Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No Battleborn není konkurent pro Overwatch. Overwatch je konkurencí pro Team Fortress, ale Battleborn je FPS Moba a to Overwatch není. Navíc Battleborn má celkem příjemnou cenu oproti konkurenci a jako jediný nabízí kampaň.
    • a co si teda představuješ pod pojmem Multiplayer Online Battle Arena?
      • Veskoslav
        Dota 2, LoL, HoN, HoTS, Smite, Battleborn, DEADBREED. Arény, kdy proti sobě bojují hráči, ale po hlavních linkách chodí zástupy NPC+doplnění vedlejších NPC na mapě.

        Overwatch je jako Team Fortress 2. Battleborn je FPS "Smite". Dle logiky Zrzzeka by šlo do MOBY narvat cokoliv od Quake až po Counter Strike. Evidentně naprosto netuší z čeho žánr MOBA vznikl. Ano je to ARTS, tedy action real-time strategy. První hry tohoto typu vycházejí ze Starcraftu a Warcraftu 3. Smite pak přidal "jiný" pohled, ale stále se jedná pouze o změnu kosmetickou, nikoliv herní. Battleborn přidal další "pohled" a to rovnou ze žánru FPS. Sám Gearbox nemá rád toto označení, raději se přiklání k cooperative/competitive first person shooter a jako příklad dává Titanfall. Titanfall má totiž skutečně NPC, které se obnovují. Měl jsem možnost Battleborn i Overwatch už hrát a myslím si, že konkurencí jsou pouze, co se týče výtvarného stylu. Ale i zde jsou rozdíly a obě hry mají své specifické a pro mě úžasně zpracované hrdiny. Ale Battleborn v MP, kdy jsme měli možnost jednu mapu vyzkoušet, tak klasická "pozměnená" MOBA mapa, kdy NPC jela ve vlnách na každé straně, pořád v tu samou damu, samá linka a stejný počet. To v Overwatch nemáš. Tam je přímý konkurent právě Team Fortress 2. Přímý konkurent pro Battleborn je Paladins: Champions of the Realm (doporučuji vyzkoušet). Je to těžké odlišit jednotlivé hry, ale pokud si je člověk zahraje a podívá se na ně, tak zjistí, že každá nabídne něco odlišného:)

        Jenom takový docela zásadní rozdíl u Overwatch a Battleborn je ten, že hrdinové ti nelevelují u Overwatch. Máš pořád ten samý "level" jako na začátku:)
        • Zrzzek
          Vím z čeho MOBA vychází a ten první odstavec byl spíš takový nepovedený vtip. Spíš jde o to, že i hry lehce rozdílného žánru si mohou konkurovat.
      • Zrzzek
        Pod pojmem Multiplayer Online Battle Arena si lze představit třeba Call of Duty, ale nikdo to tak nenazve... Co si pak má člověk představit pod pojmem Role Playing Game? Třeba v již zmíněnym Call of Duty jsem se vžil do role vojáka, a vono prej zase nic...

        Ale ani nevím proč to píšu. Je jedno jak se to nazve, Battleborn pro Overwatch konkurence je.
  • Zrzzek
    *psáno s velkou nechutí* *1*
  • Ale jo. To by se děckám mohlo líbit. Je to hodně barevný a jde hrát za Muchomůrku.
    • asi tak. kraviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit