Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar lidi,muzete mi nekdo trochu popsat multak u flashpointu??mam zatim jen armu ale ta mne uz moc nebere a popravde bych radsi oneco vic akce,ale zase ne styl Call of duty...briblyzte mi nekdo jak to vypada s multakem co je ve flasich.alespon jestli ty mapy jsou rozsahle a jestli sou tam i ruzny mise.OF sem po netu nikdy neparil ale ten red river mne celkem zaujal a nechtel bych byt zklaman multy,diky.

    kdyztak mail:undersnake@seznam.cz
  • Simulace, nesimulace. Já se na nový díl stejně moc těším a doufám že v menu bude znovu kvalitní hudba jak tomu bylo i v předchozím díle.
    • tak na tuto pecku sa tesim aj ja :) ...mna predosly diel bavil a ta hudba v menu bola strasne kvalitna spolu s grafickym navrhom :)
  • Malá chybička je v článku... jedná sa o jednotky US Marine Corps a nie US Army. Veľký rozdiel!

    Ano, čo sa hry týka, neviem prečo nám autori klamú, že je to simulácia, keď ani Dragon Rising nebol simuláciou. Bude to iba ďalšia strielačka ako Battlefield Bad Company 2. Codemasters nikdy nedokázali urobiť poriadnu simuláciu vojny ako Bohemia Interactive. Codemasters urobili veľkú chybu, keď zobrali značku od BI. Stratili tým veľkú časť fanúšikov.
    • sleepless
      Diky za upozorneni na chybu, napodobne s tou simulaci. Bylo to upsani, Red River je samozrejme akce s primesi taktiky...simulaci to nevidelo ani z rychliku :)
    • USER47
      Autori neklamú.

      Jedinej, kdo to označuje za simulaci, jsou různí pisálci.
      • Souhlasím. A nejhorší jsou pisálci / fanoušci hry ARMA, kteří dle mého nejsou příliš objektivní k jiným vojenským hrám. Otázkou je, na kolik je to pouhý patriotismus / natvrdlost. Tímto neútočím na autora toho článku. zatím. ;-) Pro Majora Pig - dospělí lidé vědí, že není důležitý obal, ale odbsah! Jak je vidno, lidi z BI jsou natolik šikovní, že si ARMA našla opět své fanoušky, většinu z původní OF. Takže na tom názvu her moc nezáleží. Pokud to bude dobré, může se to jmenovat klidně pytel ska*ek.
        • mna arma vobec nechytila :D ...hral som to chvilku a odinstaloval...nejak som tomu neprisiel na chut....ale OF ma bavilo a tesim sa aj na red river :)
  • Proc se autor ohani vojenskou akcni simulaci ? Myslim ze uz je davno jasne ze o simulaci nepujde, nebo aspon ja si pod timto pojmem predstavuji neco jineho. *5*
    • USER47
      Přesně tak. I autoři pořád dokola opakují, že to nebude simulace a ať ji nikdo nečeká, půlka článků však tohle označení furt omílá...
      • Je to jednoduché. Autor je asi fanoušek "ARMA" tak očekává, že se tu zase svrhne boj, kdo a co je lepší a realističtější. Jestli ARMA nebo Operace Flashpoint. Źádná hra není realistická :-) Takhle to vidím já.
        • ales.smutny
          Auto je na závody, která větev těchto her je realisčtější, spíše alergický a odmítá reálně, s vážnou tváří, jednu z nich označovat za skutečnou simulaci (proto to klíčové přídavné jméno akční), protože ani jednu z nich jako skutečnou simulaci nevidí:)
  • USER47
    Za hlavního hrdinu bych ho neoznačil, je to jen jeden ze čtyř členů týmu...
  • nechapu proc ty videa nedelaj na PC verzi .. takhle to vypada jak z roku 0, ty cukane pohyby a ovladani na gamepade tomu taky moc nepridavaji ... tim se nechci navazet do konzoli, ale kdyz neco prezentuji tak se snazim aby to vizualne vypadalo nejlip jak to jde a co jsi budeme nalhavat, uz by to chtelo aby nam hodlili novou generaci .. jinak by to chtelo nejaky poradny gameplay, z tehto sestrihu ala Call of Duty se dovime prd, akorat to zabiji ocekavani ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit