Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka Wildstar slibuje i budování měst
5.9.2013 | Karel Drda
19 příspěvků
-
Když už bych se musel rozhodovat kterou z těch posledních "placených" mmo zkusit, tak radši počkám na TESO...
-
Osobně mám za to, že WildStar má velký potenciál. Mám rád komiksovou stylizaci a velmi příjemně na mě působí humor který tvůrci WildStar ukazují ve svých Dev Speak videích.
Bylo by fajn dostat se do Bety, ale když ne tak se aspoň budu těšit na vydání :) -
Mě stylizace rozhodně nevadí. Naopak tyhle hry mají něco do sebe... Třeba Battlefield Heroes má podobnou stylizaci a má nejlepší hratelnost ze všech battlefieldů. Takže si myslím, že se stylizací a nereálností stoupá hratelnost a přehlednost.
-
-
Mainstreameři dneška - "Pokud hra nemá grafiku MINIMÁLNĚ na úrovni Crysis tak je to automaticky špatná hra." Přestože grafika je to, co člověka ke hře mnohdy "přitáhne" hratelnost ho u ní udrží až do konce (potažmo příběh).
Já osobně doufám, že Wildstar nedopadne jako Tera. To byla katastrofa největšího kalibru s Gameforge v čele. Tudíž beru Wildstar s mírnou rezervou. -
No a dle mého taková grafika moc nestárne, a leckdy dokáže překvapit a pobavit. Většinou dávám přednost hrám s podobnou stylizací, protože superrealistické výjevy mě prostě nezaujmou.
-
-
Jo to je taky pravda. Lepší stylizace, než nepovedená realita.
-
-
-
Z chystajících se MMORPG má Wildstar podle mě největší potenciál. Stavění vlastních baráků -> vyzbrojení do pevností -> PvP bitvy s létajícími pevnostmi, výběr Class, ale i Paths... Očividně WoWko kopíruje, ale na rozdíl od dřívějších kopírek přidává i znatelně svého obsahu. Já se na to těším
-
Jak and Daxter ? Hmmm online a s pravidly WOW .... No , děkuji MMORPG loot nehraji .
-
-
Promin ze reaguji na tvuj prispevek ale jake pravidla s wow to ma? A ta stilizace se mne nahodou libi.
-
-
*1* Jistě kdo ještě nezabíjel králíčky a netrhal houbičky , případně nemátil se hned za humny s PVP , může v tom vidět naprostý originál
-
-
-
VSadím se, že si 90 % hráčů řekne "kdyby to tak nemělo takhle debilně stylizovanou grafiku..". Proč musí téměř všechny MMO vypadat jako nepovedené omalovánky pro mentálně zaostalé? *7*
-
-
PEGI 13 aby nalakali co nejvetsi hracskou zakladnu *1* akorat to trochu nechapu proc to delaji takhle kdyz na placeny MMO by meli mit lidi co penize maji a tim padem lidi co chodi do prace (18+) :)
-
-
mark of the ninja je Mko
-
komixova stylizace nema s pegi a vekem obecne vubec nic spolecneho...
komixy cte daleko vic lidi 18+ nez naopak, to stejne u her s podobnou stylizaci. -
-
presne tak ja mam treba uz hodne pres 25let a komiksy jsou pro me srdcovka:) amm hodne sesitu z ameriky, vyvazuju je zlatem:) takze stylizace jako ma wild mi vubec nevadi a naopak podle me takova stylizace vydrzi dale dele nez ultra realisticke textury ktere za par let jsou prinejmensim k usmevu:)
-
-
-
-
Still no interest... maybe *7*
-
Teda ten titulni screenshot me moc chutí to hrát nenaplňuje.
-
Jen skoda, ze hodne lidi odradi svoji dětinskou stylizaci.
-
Sliby chyby... "Oficiální materiály tvrdí, že Wildstar nabídne zbrusu nový styl hraní, nové pojetí soubojů a především, bude to neuvěřitelná zábava na dlouhé..." jeste aby netvrdili, kdyz je to jejich byznys zejo =D