Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Dont care... nezajem. (mozna az to bude jednou poradna konzole ale nechapu k cemu ... hrat hry z mobilu doma na tv what?). *3*
  • Spideboy
    Nechápu proč se pořád o Ouye na Games píše v tak negativním duchu. Konzoli mám už dlouho, her už se tam nástřádalo poměrně hodně a nemůžu říct že by svůj účel plnila nějak špatně. Ten článek tady na games vyšel jako recenze je přeci jen už trochu zastaralý a většina věcí, které byly vytýkány byly postupně opraveny v updatech.

    Kdyby jste se snažili na celou věc koukat alespoň trochu objektivně, viděli by jste že tým pracující na ouye odvádíš ohromné množství práce a na žádném z komunitních kanálů není zrovna moc lidí, kteří by si na konzoli stěžovalo (Teda kromě těch co jí ani nemají).
    • kickasl
      Mohl bys napsat neco konkretniho? Co se ti na tehle konzoli libi. Opravdu to nemyslim nijak spatne, jenom by me zajimalo proc se o ni zajimat.
      • Spideboy
        Myslím si že první věc, kterou je třeba říct je, že konzoli jako ouya, bych vůbec nesrovnával s žádnou z ostatních konzolí. 0uya určitě není pro každého, a pokud hrajte výhradně jen hry typu call of duty, tak vás pravděpodobě nebude zajímat. Já sám mám ps3 a ps4 a každou z konzolí mám na trochu něco jiného.

        Z herního hlediska Ouya v mém herním koutku tak trochu nahradila nintendo wii. Je to konzole kterou zapínám většinou pří pátečních či víkendových večerech, když se sejde více lidí. Protože ouya podporuje jak ps3, ps4 tak Xbox gamepady tak nebylo třeba dokupovat ty drahé ouya herní ovladače. Největší úspěchy tam právě slaví hry pro více hráčů.

        Co považuji za nejvíc super je to, že každá hra má zdarma alespoň část obsahu. Takže se vám nestane že hra vypadá super na screenshotech a pak se to příšerně ovládá nebo nefunguje, pokud je vývojář trochy chytrý a hra je dobrá, tak mu za hru rádi těch pár dolarů dáte až po tom co víte že si hru za ty peníze určitě užijete.

        Co se mi líbí je, že her na ouye je skoro 700 a pokaždé když po týdnu ouyu zapnu, je tam spousta zajímavých a sem tam i originálních novinek, pro lidi co se rádi prohrabuju neustále novými hrami. Pravdou je že 2/3 jsou blbosti, buď protože se blbě hrají jako špatné předělávky z mobilních her, nebo je to třeba (aktuálně) špatná kopie flappy bird. To ale není žádný problém, obchod na ouye má od posledního updatu 5tihvezdickove hodnocení, takže pokud se člověk nechce prehrabovat snadno si na hlavní stránce vybere to nejlepší.

        Když jsem poprvé spustil ouyu, byl jsem poměrně nasraný a zklamaný. Systém byl pomalý, padal, sekal se, a kromě pár dobrých her se s tím nedalo nic dělat. Postupem času se ale dost věcí změnilo, opravilo, her už je dostatek a každým updatem jsou přidávány nové featury. Takže jsem na Ouyu změnil názor.
        V čem já vidím smysl toho, že existuje konzole jako Ouya je to, že např. začínající indie vývojáři se mohou naučit pracovat se zařízením jako je konzole např. práce s gamepady, design pro televize atd. a zároveň tam najdou snadněji nějaké publikum. Takže taková konzole pro mě má smysl, pokud se dokážou za těchto podmínek ufinancovat.
    • Mohl bys nám, nemajitelům, tedy napsat, co se ti na OUYA líbí? Díky.
  • A teraz vážne.. Fakt si ti niekto kúpil ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit