Přejít na výpis diskuzí
Opilý Claptrap slaví vydání Game of the Year edice Borderlands 2
14.10.2013 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Je to fajn hra, humor je tam skvely, ale uz v jednotke a aj v dvojke stale nechapem, preco je to tak nevyvazene so zbieranim xp, ked idem do nejakej lokacie skor, ako som podla autotorov asi mal, tak to je sice tazsie, ale mam lesi pocit,ze som dostal kopu bodov za svoju snahu a ked sa potom rozhodnem ist tam, kam som mal asi predtym, tak zbieram take minimum bodov,ze to ani snad nema zmysel hrat a obvzlast u hry, ktora je na levelovani postavy prakticky zalozena, dufam,ze toto uz v trojke bude vyriesene...v tomto ohlade zas a opat musim spomenut a pochvalit Piranha Bytes, kde v Risen 2 dostava hrac stale tie iste body za ti iste zabite potvory a stale je to dost bodov nato, aby to cloveka nutilo prehladat celu hru a zabit vsetko, co sa hybe...no co uz, kazdopadne ma tato novinka aspon donuti dohrat dlcka *3*
-
-
tomu se říká devalvace zkusenosti, a vetsinou to je známka toho ze vyvojari jaksi nebyli schopni hru tak uplne vybalancovat, tak to resi timhle. A jo, taky to nemam rad.
-
-
jj, pro tebe jsou urceny hry jako oblivion, skyrim ..., levelovani sveta s postavou, takze at des kam des ... vsude muzes a vsude dostanes XP stejne ...
Kazda normalni hra funguje presne takhle ... v offline gamesach je vetsinou resen exponencialni narust, v MMO je to pak tak, ze dokonce za low lv nedostavas XP trebas zadny (abys nemoh farmit stovky mobu v low lv oblastech). A v kazdy normalni gamese plati, ze zvolit obtiznejsi ukol = razantne vyssi pridel XP. -
-
a dalsia vec je, ze mi je uplne fuk, ako ma fungovat "normalna" hra, proste to tak, ako to podla teba je normalne, neni podla mna vobec zabavne.
-
-
1000000000000ludi, 100000000000000000000000000000chuti. *3*
-
-
Ve spouste her co svet neleveluje s hracem to funguje dobře, viz serie Gothic a Risen nebo hafo JRPG. U MMO je jasne ze to tak je, jinak by to tam asi neslo..je to jen zoufalost vyvojaru jak hru balancovat a nejsnazsi cesta je snižovat pridel expu za zabijeni nepratel v zavislosti na levelu postavy, je to otravny. A o ukolech se tady nikdo nebavi.
-
-
A v guild wars 2 je to třeba vyřešený tak, že hra přizpůsobuje postavy s vysokými levely dané lokalitě. Skrouhne atributy, ale ponechá skilly. Drop a exp body jsou jako z pozdějších zón, takže je jedno, jestli se s 75 levelem pobíhá někde v 80 zóně, s novými postavami přátel v lvl 1 nebo prostě prozkoumává svět někde uprostřed...
-
Jo a v Oblivionu nebo Skyrimu zadny zkusenosti nejsou, tak nevim proc to sem motas.
-
-
-
Tech DLC by bylo tolik, kdyby s tim ze to budou lidi kupovat byl problem ne nebylo. *15*
-
-
-
Jo kde jsou ty casy když vyska hra a bylo v ni všechno, a kupodivu ji stacilo koupit jen jednou :)
Situace z DLC nabira nehorázných rozmeru, třeba cena všech DLC do hry Train Simulator je nekde kolem 50 000 korun. Mno, když clovek ma nejakou oblíbenou hru tak plati a plati a plati..a porad ji kupuje dokola dokolečka. Borderlands 2 je celkem fajn hra ale jakou dojnou kravu z toho udelali je hrozny. Kolikrat když clovek vidi jakej nasup DLC do nejaky hry je, pomalu ho prejde chut to hrat..no nic..kupujte..kupujte:) -
-
Asi tak no, K cemu ta Cela hra kdyz tu muzeme mit spozstu malinkejch casti a tak ... vyplaznete a radi protoze mate vyvojare radi. Spoustu penez, za vec co by mohla byt ve hre a budete radi za obsah ktery vam bude poskytnut. Ale no tak kdyz to jsou pekne mise a zbrane a vsecho mozne , je to podobne jak Fallout jen v mnohem vetsi mire. If You love it...
-
-
škoda že tam npřihodili i UVH2 :-( hlavní DLC tam jsou - příběhovky + postavy - zbylý kraviny kromě UVH2 nemá cenu kupovat - jsou to jenom pitomý předražený skiny. A pak maj ještě vyjít jenom tématický sváteční raidy, který asi taky nebudou nic moc - jen pár tématickejch enemáků a lootu (potvrzeno jedno na HAlloween a jedno na díkuvzdání a pravdpodobně další na Vánoce, Valentýna a velikonoc)
-
parada, uz sa tesim na vianocne akcie na steame ked to bude za 5 dolacov.
-
-
Pochybujem, ze to tento rok stihne tak zlacniet. Skor az tak na buduce leto...
-
-
nekdo na coop, nedavno jsem poridil, takze nekdo, kdo to nema ohrany, a hlavne koho bavi teamplay nejvic, to je zaklad, spoluprace na pohodu :)
-
-
Som na to podobne, ale nemam moc casu... :/
Ak by si skôr hrával o večeroch, tak podme do toho. Napíš sem tvoje ID. ale tento tyždeň neviem či budem mať čas. -
-
jj jedine o vecerech, http://steamcommunity.com/id/main_cz/
-
-
Ozvu se
-
Přidejte si mě dám s váma rád. Můj nick je Schumicrast
-
-
-
-
s těmi DLC je to guláš, mám season pass a pořádně nevím, co všechno za DLC mi do GOTY chybí :D
-
-
tiez som si kupoval seasson pass a myslim,ze mam vsetky hlavne pribehove dlc, tiez ostatne ma akosi netankuju, aj tak su to len nejake MP baliky a hratelne postavy a zato platit uz fakt nebudem
-
Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep = Season Pass.
Bohužel vše ostatní (Psycho, Mechromancer, UVHUP 2 a další blbůstky) se ke klasické verzi muselo dokupovat (Mechromancer byl pro předobjednávky).
Je fakt, že to zmastili neskutečně. -
-
Tak lituju jen toho mechromancera ....a ze všech DLC mne nejvíc láká Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
-
Je pravdou, že na to byly velice negativní ohlasy od komunity, která měla season pass - sice věděli dopředu, kolik DLC mají v ceně, ale netušili (a ani tušit nemohli), kolik dalších DLC si budou muset dokoupit, aby měli hru kompletní.
-
-
Jen chtěj prachy. No i když lepší to prodat jako dlc než tomu dat značku 3 a vydat to do světa za plnou cenu.
-
-
Dobrý, GOTY edice a aby jsi měl komplet hru stejně ještě musíš cálovat (valut hunter pack 2). To bude jako ještě Super GOTY edice, nebo jak to Gearbox představuje že znás vymačká žetony?
-
-
Podle mne, bude jeste tech edic nejmene 20-30 aby se tam vubec vsecky ty DLC vesli, zda se to neskutecne ale i vyvojari musi jist a pit ...
-
-
Tak nemaji byt c*raci a maji GOTY vydat se vsim...
-
-
-
Prozivam , bezmala nudu ze bych Borderlands 2 dal jeste sanci ? *7*
-
-
Borderlands 1 mě bavilo. Borderlands 2 pro mě byl naprostý propadák. Jen bezduché střílení! Stejně hra byla až moc jednoduchá na můj vkus. Když člověk má dobrou zbraň, tak je to procházka růžovým rájem (v tom negativním slova smyslu). *10*
-
-
No nevím, na UVHM si myslím, že to je pořád výzva, v podstatě cokoli je schopné tě zabít na 2-3 rány bez ohledu na to, kolik máš HP nebo štítů, možná tak s gunzerkrem je to jednodušší.
-
Ja praveze skoncil (X360) nekde na zacatku tak jestli cekat ze me to zabavy, to je asi hodne prehnane nebo ne. Prave ta bezduchodnost se mi nelibila a Borcerlands me nak v pulce/ke konci zacalo nudit. Tak nevim, asi to zkusim.
-
-
Ty sis dal hodně do hlavy, co? Hele, dám ti radu, když občas není co napsat, je lepší, když nenapíšeš nic, než se za každou cenu se ke všemu vyjádřit jak polomozek. A přestaň psát ty čárky, trhá to oči každýmu, kdo nemá v hlavě totální vzduchoprázdno.
Prostě místo sezení tady, aktualizování ob minutu, abys nepropásl novej článek, ke kterýmu bys mohl něco duležitýho říct, se raději uč.
Neber to jako urážení, jen se nad sebou laskavě zamysli. -
-
Hážeš perly sviním. Takových rad už tu bylo a nic z toho.
-
No, ono by se to tak mohlo zdat ... tak ja nevim jak mam psat, kdyz jsem carky nepsal bylo mi to vytknuto a kdyz jo tak taky achjo jsem v koncich tedy. Ja se vazne ptam to neni o tom co napsat a tys mi neporadil tudiz tvuj prispevek je stejne/zbYtecnejsi nez muj . Prosim neurazej me , s ucenim ucil jsem se dost a zatim v tom nevidim pranic valneho.
-
-
Heh, pro začátek třeba piš česky. Zatím to náš jazyk jen vzdáleně připomíná. A interpunkce má pravidla, nehraje se s ní tak, že ji jebneš tam, kde se ti nejvíc líbí.
A ne, neurážím tě, vlastně i kdybych řekl, že blbej seš, tak tě pořád neurážím, očividně totiž trochu jednodušší seš, takže bych jen trochu neeticky konstatoval tvoji diagnozu. Seš slaboduchej. -
-
Vidis a mne vubec nevadi, ze mi neveris. Je mi to uplne fuk, takze co . Nedosli jsme k nicemu.
*3* Doufam ze uz das pokoj, nebo viz ty co ja propste takovehle typy ignoruju do budoucna. *4* -
Uvedomujes si ze krom toho ze tu ze sebe delat ... , jeste zbytecne tu chces rozebirat problem . Nekoho a ostatni to ocividne nebude vubec zajimat hlavne ze se tim zamori diskuze. Popsat ti to muzu, mam tech problemu vic , jestli te to zajima a vzdyt je to fuk tak uz takovej asi budu. Nepral jsem si ale co na druhou stranu nejsme ve skole, nejsi muj ucitel a tak se rozepisovat o necem chko si to radsi precti. Pak delej chytryho ano neomlouva http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyskalkulie , vidis mas to na wikipedii , naopak treba cist mi jde jestli te to zajima atp... snad pochopis, mel jsem s tim problemy a myslim ze si jeste uziju na druhou stranu mohl jsem dopadnout mnohem hur. Nejsem sam kdo to ma, hlavne to neber jako vymlouvani a taky jako nejake plus s cim bych se mohl ohanet. Diky *3* Pokud vazne si rypal ano od 3tridy az jsem zacal chodit do vyrovnavaci skoly. *4* Pokud slo o trolling tak hodne spatnej, to bych bral jako urazku velkou. Doufam ze tedy si to myslel vazne. -
-
Pokud to bereš jako zábavu, tak ti musím říct, že seš dosti trapnej co se stylu humoru týče a pokud je pravdou co tu uvádíš..tak jsou jen chabou výmluvou ty tvý disblbosti ... přečíst a zamyslet se nad tím co sem psal by měl umět každej normální člověk kterej chce diskutovat v diskuzi. kapiš to?
-
Alespoň teď vím, že to jenom hraješ. Kdybys to hrál víc vážně, možná bych ti to i sežral, ale teď to bylo docela zjevný. Už jsem se lekl, že jsi vážně tak blbej.
-
-
Ty mne soudis jen dle me poruchy psani, protoze me neznas jenze to nepotrebujes . Nebudu psat sahodlouhe sebeospravedlnovani. Slaboduchy ? hm to se mi zda prehnane, ja si to nemuzu nevzit k srdci , ktera koli vytka neni totiz uplne na miste. Kdyz napises neco co mi pomuze prosim, jen neodkazovat na neci poruchy bez duvodne. Nema to rad nikdo. Mam ti snad vysvetlovat problematiku jebnu hmm ja totiz az doted netusil, ze v diskuzich vadilo kdyz jsem psal nespisovne.
Myslim ale ze je zbytecne se tu rozpravat o necem co nezmenis. Maximalne se muzu naucit pochopit, neco malo jestli vubec. -
-
Ty výtky prostě na místě jsou protože se to tak hrozně špatně čte, že člověk tvoji myšlenku ani nemá šanci zachytit, pokud tam ale vůbec nějaká ta myšlenka byla a není to je další "honem něco napsat".
Ono pokud nepomáhá ani kurevsky se snažit a dvacetkrát to po sobě přečíst, tak prostě alespoň nepiš úplně všude.
O tvým problému mi klidně víc napsat můžeš, rád se poučím. Ve zdravotnictví pracuju a ještě na škole sem si přivydělával na Kociánce (ústav sociální péče v Brně). Chápu, že s tím asi máš problém, ale to neomlouvá ten zbytek.
-
-
-
-
-
-
Finally! \o/
-
"LOL" *15*
-
-
Líznout o Lejno!