Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Somarina ktora skape skôt nez WoW dostane novy patch
  • KaloSaper
    Zaujala me ta moznost menit class za pochodu a levelovat tu co chces. Jinak to dost vypada jako kazde dalsi MMO a ten design postav dost pripomina napr. TERA.
    • kalosaper
      Taky to vypada, ze to bude mit strom schponosti jako v Path of Exile, takze by tam mohla byt nejaka variabilita v levelovani postavy. Jestli tam teda nebude nejaka OP moznost a ostatni budou o nicem.
  • Já už to hrál a je to hnůj. Za 4,5 hodin jsem se nedostal z "koridorů", do kterých se teleportuju z nějakého hubu o dvou patrech a celková rozloha toho co jsem prošel byla tak jedna čtvrť v Ironforge. A to jsem prošel instance pro 3 hráče, takže uplný začátek to také nebyl. Talenty, combat systém je sice zajímavý, ale na druhou stranu nic nijak nového, a nepovoluje žádnou řádnou variabilitu. Za mě je to odpad, na který už nesáhnu.
  • Po tech mmo srackach, co nam prichystali za poslednich 6 let, uz zadny ani zkouset nebudu.
  • Trailer som vypol v druhej tretine... nema to ziadnu atmosferu. Dalsi vyvoleni o zachranu sveta. Dalsi prival bestialnych stvoreni, ktore len uzasni, ludski vyvoleni mozu zachranit....
    Neviem koho to moze este bavit, tento scenar tu uz je asi milionty krat. Chce to naozaj nieco nove, svet, ktory budem objavovat. Pribeh, ktory sa sa poodkryje prirodzenou zvedavostou. No proste nieco co nieje len rutinerska zalezitost... aha toto su bestie, aha ja ich mam vykosit. Preco? No lebo napadaju svet a ine sa asi neda...Ziadny podtext, ziadna citova vazba. Chod a mackaj cudlik aby si po troch hodinach dostal level up a mal lepsie vybavenie aby si mackal cudlik znovu...
    • Vyvolení o záchranu světa je špatně? Jen si vzpomeň na Dragon Age 2, tam si nic nezachraňoval a všichni to pro to kritizovaly.
    • to je blby hrat mmo kvuli lore...
      • Dovolim si nesuhlasit. Je pravda ze kvoli LORE sa hraju prevazne single player hry(RPG, adventury etc) ale dobre MMO musi mat vo svete viac nez len RAIDY, par DUNGEON a nejaku tu instanciu. Mnoho ludi na The Elders Scrolls Online, nebavil ani tak ten MMO element, ako to, ze mozu ist nieco objavit, dozvediet sa nieco o provincii ktoru este nevideli atp.
        Dobre MMORPG by malo mat aj dobry LORE a ATMOSFERU.
        • SWTOR tohle má, zajímavý příběh, kdy si člověk připadá vyjímečně. Akorát to f2p je jedno z nejdebilnějších, co jsem kdy viděl (ačkoli ESO ho má taky).
          • Není F2P jako F2P ... u SWTOR je totálně zprasenej kdežto u ESO (který ani není f2p, musí se koupit) žádný podobný omezení nejsou.
          • Jo SWTOR má klasickej Biowarskej příběh a hodně dělá perfektní dabing a příběhový Flashpointy. Ale 2(nebo kolik to teď je) PvP bitev za týden ve F2P je fakt nechuťárna.
  • tohle mi nejak uniklo, takze jednoducha otazka: Proc je tohle lepsi nez ty tucty ostatnich MMO?
    • urcite necekej zadny zazrak jde spis o to co preferuješ a mas rad, soubojovej systém je podobny jako v Neverwinter Online a TERA, ekonomika a socialni aspekty jako ve Warframe, co je tam zajimave je graficke zpracovani a zajimavy mix scifi a fantasy proste UT3 engine, zajimave mechaniky jednotlivých class a comba, gear je zde vyresen jen slotama, ale není viditelny nato je jina záložka, takze muzes vypadat ciste jak chces bud jak z fantazy, scifi, hororu....
      samotne hrani je cisty grind jako v kazdem MMO, jak jsem zminoval je to defakto uplne stejne jako ve Warframe, mas centralni hub a odtud chodíš grindit instance na surky aby jsi si mohl vylepsit sloty a získal sutry na progres ve stromu, který je podobny jako v PoE, při startu jsou otevrene jen tri zaklady povolani a další se otviraji pomoci progresu v jiz zminovanem stromu(souhvezdi)
      takze jen další MMO v rade, ale aspon to prostředí není zadny další uchylacky fantazy a combat není pro zombaky jako ve WoW a jim podobnych
    • Protoze je mozno napsat, ze na tom delalo nejprecenovanejsi studio posledniho desetileti.
    • Jack1947
      Protože bagr, a není...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit