Přejít na výpis diskuzí
Osmou hratelnou frakcí v Total War: Rome II je Egypt
22.3.2013 | Adam Homola
40 příspěvků
-
Marně jsem doufal v třicetiletou válku.
-
-
A to píšeš až pod článkem o osmé zveřejněné frakci k Rome 2 TW? Trochu si nabral zpoždění. *1*
PS: Jako hru TW bych si z tohoto období dokázal představit, o tom žádná. Alespoň by se naplnil ten název Total War. *3* -
-
Už jsem to před lety psal pod první TW ale stále nic ani pořádnej mod.
-
-
-
Bojoví sloni zněj dobře :) vždycky sem miloval jednotky bojových slonů a někdy sem hrál za národy které je měli jen abych s nima mohl bojovat. Doufam že Kartágo bude mít také své slavné bojové slony.
-
-
no měli by je mít (dle historie viz. Punské války) :)
-
-
A co Indie ? nebo Čína ? chtěli jít přece daleko do Asie ... ikdyž mě tam chybí Persie, ale to asi udělají nějaký ten datadisk jako Rise of Samurai
-
-
O východní Asii pochybuju. Západ Indie by tam být mohl, ale tím to asi skončí. Hra se jmenuje Rome Total War, ne World Total War, a Čína a Indie kromě Hedvábné stezky a jedné Alexandrovy výpravy k řece Indus nemá s antickým světem nic společného.
-
No osobně doufam že Čína nebude ani v žádném datadisku... Asie jsme si užili dost v Shogunu i když tam je to Japonsko... Navíc Čína v té době byla odříznutá. A vůbec celá tahle historie se točí okolo Středozemního moře. O tom to je.. O tom je Rome Total War.. A já osobně sem rád že z toho vynechali Číňany a další podobný národy... Ty totiž nemají co dělat v historii Středozemního moře, Říma, Řecka, pozůstatků Persie a odkazu dalších velkých říší. Nemám rád Asijské kultury a sem rád že tohle je o klasickém období velkých klasických říší naší historie našeho kontinentu a blízkého okolí a ne nějaké Číny. Indie by však byla zajímavá.. Alexander Veliký tam došel takže by to nebylo nějaké překvapení.
-
Čína pochybuju, nevěřím že by mapa mohla sahat až k východnímu pobřeží Asie, navíc je Čínská kultura zase úplně jiná, Indie by tam mohla být ale asi nebude, podle těch mapek co zatím zveřejnili. A Perská říše v té době neexistovala, Perské dědictví si sebou nese Parthie.
-
-
Já bych docela uvítal asii(čína,indie) jako datadisk.
-
-
Myslel jsem to tak, že radši ať je to v datadisku, než aby to tam nebylo vůbec.
-
-
-
-
Doufám že budou mít v armádě mumie
-
-
a Makedonci mantikory, minotaury a medusy !
-
-
a Římani husy?
-
-
Proti Keltům se osvědčily, tak proč by ne? *1*
-
-
Třeba ted začnou ohlašovat dlc frakce
-
-
-
-
Kéž by... ale toho se už asi nikdá nedočkáme *13*
http://i43.servimg.com/u/f43/13/13/70/00/tomb_g13.jpg
-
-
Pokud se nepletu, tak Egypt by měl být poslední frakce.
-
-
Já jsem moc rád že to poslední frakce není!
-
Původně mělo, ale teď tam je ještě jedno místo. Mrkni se na tu jejich wikii.
-
-
Co, myslíte že velikost přesáhne 30 gb???
-
-
Snad se aspon vlezu do 60s loading screen.. kdyz jsem hral kampan v Shogunovi mel jsem pocit ze polovinu casu cumim na tu čáru která teče zleva doprava...
-
Určite. A potom vydajú veľký patch, ktorý hru zmenší na 12 GB. Znemožnia inštaláciu z DVD, tak ako pri SHogun 2
-
Troufám si řici, že s přehledem *1*
-
Já doufám že ano *4*
-
-
DLC ne DLC, v u TW to stoji za to. Rád za ně zaplatím.
-
Já chci spartské hoplity.
-
-
Jo no ale bohužel to by potom znamenal spíš několik století spět jak to tak pozoruju... Sparta byla dominantou v období Peloponéských válek a v období Řecko-Perských válek z doby kdy třeba můžeme znát bitvu u Thermophyl.. Od doby kdy byla Sparta poražena (bohužel částečně kuli přírodním katastrofám a nedostatečným plozením nových potomků) tak už to nebylo ono. V době Rome Total War jsou silným vojskem Řecka spíš Makedonské falangy, které jsou modifikované. Aćkoliv vždycky si v hrách rád střihnu hraní za Spartu (jeden z mích nejoblíbenějších starověkých městských států).. Jako třeba ve hře Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece
-
-
takze nas čeká serie řeckých dlc ach bože, ale aspon jsme to v minule diskuzi natypovali dobře
-
Tak jsem to uhádl :), bylo by divné nemít pyramidy a hieroglyfy.