Přejít na výpis diskuzí
Oficiální rallye závody WRC 2 potvrzeny na říjen
17.6.2011 | levis
18 příspěvků
-
kde mam napsat kod multiplayeru *10* *10* *10* *10*
-
S kritikou naprosto souhlasím, jedinným plus téhle hry je licence aut.
2010 hrůza
2011 to samý v bleděmodrým, krom malých uprav a nových aut se toho moc nezměnilo, tratě až na nové :
Italie
Argentina
Australie
Řecko
Jsou totožné s minulým ročníkem. Tudíž od wrc 2 nic moc nečekejte, a doufejte že Ubisoft dohlédne na to aby trojka byla lepší -
Jediny co bych vytknul jsou trate. To me uplne irituje, 3 rz ktery se uprostred krizi. Fyzika aut je dobra u S2000 lepsi nez v RBR! Jak tu nekdo rikal, tak vsude kolem trate lemuju cestu neco (svodidla, plot.....), ale to bylo i ve WRC 2004 na PS2. Snad se trochu pochlapej a neco stim udelaj.
-
WRC 2 The Official Game - Teaser Trailer http://www.youtube.com/watch?v=uCBYv9FebIM
-
Fakt je ten, že WRC 2010 nebylo zrovna nejlepší pojetí rally závodů, kdo se o rally zajímá, nebo aspoň o tom něco ví, tak by nevytáhl nikdy z pusy to, že ta hra je ucházející, teď nekritizuji grafiku, ale hlavně jízní model a fyziku aut, stále hraji už nějakým rokem RBR včetně modifikací a když jsem šáhl na tohle, tak jsem vypínal po prvních 100 metrech, samozřejmě pro obyčejný lidi to tak vidět není a stačí jim to, přesto doufám, že dojde alespoň k nějkému vylepšení co se týče fyziky a jízdního modelu a hry celkově, byla by toho fakt škoda, když už maj licence a vše do toho ;) Přeju ať jim to vyjde, rád si to zahraju pokud bude proč to hrát...
Zdravím všecky! -
-
Mně ani tolik nevadí ta fyzika, ale třeba design tratí je to nejhorší, co jsem viděl za posledních mnoho let. Prostředí kolem trati absolutně nedává smysl, člověk, který ty tratě skládal by potřeboval proplesknout. Všude okolo jsou nějaké svodidla, ploty nebo bariéry a vždycky pečlivě lemuí cestu, aby náhodou hráč nemusel vyjet z koridoru. Když už náhodou vjedete do města, tak se dočkáte tří modelů budov, které se neustále opakují a zase slouží jen jako lemování cesty, po nějakém přemýšlení při tvorbě tratí není ani památky. Z této stránky je hra prostě totální propadák a já pořád nechápu, jak se něco tak odfláklého může někomu v roce 2010 / 2011 líbit. Celkově bych hru přirovnal k starému automatovému Sega Rally, to mi navíc přišlo ještě lepší než todle.
-
-
Ja si myslim, ze alespon trochu se urcite vyvojari pouci. Musi si byt vedomi, co se vytykalo minulemu dilu nejvice a snazit se to napravit. Tohle neni COD, kde muzes vydat sracku a prodat toho 20 milionu, tady je potreba se poucit a vydavat stale kvalitnejsi tituly. Letos to ale asi nebude zadne terno. Pocitam, ze Ubisoft (ten je koupil, ze?) si na ne doslapne az s pristim rocnikem.
-
-
No, tak jestli je koupil Ubisoft, tak to by se to dalo jeste zachranit *4*
-
-
Třeba se poučí z minula *4*
-
Poslední WRC hra byla pravděpodobně tou nejhorší oficiální WRC inkarnací všech dob, nelze tedy čekat zázrak, spíš bych vsázel na další průšvih.
BTW WRC2010 bylo také snad první WRC hrou s licencí WRC, která neobsahovala oficiální WRC (info)grafiku a hudbu... -
super, nejlepší rally hra od dob RBR na pc a také WRC na PS od SCEE. Nechápu tu přehnanou kritiku. Lonské WRC 2010 mělo skvělý jizdní model, velké množství různých povrchů a jejich kombinací a na každé se auto chovalu trochu odlišně. Super karierní mod a hlavně oficialní licence. A v neposlední řadě hot seat kariéra pro více lidí. Skvělá zábava. Už se těším na další díl
-
-
Hlasim se do klubu, WRC 2010 byla po dlouhe dobe (vlastne od RBR) prvni solidni rallye hrou. Nebyt slabsi grafiky (ale to nas asi netrapi) a mensiho poctu erzet, ktere se navic jezdily tam a zase zpatky, a nebyly moc atraktivni ani technicke, neni co kritizovat.
Jestli do Milestone nasype Ubisoft trochu penez, najmou dalsi lidi a daji si zalezet na tratich, tak se asi mame na co tesit. A zjevne na tom makaji, po skupine B z minula jdou jeste dal do historie, na WRC 2 jsem vazne zvedav. -
Souhlas hra je super hraji ji do dnes , super fyzika ,uchazejici grafika , paradni ovladani , dobrej single a luxusni multiplayer.Taky se tesim na dalsi dil,nehlede na grafiku tak je to lepsi hra a simulator nez dirt3 a jedina hra po RBR co bere rally vazne . Vsadim se ze vetsina kritiku zde hraje zavodni hry na klavesnici a o rally vi prd :) . Uz se moc moc tesim .
-
Cece urcite mluvis o ty samy hre? Kdyz pominu strasnou grafiku prostredi nulovou interaktivitu a nudny trate pak musim rict ze ten jizdni model je jeste horsi nez mel Dirt2. A racionalne neverim ze se jim za tak kratkou dobu podari vyznamnejsi posun.
-
-
Achjo, už jsem se bál, že se toho chopí nějaké dobré studio. WRC2010 byl propadák a Dirt3 není o moc lepší. Kvalitní rally hry se jen tak nedočkáme
-
-
Jako souhlas ale ja stale cekam ze se na Dirt3 objevi nakej physics mod a jako odreagovacka to nebude spatny. Zatim jsem vyzkousel jenom mod pro nastaveni sily gripu a u hodnoty 80% to docela to slo. Bohuzel tento mod to nastavuje u vsech aut stejne a potrebovalo by to vyladit teziste u kazdyho zvlast a odstredivou silu. Simulator to stopro nebude nikdy to je jasny. Ale mohli by to modari trochu vylepsit ze bych si uzil alespon novych sice jednoduchych trati a hezky grafiky.
-
Člověče, on ten Dirt 3 nemusí bejt tak super, ale takové srovnání si snad ani nezaslouží *3*
-
-
To si taky myslím jak někdo může srovnávat takovou hrůzu s DiRT 3 to asi ten člověk nemá ani mozek.
-
-