Přejít na výpis diskuzí
Ohlášení českého „karetního RPG“ Coraabia
2.12.2010 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
ahoj prosím vás můžu se zeptat kde se dovím podrobnější info o coraabii protože nikde na netu nemůžu skoro nic najít ani o ksartách nebo o té hře. díky moc... kdyžtak mi odepište na mail mattius@seznam.cz *2*
-
Ví se něco o cenách? Tim nemyslím přímo základ, ale budou se dokupovat "boostery"? :)
-
-
O cenách se toho moc neví, respektive zatím nic vědomě neuniklo. Oficiálně se ale prý můžeme těšit na základní první balíček zdarma (stejně jako prý bude zdarma samotná hra). Dokupování boosterů je v plánu prý za velmi příznivé ceny; jsem proto na celou tuhle záležitost dost zvědavý. Možná fakt půjde o revoluci browserových her. Navíc - revoluci z Čech.
-
-
No ja se taky tesim,, Spectromancer ,, nejake karty byly i v Etherlords ktery mne neskutecne bavil..
http://www.mpog.com/discussion2.cfm/post/3847563#3847563 -
Sberatelska karetni hra na pc uz existuje a dokonce je P4F.
http://www.battleforge.com/en/home/landingpage.bfg -
Vypadá to zajímavě, už se těším, co z toho bude. Ne že bych byl nějaký hardcore hráč sběratelských karetních her, ale sem tam si nějakou zahraju s radostí a tohle by mě potenciálně mohlo bavit, protože nic pořádného na trhu opravdu není - pokud o něčem víte, dejte vědět. Hrál jsem akorát Warstorm a Planetstorm, které zanikly (až na facebookovou verzi, která mě už ale nebaví a taky nemám rád facebook) a momentálně pařím Elements. Magic the Gathering mě sice nikdy nijak zvlášť nepřitahovalo, ale Coraabia potenciál určitě má, teď jenom jestli ho využije...
-
Vypadá to slibně, jen aby to dotáhli to úspěšného konce
-
Držím autorům palce a těším se. Magic the Gathering: Duels of planeswalkers mi z neznámých důvodů nechtěl na PC fungovat, takže na tuto hru se určitě těším a doufám, že mě nezklame.
-
-
Magic T.G.: Duel of the plane walkers jsou hodně archaickou hrou , která má na současném HW docela problémy a tím že je bez větších zásahů k dispozici přes Steam rozhodně nic po technické stránce nevyřešili .... *10*
-
-
Velmi solidní alternativou byl svýho času Spectromancer, snad ta scéna kolem něj ještě žije.
-
-
Tak Duels of Plainswalker jsem hrál - mé 64b Visty s tím problém neměly, ale vzhledem k chybějcímu deck-buildingu to byla tragédie... Z Magicu na PC se dá toho vytěžit hodně při relativně levném vývoji (se slzou v oku vzpomínám na jeden velmi povedený port Magicu - snad někdy z konce 90. let).
Spectromancer nebyla sice tragédie, ale chyběly mi tam větší možnosti taktiky... Alespoň nějaký pokus výjmečně vyjde co se dá hrát.
Jestli na tohle vymýšlely pravidla 6 let, tak to snad za něco stát bude - pokud z toho neudělají nějakou trivialitu, kde bude jen stačit sledovat útočné číslo a cenu jednotky. Mé zkušenosti mě nabádají ke skepsi (ale třeba se to jednou povede ;] ). -
-
Pro mne jednoznačně nejlepší MTG na počítači je projekt Wagic The Homebrew. Vyvíjené je to sice pro PSP, ale na WinXP to jede bez problémů a s gamepadem není co řešit. Přes 6000 jedinečných karet už na nějakou dobu zabaví...
-
-
-
-
-
autorom držím palce lebo viem aký kus cesty musli za tú celú dobu prejst... nech vám to vyjde a dufam ze ludia to budu hrat. ja osobne budem lebo takyto typ hry by som rád hral na pc
-
muj sen kdyby někdo udělal adventuru podle románu J.M.Trosky :Kapitan Nemo.To by byla peckka.....