Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoda ze Live for Speed uz nekolik let stoji a zadny novy patche *9*
  • Co to je zase za nesmyslný článek . Projekt Cars neměl nikdy stanovené datum vydání a tady se píše o odkladu *11* . Pokud vím tak TDF má svého vydavatele známého již dlouho a tím je Bigben Interactive . Nejdřív si zjistěte pořádné informace a pak něco publikujte !!! A nebo to alespoň pravdivě překládejte *12*
    • montatatana
      V pdfku na jejich webu bylo uvedeny, ze je hra chystana na letosni rok. Aktualne je to zmenene na march 2013.
      • Hanzales
        Taky je na tom jeste hafo prace. Ale jestli budu moci testovat do vydani, tak se zlobit nebudu :) Zatim jsem bohuzel uz nekolik tydennich buildu na mrtvem bode, pac od tech zmen u Fanatec driveru neco opomeli, ale snad uz zase brzo pujde vychutnavat nove veci a citit ten progress, coz je na tom asi to nejlepsi. Hlavne tak za 4-5 mesicu uz to bude docela zajimave (vice aut a trati, ucelenejsi zaklad) a na konci jsem fakt zvedav, jak budou vypadat... jak to cele bude vypadat, ale hlavne jak se to bude ridit. Pac i ted v te "alfa fersi" je to celkem gut. A coz teprve zvuky (treba gumpert), ty me fakt dostaly.
    • Máte pravdu, taky jsem hledal zdroj zprávy a nikde nenašel. Ale je pravdou, že se kdesi v nějakém materiálu objevilo, že by to rádi stihli dokončit ještě letos. Ale toto přání rozhodně nebylo oficiální datum vydání. Připomíná mi to aféru s release date pro Gran Turismo 5.
    • To je oficiálna správa od nich, ty hovádko božie *7*
      • Tak mi najdi zdroj , kde tohle je uvedený . Na oficiálním webu nic není
        http://www.wmdportal.com/
        Tady mají info vycucaný z oficiálního fóra
        http://www.dsogaming.com/news/project-cars-gets-a-2013-release-date/
        a když se podívám na FB SMS tak tam je pouze 2013 a to je tam od začátku . *3*
        A než začneš někomu nadávat tak si nejdřív ověř informace !!
  • Pokud to nebude lepší než Forza 4 tak nezájem ... Odmítám kupovat jakoukoli jinou závodní hru, když mám tu nejlepší momentálně.. a to je Forza 4 ... kdo ji překoná, tomu půjdou mé peníze... :)
    • Jak uz tady bylo zmineno. Pokud hodnotime komplexne zavodni hru - FM4 je opravdu nadupana obsahove :)
      Pro milovniky opravdovych simu zustava ale pouze zavodni hrou :) Uz je opravdu nacase aby se na PC ukazala nejaka poradna "next gen" sim... *16*

      A myslim ze tento rok se dockame *4*
    • Hanzales
      Tak já jsem rád, že mám i Forzu, i GT5, i snad všechny simy/nesimy na PC (samozřejmě koupeno rejpalové) :)
      Každopádně popravdě by mi bylo smutno po čemkoliv z toho. Forza4 má snad nejvymakanější kariéru a vůbec celý interface atd, ale lepší pocit z jízdy, včetně odezvy mám třeba s GT5, kde je pro změnu motivace a celá kariéra přiznejme si "zvrácená" No a rF(rF2), LFS, NKPro, GTR2, iRacing, všechno to jsou čistokrevné simulace závodů (menu->nastavit podvozek->tada na trening, kvaldu a zavod. Zato míra simulace a odezvy ve volantu jsou tu a tam přeci jen trošku jinde.
