Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten uvodni screen vypada jako peknej next gen, bohužel hra pak uz tak pěkná není realně (vim že je to screen ze hry OMG! ale v tom videu to nikde takhle hezky nevypadalo, takže je to jen jeden vypiplanej pohled)
  • O této hře mám velké pochybnosti.

    Už Space Engineers ukázal, že nejeden engine má své velké limity. Nevím, na čem pojede DU, ale SE ukázal, že hra je v případě vícero struktur prakticky nehratelná a nedejbože, aby se poničila velká loď. Pak se připravte na slušný lagfest. Pokud má být DU čistě onlinovka, bude to o to těžší vyladit. Navíc autoři slibovali budování obrovských základen a dokonce celých měst a já opravdu pochybuju, že to bude možné za současných podmínek.

    Celý koncept zní zajímavě, ale má své technické (viz výše) i hratelnostní limity. Vše si určí komunita a vzhledem k nezkušenosti týmu se obávám, jestli to vyladí tak, aby hráči nebyli jiným hráčům spíše na obtíž. Úplné přetváření světa sice přináší zajímavé bonusy ale také značná rizika.

    Hra je opravdu hodně ambiciozní na tak malý tým a i z toho mám obavy. Se podívejte, v jakém stavu je nyní SE a to je ve vývoji už sakra dlouho. Pořád je to přinejlepším hratelná beta. SE je přitom jen stavebnice s primitivními survival prvky a ještě primitivnějším světem a velmi jednoduchou grafikou.

    I tak jim držím palce. Podobné hry jako Wurm (předchůdce Minecraftu), Space Engineers, Elite Dangerous dláždí cestu těm hrám, na které se těším už desetiletí a dočkám se jich výhledově tak za 10 až 30 let.
    • lol výhledově za 10-30let? vyděl to 5ti a bude to realnější, to co bude za 30 let netuší nikdo, jenom je jistý, že to bude uplně jinak než si tu my myslíme
      • Za 2 až 6 let ani náhodou. Taková hra už by byla ve vývoji a byl by k dispozici HW. Nic z toho není. Jsi mimo.
  • Aby táto hra nedošla na tom istom, čo Space engineers. Na SE ak postavíte veľkú loď, alebo základňu, tak sever krváca. Ak to spravia dvaja hráči, je to na wipe. SE má obrovské kúzlo v sebe, ale toto je jeho obrovská slabina. Ak táto hra bude na tom podobne, tak to nebude búh ví co...
    • SE má špatný engine, který podobnou hru nezvládá. To je také důvod, proč se tato hra dál neposune a postupně zemře. Bohužel. Mám v tom nahráno opravdu hodně, takže si dovolím tyto závěry. Na druhou stranu ta hra aspoň byla prvím větším výsřelem směrem ke hrám, které bych já chtěl.
      • bohužel..s SE máš pravdu :( , sám to tak vidím
  • Ten HUD mi připadá strašně sympatický :))
  • faitheater
    Ja jsem velky fanda Elite: Dangerous (nevim proc, ale ta hra ma pro mne obrovske kouzlo).
    Ale Brabenovi zacina narustat poradna konkurence... No Man's Sky, Star Citizen, Dual Universe a par dalsich...
    Musim priznat, ze DU se mi zatim moc libi, ale mam strach, co to udela s budoucnosti E:D. Pokud Frontier nebude mit jak dal financovat E:D, tak cely jejich koncept 10lete podpory skonci jako v pripade Destiny.

    A to by byla podle mne obrovska skoda.
    • Nejsem si jistý, jestli tebou zmíněné hry jsou si konkurencí. Zčásti jistě, ale neřekl bych, že by přetahovaly vzájemně celé komunity. NMS je hratelnostně jiná než Elite. Star Citizen mi příjde hodně příběhově orientovaný. Navíc SC je velmi HW náročný, takže je nakonec dobře, že ještě nějakou dobu nevyjde. O DU sotva teď soudit. SE jde pomalu mimo hru. Jeho engine už je na hranicích svých možností.

      Vidím to takto:

      Elite si zachová stabilní ale malou komunitu. Nakonec budou vypnut ofic. server a vznikne neoficiální. Hra svůj potenciál má, ale mnoho ho už vyčerpala. To je škoda, protože v mnoha ohledech je to zajímavý počin.
      NMS se stane hitem na nějakou kratší dobu. Poté se dost rychle přestane hrát a pojede se dál. Není to hra, která by mohla být dlouhodobě masově úspěšná, ale úspěšná bude určitě. Tipuju hodnoce kolem 7/10.
      SC bude hit a možná se stane novým herním žánrem. Je potřeba mu dát ale ještě čas, protože hráči potřebný HW prostě nemají a ještě pár let mít nebudou.
      Space Engineers pomalu vyklidí své pozice. Ta hra udělala díru do světa a je už nepřehlédnutelnou součástí herní historie. Další výrazný vývoj ale nečekám.
      DU bude podle mého názoru spíše neúspěšné.
  • Jsem zvědav jestli dostojí svým slibům. Ono předem se toho dá naslibovat hory doly.
  • No Kid's Sky vs No Man's Sky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit