Otálíte s nákupem Switche? Výkonnější verzi v blízké době nečekejte
-
Nintendo bude muset přiostřit, protože každý, kdo hrál BOTW ví, že propady snímkování, ikdyž občasné, tam jsou - logicky s novou Zeldou musí být nová konzole. Kdy to ovšem bude, je otázkou a tajemné odpovědi amerického ředitele Nintenda bych bral s rezervou. Japonsko má poslední slovo.
-
-
Nintendo dělá u handheldů revize, sám mám new 3DS, ale protože je to zatím nejrychleji prodávaná konzole v současnostipro ně zatím není důvod upgradovat Switch. O víkendu jsem po páté dohrál BOTW a moc dobřé vím, že tam jsou propady fps, na druhou stranu byla vyvíjená a optimalizovaná hlavně pro Wii U a o portu na Switch se rozhodovalo až v době, kdy byla několik let ve vývoji a sami vývojáři z toho nebyli dvakrát nadšení.
Co se týče Japonska tak CEO Shuntaro Furukawa řekl ve své neodpovědi, že se nechystají vydat revizi Switche "anytime soon" což může znamenat, že jí oznámí až na podzim nebo klidně až za 3 roky. Osobně bych byl radši, kdyby žádnou revizi nedělali a vydali až Switch 2, nebo jak se bude plnohodnotný nástupce jmenovat, doufejme zpětně kompatibilní, na kterém si zahraju i první BOTW v lepší kvalitě klidně po x-té, imho je to lepší cesta než vydávat v polovině cyklu něco jako XoneX nebo PS4 Pro. Možná lepší dokovací stanici s integrovanou grafikou ale nemyslím si, že s tím současný motherboard konzole počítá, to by datamineři už asi dávno zjistili. Jestli něco opravdu potřebuje revizi, tak jsou to joycony, ale kvůli tomu nemusí vydávat novou konzoli.
-
-
Dle mého nemají konkurenci a hlavně nemají nikoho, kdo by jim dal novou kapacitu výroby čipů. Takže je to velmi pochopitelné.
-
To je dobře, mám Switch teprve od léta a nechci hned přesedat na výkonnější verzi :)