      Mimo to každý ze všech závodních titulů má něco, v čem exceluje nejvíc. Něco se hodí na oddech po robotě, něco zase na volný, zapršený weekend. A tak, jako má někdo doma jen gamepad a někdo utratí za volant to, co jiný za auto zase svědčí o tom, že (ohrané) 100 lidí sto chutí... Nicméně hádat se co je "nejlepší" je prostě nesmysl. I co se týče byť jen simulace pneumatik->FFB, je to momentálně těžko říct. Iracing je iRacing, ale RF2 taky slibně dotahuje.Hlavně se toho teď hodně vytasí a všichni přepracovávají poslední dobou snad nejvíce právě ty gumy, pač tam je nejvíc podstaty věci ;o)
    • Pokud bereš Forzu 4 jako závodní hru tak je to nejlepší závodní hra . Ale pokud to bereš jako simulaci tak jsi hodně mimo . Protože to se simulací nemá co dočinění , díky nesmyslným defaultním setupům a jakmile někdo začne ty auta tunit , tak tuhle hru mění v arkádu podobnou NFS *3*. Trojku se hrál hodně , od 4ky jsem očekával posun někam dál , ale posun se nestal , jediný co změnilo je nasvícení scény a nastavení odlkonů kol , aby byli auta víc přetáčivý . Proto jsem radší přispěl Projekt Cars , kde sice bude míň aut , ale zase s dokonalejší fyzikou a tím pádem i větší výzvou a zábavou *3*
      • Mluvíte mi z duše. Forza 4 poměrně zklamala na straně fyziky. A to nasvícení nepomohlo se zbavit té grafiky ala papírový model. Na konzolích zůstalo neporaženo Gran Turismo 5 a to jak graficky, tak z hlediska fyziky. Ta sice není ultra realistická, ale je rozhodně realističtější, než Forza 4 či Shift 2 (který mimochodem mám moc rád). Když jsme u realistiky, tak hodně dobrou fyziku měla Enthusia na PS2.
        • Enthusia forever .. neprekonana ...
      • Ja pevne doufam ze do Cars pridaji nejaky "normalnejsi" auta... zatim me to co tam je az na starou formuli a to okridlenou audinu neoslovilo :(
        • Hanzales
          "Rally, Touring Cars, Open-Wheel, GT, Le Mans, and many more!" *3*
          Ještě jsem viděl někdě nějaký strom progressu od prďoly až po F1 / LeMans. Mrknu najdu.
          EDIT: Failed, nenašel. Ale Project CARS budou mít hlavně tohle:
          http://racesimcentral.com/2012/03/project-cars-country-roads/
          to je to co mi na PC dohromady s pořádnou fyzikou chybělo snad od NFS5. Propracované krajinky a do toho fyziku hodnou svému názvu.
          • Jj vim ale touringova je tam myslim jen ta audina a co se rallye tyce tak zatim ticho po pesine :(
            • Rally bude nakonec samostatná hra někdy 2014/2015. Bylo to v tom chatu před pár dny.
  • Oba tituly vypadají skvěle (graficky) nejsem sice fanoušek takových "reklamních her" jakou asi TDF bude a to čeho se nejvíc bojím především v případě CARS je fyzika :( která doufám nebude na úkor prvotního konceptu (SIMULACE v pravém slova smyslu, žádný casual..) Aktuálně vydávane buildy CARS vypadají opravdu skvěle...
    Např. - http://www.youtube.com/watch?v=ajgzM1dzMJQ&feature=player_embedded#! - nově vydaná trať z posledního buildu.
    Jen doufám že dále budou pracovat na fyzice aby to nezvládlo ovládat i děcko na klávesnici, to si myslím že by původní idei vůbec neprospělo... Odkoupení velkým vydavatelem a nynější odklady mi ale moc na klidu nepřidají.
    V záloze je stále rFactor 2 případně Assetto Corsa - http://www.assettocorsa.net
    Který by měl mít jak skvělou grafiku tak opravdu HC sim fyzikální model. Už je to opravdu třeba a moc se těším.. rFactor 1 se nemůže moddovat donekonečna *1* I když to že i po tolika letech od vydání jsou stále vycházejí špičkové mody a rf dodnes jezdí i reální závodnící o něčem vypovídá.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit