Přejít na výpis diskuzí
Oficiální vyjádření Sony k prolomení ochrany PS3
16.2.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
tak za 1 ps3 sem koupyl hned jak visel v CR za 18000 a to kvuli linux za 2 nikdo my nic nerekl o ty smlouve ani nic sem nepodepisoval to sem se dozvedel az kdiz to odebrali ten linux jo a za 3 tet uz my nikdo prachy nevrati kupoval semsiho jen kvuli linuxum takze sem hodne hodne moc rad zato zeto nekdo hacknul protoze ja 18000 n.e.s.e.r.u a za 4 sem psal spolecnosti sony ze chcy vratit prachy a oni me poslaly nekam.
-
sice prolomili ochranu ale furt to nebude znamenat že vývojáři budou od ps3 odcházet to pirátění tam zdaleka nebude tak rozšířený jako na pc
-
Online na konzolích mě nezajímá, takže konečně doba, kdy je vhodné si pořídit PS3, jet na tom systém, ít to jako přehrávač filmů, a ještě si občas zkusit ps3 hru, která se na pc nedostane. Až teď má smysl si pořídit PS3, možná by ale měly slevit, těch pár dnes už skoro bezcenných drátů a chtít 8 hadrů, je spíš nic než moc.
-
Pořád mohu hrát a neplatit za vlastní hraní extra? Nevidím problém ^^
-
ps3 me netrapí nekupuji vevedu, preji vsem co ji maji pevné nervy protože toto je teprve zacatek *5*
-
Z toho, co tu citam, mi vychadza niekolko zaverov (zakonov), ktore platia i mimo temu:
1. Sony (a ini giganti) mozu zakaznikov a beznych ludi ojebavat, pricom my ich ojebavat nemozme
2. Tym, ze si clovek kupi hru, film, hudbu podporuje vyrobcu minimalne. Okolo 90% ceny ide distributorom (teda prizivnikom-ojebavakom) ako je Sony.
3. Ak ma niekto iny nazor ako je oficialny (urceny korporaciami) a postavi sa proti (ako Geo Hotz alebo Julian Assange), ma na krku pravnikov a media (teda ja verejnu mienku)
Takze - "Drz hubu a krok!!" -
-
prestan radsi "myslet" a bez k lopate, snad ti to s ni pujde lepe
1) sony se musi ridit zakony a tám co si s tebou nasmlouvaji
2) toto plati, píkud distributor == investor a je to v poradku, na jejich vrub jde i riziko a ztraty
3) geohot neni popotahovan za nazor, ale za sve protipravni jednani a miliardove skody, ktere jeho cin zpudobi -
-
1. kto asi tie zakony tvori? Ja? Alebo lobisti zo Sony apod.?
2. stale je tam to "pokud"
a spravaj sa slusne, lebo tvoja mamicka bude musiet vratit detske pridavky za zanedbanie tvojej vychovy. -
-
1 - dopln si vzdelani, ani ty a ani lobisti ze sony
2 - to "pokud" jsi evidentne nepochopil
detinske urazky si nech pro tobe rovne, snad na ne zapusobi
-
-
-
-
Konzole bez on-line je k ničemu.
-
Řekl to jasně, ne? Jde nám o náš průmysl, ne o zákazníky. Máme sice mizerný programátory, zato výborný právníky. :-)
-
-
Bych rekl, ze tvrdit na zacatku roku 2011 neco o spatnych programatorech produktu, ktery je tu od konce roku 2006, je trochu mimo, neeee? Ja se vubec nezastavam Sony a jejich zbrklych reseni konzoloveho warezu, ale na druhou stranu proste uznavam kvalitu PS3, jako konzole takove. Samozrejme, neni vsechno na 100% procent, ma svoje chybky, ale ktere zarizeni nema. A jeji klady, alespon mne, zcela vyvazi jeji nedostatky.
Prave jsem hral demo KZ3 a je to velmi slusna hra a predevsim ukazka kvalitniho programovani na predpotopnim zeleze. Tzn., netvrdim, ze se neda udelat jeste lepe na super 2011 masine, ale na vic jak 4 roky starem zarizeni mi to zcela dostacuje. -
-
Jak s tim souvisí děravej operační sytém?
-
-
No tak, jak jsem rekl. Mluvit o OS pstrojky, jako o deravem mi prijde v roce 2011 trosku zvlastni. Myslim, ze sam uznas, ze s dnesnim pokrokem je vic jak 4 roky u elektroniky nejmin stredovek. Konzole byla sice prolomena, ale to v zadnem pripade nerika nic o deravosti jejiho os. Je treba uvazovat v kontextu. Pripada mi to, jako bychom dnes nadavali, co je to format DVD za kram s kapacitou jen max 9GB. Ano, dnes uz je to malo kdy dostacujici, ale to proto, ze je rok 2011 a stejne plati pro PS3. Vydrzela neuvertelne 4 roky, nee "jen 4 roky", ale "uz 4 roky". To si myslim, ze je spis na pochvalu programatoru a ne k jejich hanbe. Nemyslis?
-
-
-
-
Mam xbox 360, tedy konzoli, kterou lze lehce "hacknout", ale neudelal jsem tak, protoze mi nestoji prijit o online hrani a navic clovek si koupi opravdu jen takove hry, ktere opravdu chce a je to fer vuci tvurcum her apod. Navic neni problem si hry pujcovat od kamaradu.
-
-
vidíš a já mám slima 360 a i kdybych chtěl tak mi ho nikdo zatím nehackne. po návratu z UK jsem si ještě v čr nekoupil ani jednu hru, protože místní ceny jsou šílený. a to jsem si v UK kupoval 2-3 hry týdně...takže vysrat se na českejch trh a kupovat ze zahraničí
-
-
Naprostej souhlas, taky kupuju za 400-600kc hry z ebaye i s postovnym z anglie. Nejvic sem asi dal za Oblivion GOTY 680kc :-). Nevim co by me prinutilo davat za hry 1200kc v cechach.
-
-
Jsem na tom stejně. Nač mít týdně několik nových her, který prolítnu za pár hodin, když můžu mít několik kvalitních her, u kterých strávím několikanásobně víc času.
-
-
takovýdle kecy si strčte za klobouk...netvrdím, že by si lidi hry, který se jim líbí neměli koupit
ale nesnáším dementní "moralisty", kteří kudy chodí, tudy tlučou hubou o tom, ja je hra, kterou si koupili najednou lepší než ta, co si nějakej pirát stáhnul
je to naprostej bullshit, tak si to nechte pro sebe, pokud někoho nezajímá multiplayer, případně je hra single-only, je to úplně prašť jako uhoď, jen s tím rozdílem, že na PC se ten pirát nebude muset zatěžovat hromadou aktivací, registrací a jiných dementních ochran, prostě to jen nainstaluje a hraje -
-
Netvrdim, ze hra, kterou si koupim je lepsi nez totozna hra, ale stazena. Jen tvrdim, ze clovek si koupi hru, ktera ho opravdu zaujme a ne ze ma 300 her a z toho 10, ktery ho zajimaji. Kdyz mam hodne her tak nevim, kterou hrat driv a pak to dopadne tak, ze kazdou hraju chvilku a ve finale si neuziju zadnou. Takhle si nejakou koupim, dohraju ji a pak prodam a koupim dalsi.
A to, ze nejsi na multiplayer ti neberu, ale jak uz nekdo zde zminil, samotnou koupi her podporis jejich vyvoj. Myslis kdyby kazdy stahoval hry a vyvojari by nedostali ani cent, ze by ses dockal dalsi hry?
Hry si stahuj, ja ti to neberu, vsak to dela temer kazdy..., jen ja jsem takovy, ze bych stahnul vsechny a v podstate nehral zadnou :) -
Hmmm mozna prave tou koupi hry clovek podpori vyvoj her, ale to asi nekomu nedochazi. Neznam moc lidi ktery by po dohrati kradeny "jenom dobry / prumerny / kratky" hry si ji bezeli koupit. Jestlize by vsichni kradli byli by tu jen freeware hricky s milionem reklam. Ja osobne kupuju po precteni nekolika recenzi a po nejake dobe, takze na 90% dostanu to co sem chtel. Pro me osobne je kazda vyborna/dobra hra jeste lepsi kdyz si ji koupim. Ale vsichni nemuzeme bejt stejny :-)
-
-
-
-
PS3 ma naučilo kupovať hry... a čo som spravil? hrajem čoraz menej :D mám čas pripraviť sa na maturu a za to ďakujem jedine mojej PS3 :D... jediné čo ma pri hrách drží je AC brotherhood na PS3 a company of heroes na PC... (aj to mám dokonca originál čo som prekvapený sám sebou) :) takže odteraz budem zanietený antipirát :D... kupovať originály má svoje výhody a naučí to človeka vyberať si medzi hromadou nekvalitného odpadu...