Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Ve své době jsem konzolistům záviděl Spyra a tohle byl takový “We have Spyro at home” pro mě :) good times

• Inquisitor

Nikdy jsem nehrál. V tu dobu mi to přišlo jako hra spíš pro mladší publikum:)

• Tenkrát jsme s bráchou dostali PS One a k tomu byla tato hra. Brácha ten to tenkrát dost hrál, já tolik ne, pač mě moc nebralo to tankový ovládaní. Radši jsem hrál Crash Bandicoot, Tony Hawk nebo Metal Gear Solid. Ale jinak to byla tenkrát moc pěkná hra s moc milou hlavní postavou. 

• TIRsk

Zlate casy :)

• To jsem hrál, když to vyšlo jako příloha Levelu v roce 2000.

• vonTossis

Je to tak. :-)

• Pujdu do toho. Jedna z prvnich her, co jsem okolo roku - tipuju - 95-97 hraval na 486. 

Nebo na jakych hrach ucite deti vy? Kdyz vidim, ze Animal Crossings jsou od tri, ale moje dcera zatim zvlada jakztakz pohyb, ale rozhodne ne praci s inventarem apod… tak si rikam, ze jsem asi zanedbal vychovu!

• houmrhoumr

co si tak velmi matne pamatuju tak na pentiu 75mhz a voodoo rush mi to tenkrat chodilo dost mizerne. ostante jako skoro vsechno na teto sestave😂

• Já 486 mel a můžu potvrdit, že to opravdu Croca nedalo

• Dalo ale rozhodne to nebyl plynuly zazitek. Ja mel prvni internetove pripojeni az 2004 a tudiz do te doby jsem hral cokoliv co se namanulo - jakkoliv trhany zazitek to leckdy byl. 

Treba F-22 Lightning jsem hral taky na 486 protoze proste to byla nejlip vypadajici hra co jsem mel… 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit