Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven

    Magic sa zmenil k horsiemu, ked vlastne je kazdy balik namiesany tak, aby spravil jedno smrtiace kombo, a ked to nevyjde tak sa mozes len rychlo skrabat po riti


    • Jenže takhle to v M:TG chodilo vždycky. Stejné situace byly i okolo roku 2000, proto se banovalo, banovalo a banovalo ;)

      • skaven

        mozno ano, len mi to predtym neprislo take okate, minimalne sa dali vytvorit vyvazenejsie baliky...teraz to uz nikto asi nerobi(mozno sa to stale este da, neviem).

        • Connor88

          Moc nechápu o jakém smrtícím kombu mluvíš. UW žádné kombo nemá, monoR také ne, jeskai fires a reclamation decky sice podvádí na maně, ale taky bych je nazval spíš midrange balíky než kombo. Poslední deck, který dokázal celkem stabilně zabíjet ve 4. kole byl copycat nějaké 2-3 roky zpátky a ten skončil bannem.

          Problém spíš je, že wizardi poslední dobou vydávají hodně individuálně silných karet, které buď rychle skončí bannem (pozdim kolem Eldraine), definují své balíky (fires, reclamation) nebo je prostě hraje každý kdo hraje danou barvu (Teferi, Nissa, Krasis, Embercleave). A je to trochu spirála smrti, protože pokud by ubrali plyn, tak si lidi budou stěžovat, že je to nebaví, protože ty karty "nic nedělají".

  • Connor88

    No on si chudák s tím UW ani moc nezahrál. Na začátku 0:2 z draftu, a pak 2:1 na standartu kde rozhodující porážka byly mirrot, takže si ani proti tomu zmiňovanému monoR nezahrál.


    Každopádně každému vyhovuje jiný balík. Třeba já jsem si UW za poslední týden celkem oblíbil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit