http://youtu.be/NnZ8uj0kuXI chicken defusal mode!!
  • No i kdyz se to odlozilo,tak se prece musi uznat ze ty jeji hry stoji za to
  • pitanimal
    Jen by mě zajímalo co bude moct nové CSko oproti konkurenci MW3 a BF3 nabídnout ... případně odkud získá nové hráče ...
    • No už ted je pro CS:S monstrózní výběr map, a jelikož GO pofrčí akorát na novějším buildu stejného enginu všechny ty mapy by měly být kompatibilní, při nejhorším si tvůrci trochu pohrají s entitami a vše pofrčí jak má. Navíc si už půlka map tvořící komunity chystá plány na nový mapy s využitím nových možností, které snad nový build enginu nabídne
    • tvoje otazka je uplne mimo, spis se ptej co muze nabidnout oproti 1.6 nebo source. Source je rychla takticka hra vyzadujici presnost ve strelbe, zvolene strategii postupu a timingu provedeni. Ti co nekdy okusili nejakou aspon i nonsteamovou ligu tak vi ze je to uplne neco jine nez behat po publicu...
      • pitanimal
        Právěže cs komunita jediná může nabídnout hráče k této hře. Pro hráče BF ani CoD nenabízí nic nového a nové hráče těžko získá když každěj začátečník zezačátku pořád umírá a pak musí čekat x minut do once kola než se zase narodí. To nemluvím ani o tom že hra postrádá perk systém, xp systém a vojenskou techniku atd... CS 1.6 hráče těžko přiláká když je nepřilákalo CS Source. Takže jedinou možnou základnou hráčů je podle mě CS Source.
    • Každá hra je jiná. MW je prostě sólo střelnice. BF3 vyžaduje taktiku plus je tam technika. CS je taky o taktice, ale v malém měřítku.
      • BF3 určitě nevyžaduje taktiku, rozhodně ne víc než ostatní hry..zatím, co jsem hrál tyhle mapy, se většina map smrskne na jedno malé bojiště a tam se to rube hlava nehlava jak v CoDku, jediný taktizování je tam snad v tom, jestli si vezmu nějakej stroj nebo se k někomu přifařím, aby mě tam hodil a zároveň neflusl někde do stromu
        • aha *6*
    • Tak hlavním tahákem jsou klasické zápasy 5vs5/teroristi vs policajti, kdy musí teroristi položit a ubranit bombu na jednom z dvou míst na mapě. Tohle lidi už baví 10 let.
    • Foxtrot_cz
      Ohromnou modifikovatelnost ?
      Pokud to bude jako driv a nebude se to tolik podobat BF3 a MW3, tak si to urcite hrace ziska...
      • No hlavně nabízí Editor map a samozřejmě i editor modů, vaše DLC balíčky za tři kila za dvě mapy u COD a BF3 si můžete nechat :D
  • Foxtrot_cz
    Valve Time FOREVER !!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit