Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám PS vita a na začátju jsem to celý pokazil. Napsal jsem tam ůplně jinej účet než mám na PS3 a po pár týdnech jsem zjistil, že nemůžu využívat výhody PS3 s PS vita (např. add-on, crossbuy atd.). No nic, tak rok jsem na tom hrál všechny moje hry jako normálně a pořád jsem se to snažil řešit. Dneska jsem na youtube našel videa jak změnit účet a tak jsem to udělal a fungovalo to, jenže jsem nevěděl, že když si ukládám hry, fotky, data atd. Na jiným účtu, tak už paměťovku snemůžu použít na dalším, pokud ji celou kompletně neformátuju (nevymažu). Nepřijde tady někomu že to má Sony zařízený fakt hodně blbě?
  • Ale jiste ze se predpoklada ze by mohla konzole kolovat... ale proc nechavat kolovat jednu konzoli kdyz muzu prodat konzole dve... nebo tri... zalezi na poctu sourozencu... *7*
  • Jak tady pisete na prvni dojem je to super za 14dni uz stoho tolik natceny nejste, no ale asi si to stejne koupim , ne hned pri launchi o neco pozdeji. Jo a na hry typu U:GA Wipeout to at si strcej, kam slunce nesviti, chci hrat nove originalni hry ale to se asi u PSV nestane zadne nove zazitky vse stare zname hry zadna revoluce i kdyz v pristroji tepe ohromny potencial. Ale treba nas SONY myle prekvapi.
    • natceny...myle...wtf, mozna by to chtelo mene klavesnice, vice ucebnice
  • Hlavne uz aby spristupnili aj SVK PSN Store... Potom ma to nebude trapit..
  • Trol.diskuzni
    Nejhorší finanční investicí mého života byla koupě PSPčka... Prvních 14 dní to vypadá všechno bombasticky, jenže pak vám dojde, že je to vlastně úplně k ničemu, protože to není ani dobrý přehrávač videí, ani dobrá konzole na hry, a ani použitelný internetový prohlížeč. A na přehrávání hudby je zase ta mašina příliš těžká a velká...

    PS Vita na tom bude úplně stejně - prostě nepoužitelný hybrid. *6*
    • Já na PSP nahrál stovky hodin, jsou tam vynikající hry, takže mluv za sebe, já investice nelituji *5*
    • Tak jsi ho měl prodat a jít o dům dál. Já mám doma dvě a nelituju jediné koruny, které jsem do nich investoval.
    • ty jsi hybrid mel jsi možnost si zahrát na psvita? proste pecka není co dodat a ten přehrávač luxus na ohmat je takovej že bys ho nepustil tak co meleš
      • Asharak
        Třeba tě to za 14 dní přejde :)
    • Trololo?
      • Trol.diskuzni
        Bohužel ne-e... Fakt jsem naletěl. *13*
        • Takhle, ja mam PSP taky. Predevsim proto, ze na tu konzoli vychazi dost kvalitnich JRPG her. Zalezi asi na tom, cos cekal, no. Co se tyce prehravace hudby, ja s tim problem nemel. Ale souhlasim ze internetovy prohlizec stal na PSP za starou backoru. Navic absence druheho analogu byla docela k vzteku. A o chrastivem zvuku UMD disku radeji ani nebudu hovorit. Diky bohu za PSN (ale ani to neni idealni). V tom smyslu muze byt PSV lepsi.
          • Trol.diskuzni
            Já tak nějak přestal věřit na tyhlety kapesní multizařízení... Koupil jsem si kvalitní dotykový phone a je úplně stejně k ničemu, jak bylo to PSPčko - malé, neohrabané =/

            Jediné, čemu fakt věřím, že stojí za to, je kompaktní a silný notebook (aneb ultrabook, jak jsem to teď viděl, že se tomu říkává). Jeden takový u sebe mám a můžu říct, že ten se za těch 20+ klacků stonásobně vyplatil! *4*
            • Vidis, ja zase vubec neverim temhle ultrabookum. Jasne vykon to ma jako stolni pocitac, ale vydrz baterie vetsinou stoji za starou backoru, hreje to tolik ze ti to pomalu upece nohy (a jine dulezite casti tela) kdyz to mas na kline, a je to hodne tezky. Nedokazu si predstavit, ze bych treba na letisti nebo v letadle vytahl ultrabook a hral na nem. PSP, DS, a dalsi prenosne konzole na tohle jsou opravdu nejlepsi.
  • Je logicke, ze u velke konzole, kterou ma valna vetsina uzivatelu ci skupina uzivatelu (zamerne nerikam rodina) jen jednu, je dulezite meneni uzivatelskych uctu. U prenosne konzole to ale jaksi nedava smysl. Kolik uzivatelu nechava sve psp/DS kolovat v rodine? To moc smysl nema, hlavne v ramci MP titulu. Na velke konzoli si zahraje klidne i 5 lidi (Rockband) ale na prenosnem zarizeni (pokud hra nema hotseat mode) uz max jeden. Takze Sony sazi vice mene na to, ze uzivatele si koupi kazdy svou konzoli a budou hrat spolecne.

    Jediny velky problem vidim v koupi her ze zahranicnich PSN. Ale vzhledem k tomu, ze PSN z jinych regionu muze uzivatel navstivit i pres PS3 (pokud ho vlastni), hry by se meli dat stahnout timto zpusobem a potom prevest na PSVita.
    • sleepless
      No ja nevim, treba u nas doma PSPcko jednu dobu kolovalo od jednoho k druhemu docela pravidelne, o DSku ani nemluve. A ty vecne dohady o tom, kdo komu smazal save, byly docela zbytecne a moznost mit vic uctu by to vyresila.
      • Bohuzel, tuto zkusenost ja nemam. Je mozne, ze to co vy popisujete, je typicke chovani uzivatelu, a ja jsem se s nim proste nesetkal. Kazdopande souhlasim s tim, ze omezeni jen na jeden ucet je docela skoda ...
        • Je to ale ekonomicky velice logické. V Sony budou jenom rádi, když si jedna rodina koupí více kusů, než jeden.
          • Jasně, ale řekl bych, že víc účtů není dost silnej argument pro koupi dalšího kousku, a v mnoha případech to bude tak, že si rodina koupí jeden a budou si ho přehazovat s tim, že všechny ty savy a statistiky budou holt sdílet a nebude to moc pohodlný pro nikoho.
            Připadá mi, že možnost přepínat si účty je úplná banalita a nevidím důvod, proč to takhle zesložiťovat. Když tam ta funkce bude, nevylučuje se přece ta varianta, že v rodině si každej pařan pořídí svůj vlastní kousek.
            • Těžko říct, to bude záležet na pohodlnosti a ekonomických možnostech dané domácnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit